Jared Rand, naar verluidt een Secret Space Insider, over: Buitenaardse Technologieën – Samenvatting van de getuigenis.

Jared Rand, naar verluidt een Secret Space Insider, over:

Buitenaardse Technologieën – Samenvatting van de getuigenis.

Zondag 4 februari 2018

(Stilte in de Storm Redactie) Jared Rand is een van de nieuwste vermeende secret space insiders die naar voren komt. Hij spreekt van zeer geavanceerde buitenaardse technologieën, zoals tachyon healing kamers, portaal technologie, opstandingsbedden, replicators en verjongingspillen. Hij is niet de eerste persoon die deze dingen bespreekt.

Degenen die dit onderwerp al een tijdje bestuderen, zullen waarschijnlijk denken aan wijlen William Tompkins, die over verjongingsmedicijnen heeft besproken die zijn ontwikkeld door het militair-industriële complex, in samenwerking met buitenaardse wezens.

COBRA, een andere vermeende insider voor wat bekend staat als de verzetsbeweging, bespreekt ook tachyon kamers. Ten slotte spreekt Corey Goode, een vermeende geheime ruimteprogramma-insider, en klokkenluider die beweert meer dan 60 jaar in geheime programma’s te hebben doorgebracht over vergelijkbare technologie, in dit geval replicator apparaten die voedsel en andere gebruiksartikelen kunnen creëren. En dit zijn slechts een paar voorbeelden waarmee ik vertrouwd ben om de getuigenis van Rand te bevestigen.

Zoals met alle beweerde insiders, is de informatie twijfelachtig, vooral omdat we aspecten van wat er wordt gezegd niet met empirisch bewijs kunnen onderbouwen – we kunnen geen replicator bekijken, we hebben geen foto’s of video’s van portaaltechnologie, we hebben geen verhalen uit de eerste hand over verjongingsmedicijnen die werken zoals vermeld. Ondanks deze uitdagingen van onderbouwing, zijn de aangeboden gegevens ook niet inhoudelijk weerlegd, waardoor het in de categorie onbevestigd blijft. Vanaf hier kunnen de ideeën worden gebruikt om de geest te laten ontbranden, maar eerlijke waarheidsliefhebbers doen er goed aan open te blijven voor het feit dat de informatie vals blijkt te zijn, of op zijn minst slechts ten dele waar.

Related: History of Technology Suppression | Government Secrecy Orders on Patents Have Stifled More Than 5,000 Inventions

Als een buitenstaander probeert te begrijpen of deze informatie geloofwaardig is, wordt geadviseerd om de gegevens met een open blik te bekijken en tegelijkertijd waakzaam te blijven voor inconsistenties die later een methode kunnen bieden om te weerleggen wat wordt gepresenteerd. We zitten hier allemaal samen in, dus samenwerken met anderen om notities te vergelijken kan zeer nuttig zijn. Onderstaande opmerkingen zijn een samenvatting van punten verzameld van november 2017 tot januari 2018, door een lezer van Stillness in the Storm. Als u de bron audio zelf wilt beluisteren, raadpleegt u deze site (http://www.iqdcalls.com/rand.html) die audio-opnamen heeft gemaakt van gesprekken die door Rand zijn gegeven.

Buitenaardse technologieën

beschreven door Jared Rand

Bron: Interviews met Jared Rand in november 2017 en januari 2018: http://www.iqdcalls.com/rand.html

Introductie

Verschillende technologieën worden sinds tientallen jaren heimelijk gedeeld door bepaalde buitenaardse mensen met geselecteerde groepen op aarde. Als onderdeel van een onderzoeksteam beweert Jared Rand de effectiviteit van alle volgende technologieën te hebben getest en gecontroleerd.

Zodra de economische en politieke situatie is geheroriënteerd om de hele wereldbevolking te bevoordelen in plaats van alleen een ‘elite’, zullen deze uitvindingen worden verspreid over de planeet (in een langzame overgang, om aanpassing mogelijk te maken) en het is de bedoeling dat elke land ze zal beheren, onafhankelijk van een centrale autoriteit.

Gerelateerd: Gang Stalking: Gerichte Energie Wapen Mind Control Technology – Gerichte Individuen

Med bedden

Structuren waarin mensen een paar minuten liggen, in diepe slaap vallen en een pijnloos verstuivingsproces ondergaan voor lichamelijke genezing, recreatie van een ontbrekend lichaamsdeel en / of volledige verjonging (zelfs decennialang omkeren). Het apparaat wordt beheerd door getrainde beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg en identificeert DNA en scant lichaam op onvolkomenheden en gebruikt vervolgens plasma- en tachyon-technologie, met een controleerbare AI / computer, om volgens de wens van de persoon te behandelen. Het lichaam wordt vernieuwd maar de geest blijft ongewijzigd (geheugen, kennis, wijsheid, kwaliteiten, enz.).

Na de sessie zal er diepgaande informatie voor gezondheidsonderhoud worden gegeven, zoals natuurgeneeswijze, ayurveda, homeopathie, etc.

