UFO – Boeken

De Zaaiers

De terugkeer van de Goden

Auteur: Elena Danaan

Afgezant van buitenaardse beschavingen, archeologe, druïde, sjamaan en top-auteur Elena Danaan neemt ons mee op een reis naar de Intergalactische Confederatie, de legendarische Pa-Taal en de mysterieuze ‘Nine’, tijdens een epische zoektocht naar de ware geschiedenis van de mensen van Terra.

“De Zaaiers is verplichte kost voor lezers die zich bewust zijn van de ware omvang van onze onderdrukte geschiedenis en de ongelooflijke toekomst die voor ons ligt als een volledig bevrijde soort, voorbestemd om onze rechtmatige plaats in de galactische gemeenschap in te nemen.” – Michael Salla

“Dit lijkt een boek maar is in werkelijkheid een historisch document. Het neemt de mensheid mee op een ongelooflijke reis vanaf het begin van geavanceerde zielengroepen die het universum afzochten op zoek naar een oorzaak, tot de bevrijding en erkenning van een mensheid die door de eeuwen heen zowel gezegend als onderdrukt werd. Het zal moeilijk zijn om dit boek weg te leggen.” – Alex Collier

“Er zijn tegenwoordig veel verschillende stemmen die beweren voorkennis te hebben van wat er gebeurt in ons zonnestelsel en daarbuiten. In mijn onderzoek is het alleen Elena Danaan die voortdurend met de juiste informatie komt die niemand, zonder directe kennis, zou kunnen weten. Later komt deze informatie naar buiten en kan dan worden geverifieerd, haar geloofwaardigheid alleen maar versterkend.” – Dan Willis

Via de uitgever of via je plaatselijke boekhandel.

ISBN: 9789464610925

We zullen jullie nooit in de steek laten

Ontmoetingen met Val Thor en reizen voorbij de Aarde

Auteur: Elena Danaan

Elena Danaan werd als kind gered door buitenaardsen en hield haar hele leven contact met hen. Zij deelt haar verhaal met ons in haar tot nu toe drie wereldwijde bestsellers: ‘Geschenk van de Sterren’, ‘We zullen jullie nooit in de steek laten’ en ‘De Zaaiers’. In dit tweede boek beschrijft ze haar contacten met commandant Val Thor en haar ruimtereizen met hem in dit zonnestelsel. Ook krijgen we belangrijke boodschappen van commandant Thor Han Eredyon van de Galactische Federatie van Werelden door; onthullingen over Val Thor’s verblijf in het Pentagon; zijn relatie met de Amerikaanse president Dwight Eisenhower; zijn verblijf in Rusland; de politieke achtergrond van geheime verdragen met de Grey Alliance en de complexe onderliggende diplomatie tussen mensen en buitenaardsen. Verbazingwekkende details, die tot nu toe nog onbekend waren, worden in dit boek onthuld.

Dr. Michael Salla: ‘Dit boek van Elena Danaan werpt het noodzakelijke licht op de diplomatieke onderhandelingen tussen Dwight Eisenhower en Valiant Thor, ambassadeur van de Galactische Federatie van Werelden. Hiermee krijgen we eindelijk informatie over Eisenhower’s verraad door MJ-12 bij het ondertekenen van geheime overeenkomsten met deze kwaadaardige alliantie en de mislukte onderhandelingen die werden gevoerd tussen 1958 en 1961. Ook horen we hoe de Galactische Federatie sindsdien de nare gevolgen daarvan heeft verzacht door middel van talrijke geheime acties die gericht waren op het verhogen van het menselijk bewustzijn, om zo een planetair ontwaken op gang te brengen. Verplichte kost voor iedereen die zich wil voorbereiden op de enorme wereldwijde veranderingen die aanstaande zijn!’

Via de uitgever of via je plaatselijke boekhandel.

ISBN: 9789464610826

Geschenk van de Sterren

Buitenaardse contacten en gids voor Buitenaardse Beschavingen

Auteur: Elena Danaan

Geschenk van de Sterren is het waargebeurde verhaal over de buitenaardse ontvoering van Elena Danaan. Als klein meisje werd zij tegen haar zin door kwaadaardige buitenaardsen meegenomen. Welwillende buitenaardsen kwamen haar te hulp en brachten haar weer veilig thuis. Danaan beschrijft de directe contacten die zij vanaf dat moment door de jaren heen met ufo’s en bezoekers van andere werelden heeft. In dit boek, voorzien van haar eigen illustraties, beschrijft zij maar liefst 110 verschillende buitenaardse rassen die nauw betrokken zijn bij onze planeet. Daarnaast geeft het boek gedetailleerde informatie over buitenaardse groepen en allianties die actief zijn in ons zonnestelsel, inclusief een kaart van de hemel met de locaties van hun talloze thuisplaneten. Zij beantwoordt vragen over de herkomst van ufo’s en de motieven van hun bemanningen, met als belangrijkste doel hun hoopvolle berichten voor de toekomst van de mensheid met ons te delen.

Elena Danaan, geboren in Frankrijk, studeerde af aan de Academie voor Schone Kunsten in Parijs en voltooide een opleiding Archeologie aan de École du Louvre. Ze werkte twintig jaar van haar leven als archeologe, waaronder acht jaar in Egypte (o.a. in Karnak, Luxor, Caïro en de Vallei der Koningen) voordat ze terugkeerde naar Frankrijk waar ze werd aangesteld aan de Universiteit van Toulouse. Op dit moment is zij voltijds bezig met het informeren van de wereld over buitenaards contact.

Via de uitgever of via je plaatselijke boekhandel.

ISBN: 9789464610802

Area 51

Gesprekken met een insider

Auteur: Elena Danaan

Er leven onder ons ongelooflijke maar anonieme helden, die in stilte lijden omdat ze hun intense ervaringen niet met ons kunnen delen. Ze hebben contracten voor geheimhouding getekend en werden met de dood bedreigd, niet alleen zijzelf maar vaak ook hun familie. Velen werden net als Stephen Chua ook fysiek aangevallen.

Chua is een voormalig lid van de Singapore Special Forces waar hij scherpschutter was. In de jaren 80 werd hij op relatief jonge leeftijd gerekruteerd als supersoldaat. In die hoedanigheid had hij onder andere te maken met buitenaardse rassen, waaronder geduchte reptilianen.

Op uitnodiging van de Amerikaanse luchtmacht werd hij in Area 51 testpiloot. Daar werkte hij met back engineered buitenaardse technologie, waarbij hij met behulp van zijn geest het toestel moest besturen.

‘Area 51’ gaat over een heel bijzonder mens: niet alleen een krijger die ons vertelt over zijn meest bizarre ervaringen, maar vooral een spiritueel mens, die de mysteries van het universum tracht te doorgronden en die zich met heel zijn wezen heeft ingezet in het belang van de menselijke beschaving op Terra.

Hoewel hij als geen ander wist wat de gevolgen konden zijn, besloot Stephen Chua zijn kennis met ons te delen. Kort daarna stierf hij. Hopelijk is zijn offer niet vergeefs geweest en zal zijn indrukwekkende nalatenschap ons allemaal inspireren.

Via de uitgever of via je plaatselijke boekhandel.

ISBN: 9789464610949

Ufo’s bestaan gewoon

een wetenschappelijke visie

Coen Vermeeren

Coen Vermeeren houdt in Ufo’s bestaan gewoon een pleidooi voor een wetenschappelijke houding t.o.v. onverklaarbare verschijnselen. Wanneer gaat het echte ufo-dossier open?