Dit zal niet worden gedaan in allopathische (klassieke) ziekenhuizen, maar in andere aangewezen klinieken. De bouw van deze apparaten voor het publiek moet worden beschermd tegen politieke indringers en andere hebzuchtige krachten. Het plan is om mensen met de meest ernstige problemen het eerst te benaderen en te behandelen, maar uiteindelijk om elk huishouden van een apparaat te voorzien.

Dit apparaat zal niet alle gezondheidszorg vervangen, omdat sommige ongevallen bijvoorbeeld andere genezingsbenaderingen vereisen.

Verjongende pillen

Twee specifieke pillen verjongen iedereen binnen 24 uur.

Opstandings kamers

Deze kamers zullen beschikbaar zijn om iedereen na een paar uur (niet dagen) na hun dood weer tot leven te brengen. Dit wordt beweerd een zeer oude buitenaardse uitvinding te zijn, zoals gebruikt door buitenaardse wezens die worden getoond in de film ‘SG1’.

Related: Hidden in Plain Sight | Stargate SG -1: Soft Disclosure volgens Secret Space Program WhistleblowerReplicators

Vergelijkbaar in grootte met een kleine oven, replicatoren werken op plasma om het om het even welk materiaal te transformeren in: voedsel, kleding, verschillende objecten (elke replicator is gespecialiseerd in één type object). Een grote gecomputeriseerde gegevensbank stelt de gebruiker in staat om een ​​item te kiezen. Als het artikel moet worden aangepast aan de body, zal het apparaat de gebruiker scannen om de grootte te bepalen en het item in seconden produceren. Elk recept kan worden geproduceerd en het eten zou er zo goed als echt eten uitzien en smaken, maar het zal niet nodig zijn om dieren te houden of te doden. Bovendien wordt er geen afval gegenereerd omdat de meegeleverde container en de restanten kunnen worden gerecycled in de replicator zelf, omdat het elke materie in een andere materie kan transformeren.

De vroege versies van replicators zijn de huidige 3D-printers. Sommige geavanceerde versies zijn gebouwd. In China bouwde een replicator bijvoorbeeld al meerdere huizen (200 vierkante meter elk) in 24 uur.

De gevolgen van de voedselproductie zijn verreikend: na de wereldwijde inzet van deze bron, is er geen behoefte aan uitgebreid gebruik van land voor landbouw en veeteelt, dus geen afhankelijkheid van weer en klimaat, en last but not least, nergens geen gebrek meer aan voedsel.

Echter, tuinieren en kleinschalige landbouw is nog steeds beschikbaar voor mensen die genieten van deze activiteiten, en voor degenen die de voorkeur geven aan traditionele voedingsmiddelen.

Related: DARPA Using Warfare Technology on Unsuspecting Civilians for Mass Mind Control

Teleportatievoertuigen
Bedoeld voor plaats naar plaats transport, zijn futuristisch ogende ‘scooters’ met 2 plaatsen gemaakt in een nieuw materiaal genaamd ‘plex’ en vergelijkbaar met plexiglas; kunnen 2 personen overal op de planeet in maximaal 15 minuten teleporteren, en in verre plaatsen buiten deze wereld in nog een paar minuten. Dat betekent dat je van Noord-Amerika naar Europa kunt gaan voor het avondeten en terug kunt zijn voor de nacht. Feitelijk wordt de functie omschreven als ‘anti-zwaartekracht’, ‘door de tijd springen’ en ‘het apparaat beweegt niet, maar het is de ruimte eromheen die beweegt’. Op een holografisch bord met kaart kunnen gebruikers de bestemming programmeren. Dit veroorzaakt geen vervuiling en is volledig beschermd tegen ongevallen.

Deze voertuigen, evenals vergelijkbare bussen, zijn gebouwd sinds 2010 en wachten nu in een fabriek in het zuidoosten om op de markt te worden gebracht. Maar voor mensen die nog steeds traditionele auto’s willen, zijn deze ook beschikbaar.

Dit zal zorgen voor een drastische vermindering van vervuiling.

Er zijn ook plannen om andere planeten te koloniseren, waarbij massale immigratie naar andere planeten plaatsvindt en daarmee de overbevolking op aarde wordt beëindigd.

Milieubescherming

Er is een ‘verbluffende’ benadering die snel alle waterwegen, inclusief oceanen, en de bodem, en dus planten, enz. reinigt. Een 600 miljoen jaar oude microbe, eenmaal goed gefermenteerd, heeft de mogelijkheid zelfs olievervuiling op te ruimen; na de opruiming put het zichzelf uit en laat alleen stikstof en zuurstof achter.

Power energiekasten
Energieapparaten op basis van vrije energie, ter grootte van een kleine luchtbevochtiger, kunnen een hele huis voor altijd van stroom voorzien zonder vervanging. Sinds een paar jaar is er al een magazijn van zo’n 300.000 vierkante meter vol, wachtend om te worden vrijgegeven zodra tegenwerkende economische krachten worden verwijderd.

Leercentra

Mentors zijn al getraind om de bevolking de ware geschiedenis van de wereld en van de mensheid te leren, inclusief alle gruweldaden, zodat ze nooit meer gebeuren. Hiertoe worden leercentra opgezet in de VS, elk met een grote database.

Jared RandMeer info: http://www.iqdcalls.com/rand.html

vertaling: Martien