Wat valt er te zeggen over zo’n beladen onderwerp als ufo’s? Verstandig mensen geloven er niet in, maar waarom eigenlijk niet? Als je je grondig verdiept in de uitgebreide literatuur, de vele getuigenverslagen en de officiële rapporten, dan valt één ding op: we weten er inmiddels ongelooflijk veel over. Waarom spreken we er dan niet over? Zijn we bang om de feiten onder ogen te zien?

Dat over ufo’s iets zinnigs te zeggen is, bewijst Coen Vermeeren met Ufo’s bestaan niet. In dit boek presenteert hij een verzameling feiten over ufo’s en mogelijke buitenaardse bezoekers aan onze planeet, uit de mond van burgers, piloten, militairen en astronauten. Geen onnozele verhalen, maar gedegen rapportages, vaak ondersteund met foto’s, video’s en radarbeelden, van experts, getrainde waarnemers, verantwoordelijke bestuurders en onverschrokken wetenschappers. Zij willen de mensheid wakker schudden voor de grotere realiteit waarin we leven.

Ufo’s bestaan gewoon is een verhaal voor hen die antwoorden en oplossingen zoeken voor de grote uitdagingen van deze planeet en haar bewoners.

Lees meer

Buitenaardse beschaving

ben jij klaar voor de samenleving?

Stefan Denaerde

Stefan Denaerde stuit bij toeval op een ufo en staat oog in oog met acht buitenaardse wezens. Buitenaardse beschaving verscheen in 1969 en werd direct een bestseller.

In 1969 verschijnt Buitenaardse beschaving voor het eerst en wordt direct een bestseller. De auteur stuit bij toeval op een ufo en staat oog in oog met acht buitenaardse wezens, afkomstig van een planeet buiten ons zonnestelsel. Zij gunnen hem via computers en filmbeelden een kijkje in hun leefwereld. Denaerde constateert verbijsterd hoe een zeer hoog sociaal niveau en verregaande technische kennis het leven bepalen op een planeet met meer dan 5000 inwoners per vierkante kilometer. Er bestaat echter geen hongersnood of armoede. Iedereen heeft een huis en werk. Nu, meer dan veertig jaar later, rijst dan ook de vraag: wat kunnen wij, anno 2011, leren van deze bijzondere ontmoeting? Kan de kennis van de Jarganen ons helpen met het oplossen van armoede, hongersnood en de huidige economische crisis? Een hoogstaande beschaving creëer je vanuit drie principes: vrijheid, rechtvaardigheid en doelmatigheid.

Lees meer

Ufo’s en de ruimtemensen

hier om te helpen

Gerard Aartsen

Dit boek ontrafelt de feiten achter de UFO-mythes tegen de achtergrond van de ongekende veranderingen die de wereld momenteel overspoelen, en werpt zo een heel nieuw licht op de discussie over de realiteit van UFO’s en de bezoekers uit de ruimte. Nadat de eerste contactees van de jaren ’50 genadeloos waren gehekeld door een georganiseerde desinformatiecampagne, werd door clandestiene overheidsagentschappen in samenspel met de media zorgvuldig een nieuwe context gecreëerd, met als enig doel de buitenaardse aanwezigheid boosaardig of lachwekkend voor te stellen. En terwijl de ervaringen en boodschappen van de oorspronkelijke contactees inmiddels grotendeels zijn vervangen door angstaanjagende speculaties als gevolg van de decennialange geheimhouding en daaruit voortgekomen complottheorieën, laat de auteur door een synthese van de spirituele en praktische kant van het UFO-verschijnsel zien dat hun boodschap van hoop nu relevanter is dan ooit. Op basis van historische verslagen, documentaire bewijzen en getuigenissen van vroege en hedendaagse contactees in het licht van de Wijsheidsleringen, onthult dit boek de geduldige en aanhoudende inspanningen van de ruimtemensen om contact te leggen met de aardse mensheid. Tegelijkertijd toont het de ware reden voor hun aanwezigheid: om de mensheid in deze historische overgangsperiode bij te staan door ons te laten delen in hun wijsheid en technologische kennis. Volgens de auteur kan de boodschap uit de ruimte worden samengevat als: “Het Leven is Eén, dus leef als één… of ga ten onder.” Gerard Aartsen (M.Ed.) is al meer dan 30 jaar student van de Oude Wijsheid. Zijn jarenlange research heeft geresulteerd in het online naslagwerk Our Elder Brothers Return – A History in Books. Als oudgediende in het wereldwijde netwerk van vrijwilligers die de informatie afkomstig van Benjamin Creme verspreiden, schrijft hij geregeld bijdragen over de buitenaardse aanwezigheid op Aarde voor het maandblad Share International. Hij is ook een veel gevraagde gast in internationale radioprogramma’s over UFO’s en aanverwante verschijnselen en geeft lezingen in binnen- en buitenland.

Lees meer

De Venusiaanse trilogie

van Venus kwam ik; engelen huilen niet; mijn boodschap

Omnec Onec

Omnec Onec heeft met haar autobiografie inmiddels duizenden mensen geraakt en naar waardevolle inzichten geleid. Haar boeken zijn unieke getuigenverslagen van een hoger bewustzijn. De Venusiaanse Trilogie omvat de drie boeken die Omnec schreef: Van Venus kwam ik: Omnec Onec beschrijft haar leven in de astrale sfeer van Venus en onderwijst tijdloze wijsheid. Ze schrijft over hoe en waarom ze besloot zich in een fysiek lichaam te manifesteren en over haar reis naar de Aarde in 1955. Engelen huilen niet: In het vervolg van haar autobiografie beschrijft Omnec haar ervaringen op Aarde en brengt ze vele waardevolle inzichten over. Mijn boodschap, De essentie van de spirituele leringen: De waarheid is altijd eenvoudig. Omnec schrijft op praktische en actuele wijze over de essentie van de schepping, de ziel en het leven. Dit derde deel bevat ook een nieuw hoofdstuk over de evolutie van zielen op de planeet Aarde. Bevrijd je geest en ga op reis door de niveaus van bewustzijn!

Meer weten >>>

 

Tekens voor de eeuwigheid

De boodschap van Nazca

Erich von Däniken

Erich von Daniken beschrijft hier met een hele realistische en kritische blik over het hoe en waarom deze z.g buitenaardse landingsbanen in Nazca (Peru) zouden kunnnen zijn ontstaan. Dit boek sluit heel goed aan bij zijn (soms) kritische manier van denken over hoe de mensheid hier ooit ter wereld kwam…..

Waartoe dienden de gigantische lijnen en figure n in de vlakte van Nazca in Peru, die door het werk van Erich von Dänikenover de hele wereld bekend werden?

De succesvolle archeologisch onderzoeker is weer ter plekke en onthuld: Het raadsel van Nazca, het oudste, meest indrukwekkende zoekplaatje in de geschiedenis van de mensheid , is bijna opgelost.

Met 150 sensationele, nooit eerder gepubliceerde kleurenfoto’s.

Meer weten  >>>

Zij kwamen van 400 lichtjaren ver

Gary Kinder

Vanaf 1975 verdween de Zwitser Edward Meier herhaaldelijk voor onbepaalde tijd in de bossen rondom zijn woonplaats. Hij keerde terug met duidelijke foto’s van een grote, zilverkleurige vliegende schtel. Naar zijn zeggen onderhield hij contact met de bewoners van de Plejaden, een sterrengroep die 400 lichtjaren van onze Aarde verwijderd is.

Nu zijn er vele getuigenissen van UFO-waarnemingen en contacten met buitenaardse wezens. Het uitzonderlijke van ‘de zaak Meier’ is echter het verbluffende bewijsmateriaal! Want over een periode van vijf jaar maakte Meier niet alleen honderden heldere en gedetailleerde foto van ruimteschepen, maar legde hij de vliegende schotels ook op 8 mm film vast, verzamelde hij stukken onbekend metaal en maakte hij bandopnamen van het geluid dat deze ruimteschepen voortbrachten.

En wat meer is, Meier plaatst de wetenschappelijke wereld voor een raadsel! Want hoewel zijn bewijsmateriaal werd onderzocht door wetenschappers van IBM, NASA’s Jet Propulsion Laboratory, vliegtuigfabriek McDonnel Douglas en Arizona State University, hebben deze onderzoekers noch aan de foto’s, noch aan het andere materiaal ook maar iets kunnen ontdekken dat wijst op trucage of bedrog.

Gary Kinder heeft er drie jaar voor uitgetrokken om ‘de zaak Meier’ consciëntieus en intensief te onderzoeken. In Zij kwamen van 400 lichtjaren ver doet hij verslag van zijn bevindingen en belicht op uiterst objectieve wijze alle kanten van deze spraakmakende zaak. Zijn kalme, nuchtere stijl draagt bij aan de fascinatie die uitgaat van dit ongewone verhaal waarin het ongelooflijke aan geloofwaardigheid wint.

ISBN 90 6590 269 4 NUGI 814

Meer weten >>>

Buitenaardse ontvoeringen

Het onomstotelijke bewijs.

John Rimmer

Toen iemand voor de eerste maal melding maakte van ontvoeringen door buitenaardse wezens, was de reactie van het publiek voorspelbaar.

Men lachte, haalde de schouders op, verklaarde de man voor gek en verwees zijn verhaal naar het rijk der science fiction en andere fabelen.

Naarmate echter het aantal waarnemingen en meldingen toenam, werd het steeds moeilijker te doen alsof er niets aan de hand was.

Momenteel beschikken we over een overstelpende hoeveelheid aanwijzingen dat er wel degelijk een aantal buitenaardse ontvoeringen heeft plaatsgevonden en houdt de wetenschappelijke wereld zich intensief met het probleem bezig.

John Rimmer onderzocht alle aspecten van dit controversionele fenomeen, vergeleek de verschillende ervaringen en geeft in dit boek een overzicht van de pogingen die in het werk zijn gesteld om het onomstotelijke bewijs van ‘buitenaardse ontvoeringen’ televeren.

In Amerika wordt Rimmer beschouwd als een van de grootste deskundigen op het gebied van UFO’s en andere paranormale verschijnselen.

ISBN 90 6590 084 5

Meer weten >>>

Het Hynek Ufo Rapport

De meest onthullende feiten uit het offiele Amerikaanse onderzoek naar  het bestaan van Ufo’s (Project Bleu Book)

Dr. J. Allen Hynek

‘Als de oplossing van het UFO-raadsel wordt gevonden zal dat niet zo maar een stap vooruit in de wetenschap zijn, maar een geweldige en onverwachte sprong voorwaarts.’

Dr. J. Allen Hynek

Dr. J. Allen Ilynek, gedurende meer dan twintig jaar adviseur van de Amerikaanse Luchtmacht voor Project Blue Book, is’s werelds meest vooraanstaande expert op het gebied van UFO’s (Unidentified Flying Objects).

Aan de hand van een enorme hoeveelheid tot voor kort geheim gehouden gegevens behandelt hij in dit boek onder meer:
– wat Project Blue Book is, waarom het geheim werd gehouden en waarom het uiteindelijk toch voor het publiek werd vrijgegeven
– het UFO-verschijnsel
– vreemde lichten aan de nachtelijke hemel
– vliegende schotels die overdag worden waargenomen
– Close Encounters van de Eerste, Tweede en Derde Categorie
– de officiele ‘doofpotpolitiek’ van deAmerikaanse Luchtmacht

Dr. Hynek is tegenwoordig wetenschappelijk directeur van het in 1973 door hemzelf opgerichte Center for UFO Studies in Evanston, V.S. Hij is auteur van twee andere boeken op het gebied van UFO’s, De UFO-uitdaging en, samen met dr. Jacques Vallée, De grens van de werkelijkheid.

Hij heeft meegewerkt als technisch adviseur aan de succesvolle film Close Encounters of the Third Kind.

Dit boek laat zelfs de meest sceptische lezer niet onberoerd!

Een uitgave van H. Meulenhoff

Meer weten >>>

Het Alien Logboek

Jim Marrs

De buitenaardsen zijn onder ons. De Amerikaanse auteur Jim Marrs sprak met experts op alle terreinen die met UFO’s verband houden. Hij verdiepte zich tevens in regeringsdocumenten en geheime militaire ondernemingen en bestudeerde de enorme hoeveelheid publicaties over buiten aardse verschijnselen. Op deze manier stelde hij een complete overzicht samen van onder meer graancirkels, dierenverminkingen, verslagen van astronauten, uitvluchten op regeringsniveau en eenduidige gegevens van Ufo-waarnemers. Op deze wijze wordt zonder meer duidelijk dat de aarde op grote schaal is en wordt bezocht door buitenaardse wezens, een gegeven dat al sinds de jaren veerting van de vorige eeuw bekend is, maar dat angstvallig geheim gehouden is. Maars doet bovendien een aantal redenen aan de hand waarom men op regeringsniveau niet wil dat die gegevens uitlekken.

Een compleet overzicht dat tot de laatste letter blijft boeien.

Meer weten >>>

George Adamski Gazant van de Ruimteboeders

Gerard Aartsen

Over George Adamski (1891-1965), de bekendste van alle contactees sinds de opkomst van het UFO-verschijnsel in het midden van de vorige eeuw, is veel geschreven, maar slechts weinig daarvan ontstijgt het niveau van spot en smaad. Dit boek gaat voor het eerst in op de ware betekenis van Adamski’s missie: de mensheid informeren over onze spirituele aard, onze interplanetaire broederschap en de noodzaak om verantwoordelijkheid te nemen voor ons thuis, planeet Aarde. De auteur biedt een uniek overzicht van Adamski’s lering die op indringende wijze laat zien dat hij zijn tijd ver vooruit was, getuige het groeiende besef van de noodzaak om het milieu te beschermen en blijvende oplossingen te vinden voor het aanhoudende probleem van sociaal en economisch onrecht in een wereld van overvloed. Dit boek citeert, waar mogelijk, Adamski’s eigen woorden en toont aan hoe zijn werk als voorbode van de Ruimtebroeders en hun leringen nauw aansluit bij de leringen van de Oude Wijsheid, zoals door de eeuwen heen overgeleverd door de Oudere Broeders van de mensheid – de Meesters van Wijsheid bij wie Adamski als tiener studeerde. Hiermee plaatst dit boek zijn missie in een context die nog breder is dan zijn aanhangers konden bevroeden. “…een verfrissende kijk… Aartsen slaagt er op bewonderenswaardige wijze in om informatie over Adamski’s leven, ervaringen en filosofie te presenteren waar velen anders niet van zouden weten.” –Michael E. Salla (PhD), Exopolitics News “Gerard Aartsen heeft een onschatbare dienst bewezen door [Adamski’s minder bekende teksten] onder de aandacht te brengen in dit academische werk.” –Phyllis Power (PhD), Share International De auteur is ruim 30 jaar student van de Oude Wijsheid. Zijn onderzoek naar de leringen van de Meesters van Wijsheid resulteerde in een uitgebreide catalogus die hij online heeft gepubliceerd als “Our Elder Brothers Return: A History in Books”. Hij is al vanaf het begin betrokken bij Share International, een wereldwijd netwerk van groepen rond de Britse esotericus Benjamin Creme als belangrijkste bron van informatie over de terugkeer van de Wereldleraar en de Meesters van Wijsheid nu, aan het begin van een nieuwe kosmische cyclus. Gerard Aartsen (1957) heeft het getuigschrift Master of Education, behaald aan de Hogeschool van Amsterdam, waar hij sinds 2001 als docent werkzaam is aan de lerarenopleiding.

Meer weten>>>

Bericht over UFO-feiten: Niet van deze Aarde

Speer, Victor Herbert (doorgave)

 

Bericht over UFO-feiten : Niet van deze aarde. Mediale verslagen over de interplanetaire Vliegende Schotels en over de opperbevelhebber van de vloot van ruimteschepen Ashtar-Sheran

 

Meer weten >>>

 

 

 

Met een opdracht naar de Aarde

Tuella

“Wat is jouw Speciale opdracht” ?

Duizenden zijn NU hier om anderen te helpen de geestelijke en fysieke overgang van onze wereld te doorstaan, die naar een hoger niveau van bewustzijn wordt opgestuwd.

Ontdek wat jouw PERSOONLIJKE TAAK zal zijn in deze glorieuze Nieuwe Eeuw, nu wij snel.

“De Eindtijd” naderen en het begin van een nieuwe bewustwording van de gehele mensheid aanbreekt.

DE AURA VAN MILJOENEN MENSEN WORDT LANGZAAMAAN DOORDRONGEN DOOR GODDELIJKE

TRILLINGEN, DIE ONTSLUIEREN EN DECODEREN.

Meer weten >>>

Ashtar een Huldeblijk

Tuella

Een uniek boek van de Galactische Federatie, Ashtar, als aanvoerder van een Command, in dienst van de Lichtrijken voor de evolutie van alle werelden, waar de Aarde, als een klein puntje zo groot in het Grote Geheel, bijbehoort. Reeds in 1992 uitgegeven en de laatste jaren meer en meer begrepen; dank zij de verhoging van het Collectief Bewustzijn! Men begrijpt het nu en het is er nu de tijd voor. (Geduld hebben, dat is ook pionierswerk, werd mij eens gezegd door de Gal.Fed.! Nu, dat kunnen we wel zeggen ja!)

In nauwe samenwerking met de Aartsengel Michaël.

Meer weten >>>

 

 

Waren de goden kosmonauten

Onopgeloste raadsels uit het verleden

Erich von Däniken

Dit is de vijfendertigste druk van Waren de goden kosmonauten?

Het geeft al aan dat het hier gaat om een klassiek boek.

In een boeiend relaas toont Von Dniken aan dat de aarde in het verre verleden bezoek uit de ruimte gehad heeft en dat deze kosmonauten verschillende culturen sterk beïnvloed hebben.

Er zijn nog sporen van lanceerplaatsen Er zijn afbeeldingen in grotten en op stenen tafels; Er zijn mythen en sagen over deze ‘goden’, en hun afstammelingen, de halfgoden, enz.; Er zijn beschrijvingen in de bijbel (o.a. Ezechiël 1 en waar sprake is van Mozes’ Ark des Verbonds), in de Mahabharata en in het Gilgamesh-epos. Er zijn gebouwen of ruïnes, waarvan de bouw alleen maar mogelijk was als deze ‘primitieve culturen’ over andere hulpmiddelen dan alleen maar bijlen, hamers, touwen en mankracht beschikten, en er zijn sporen die er op wijzen dat al eerder atoomexplosies op aarde hebben plaatsgehad. Er zijn duizenden jaren oude zeekaarten, waar niet alleen Amerika maar ook de bergen van de Zuidpool onder de ijskap op staan.

Prof. dr. Fred L. Polak stelt in zijn voorwoord, dat we ons zeer kritisch ten opzichte van dit boek moeten opstellen, maar dat we ons niet voor de feiten mogen afsluiten. ‘Von Dniken stelt weliswaar gedurfde, maar dwingende vragen, die van de zijde der officiële wetenschap aandacht en beantwoording verdienen.’ Die gedurfde ideeën zullen ook voor sceptische geesten een bijzonder stimulerende functie vervullen.

Meer weten >>>

De fantastische werkelijkheid

Erich von Däniken

In dit boek toetst Erich von Dëniken de theorieën waarmee hij bijna twintig jaar geleden de wereld schokte. Hij geeft eerlijk toe waar hij zich heeft vergist. Maar al neemt hij enkele bouwstenen weg, het gebouw van zijn theorieën staat nog steeds overeind.

Technici en wetenschappers hebben al plannen klaarliggen voor het jaar 2100, waarin complete steden in het heelal gebouwd zullen worden. Maar wat op tekentafels en in laboratoria nog in het experimentele stadium verkeert, is duizenden jaren geleden al werkelijkheid geweest. In voorhistorische tijden bezochten bewoners van ver verwijderde sterren onze planeet. De primitieve aardebewoners, bang voor de vreemde wezens met hun geavanceerde techniek, zagen hen voor goden aan.

Bij zijn vergelijking tussen de technische ontwikkelingen van nu en de ruimtetechnologie van toen werd Von Däniken ook geïnspireerd door een bezoek aan het streng bewaakte Space Command, de Amerikaanse organisatie die het heelal bewaakt – een blik in een geheime wereld die voor ons ook uiterst boeiend is. Uit Von Dänikens onderzoek in India bleek dat hij de juiste vergelijkingen tussen toekomst en verleden trok: volgens oeroude Vedische overleveringen waren er duizenden jaren geleden al ruimteschepen en ruimtesteden, en woedde er al een ruimteoorlog toen onze voorouders nog in beestevellen rondliepen.

Meer weten>>>

Aliens: ontmoetingen met het buitenaardse

Auteur: Marcus Day

Aliens: ontmoetingen met het buitenaardse is een fascinerende, betrouwbare gids die inzicht geeft in de mysteries rond UFO-waarnemingen, ontvoeringen door buitenaardse wezens en aanverwante paranormale verschijnselen, evenals in de internationale samenzwering van ontkennende en alles toedekkende regeringen die trachten de aandacht af te leiden van het
overstelpende bewijsmateriaal.

ONTMOETINGEN VAN HET EERSTE TOT EN MET HET VIJFDE TYPE
DE HERKOMST VAN UFO’S
VERSCHILLENDE TYPEN RUIMTEVAARTUIGEN
ONTVOERINGEN DOOR EN CONTACTEN MET BIUTENAARDSE WEZENS
PLAATSEN OP DE WERELD WAAR VEEL UFO’S GEZIEN ZIJN
GEHEIMHOUDINGEN DOOR REGERINGEN
VOORSPELLINGEN OVER CONTACTEN IN DE NABIJ TOEKOMST

Deze uitvoerige handleiding baseert zich niet alleen op het recentste onderzoek dat door gezaghebbende ufologen overal ter wereld is gedaan, maar bevat ook veel informatie die nooit eerder is gepubliceerd -waaronder zeldzame uitspraken van astronauten, regeringsambtenaren en militairen die toegeven dat er UFO’s zijn waargenomen. Daarnaast zal het boeiende fotomateriaal dat voor dit boek is verzameld zelfs de grootste sceptici ertoe brengen met andere ogen naar de sterrenhemel te kijken…

Meer weten >>>

 

The Secret Lost Diary of admiral Richard E. Byrd

and the phantom o the poles

Engelstalig boek

EXPLORE A STRANIGE LAND KEPT HIDDEN FROM THE PUBLI

H-ERE-POR THE FIRST TIME IS THE SECRET DIARY

OF ONE OF THE GREATEST ADVENTURERS

WHO HAS EVER LIVED.

PLUS1 PROOP THAT THERE II A VAST, UNCHARTED CIWLIZAUON

THAT EXISTI INSIDE THE PLANET

In the year 1947, Admiral Richard E. Byrd made a flight into the South Polar regiol the world. Before he started on the venture, Byrd made a mysterious statement: like to see that land beyond the Pole. That area beyond the Pole in the center of great unknown.”

Meer weten >>>