Sterrenstaat Andromeda

Sterrenstaat Andromeda

14 februari 2013

Lid sinds: Ongeveer 3,5 miljoen jaren geleden

Locatie: Deze galaxis staat bekend als de ‘Andromeda Nevel’ in het het dezelfde naam.

Afstand tot de Aarde: 102 – 251 lichtjaren

Levensvorm: Humanoïde

Fysieke kenmerken: Ongeveer hetzelfde uiterlijk als de aardse mens.

Zij dragen in het algemeen de traditionele veelkleurige nauwsluitende pakken van de Galactische Federatie. ‘Andromedanen’ bestaan uit twee basistypes van aardse mensen:

1. Het Kaukasische type dat zich uitstrekt van het zogenaamde ‘Noordelijke’ type (blonde haren, blauwe ogen, lichte huidskleur) tot een meer ‘Mediterraan’ type met licht tot donkerbruin haar, grijze tot bruine ogen, en een meer donker getinte huid.

2. Een typisch Oriëntaals ras, met donker haar, donkere Aziatische ogen en een huidskleur van zeer lichtbruin tot diep donkerbruin. De ogen van alle ‘Andromedanen’ zijn een weinig groter dan die van de aardse mensen. De lippen zijn dun en altijd lichtroze gekleurd, terwijl de oren een beetje lager aan de zijkant van het hoofd zijn geplaatst en een beetje kleiner zijn. De handen en de voeten zijn fijn gevormd met langere vingers en tenen. Adromedaanse’ vrouwen staan bekend om hun verleidelijke uitstraling en hun weelderige figuren.

Bijzonderheden: ‘Andromedanen’ staan in de Galactische Federatie bekend om hun meesterschap op alle mogelijke terreinen.

Taal: De humanoïden van Andromeda spreken een taal met een aantal dialecten, die variëren in toonhoogte van een Spaanse of een Italiaanse modulatie, tot één van meer gelijke toonhoogte en met een keelklank.

Ruimteschepen: 
De schepen van de ‘Andromedanen’ variëren in omvang van hun traditionele sombrero verkenningsschepen van 15 tot 20 meter lengte, tot lensvormige atmosferische commandoschepen die tot 805 meter lang zijn.

Kenmerken van degenen die Andromeda als hun Planetaire oorsprong hebben.

Degenen met Andromeda als oorspronkelijke planeet, zoeken vrijheid. Er is een diepe, innerlijke dorst en drift die hem laten zoeken naar dit gevoel. Ze kunnen vaak veranderen van baan, huizen of partner in hun zoektocht. Maar eens zullen ze beseffen dat de vrijheid die ze zoeken en alle gevoelens van gevangen te zitten niet aan hun omstandigheden te wijten is. De werkelijke vrijheid die ze zoeken, komt van binnenuit. Je kunt het alleen ervaren door jezelf en zelfliefde te ontwikkelen. De volwassen Andromedaan realiseert zich dit en werkt met deze kennis om een realiteit te creëren die aan deze behoefte kan voldoen, terwijl hij ook doorgaat met groeien op andere gebieden.

Andromedanen moeten werken aan zaken als zelfvertrouwen en liefde. In deze gebieden zal duidelijk zijn wat moet worden ontwikkeld, tenzij het echt verstopt zit. Wanneer zelfliefde en zelfvertrouwen worden ontwikkeld, zal de innerlijke vrijheid en de spirituele connectie worden gevonden in……..waar het altijd is geweest, als het vertrouwen en geloof in het zelf het toestaat om gezien te mogen worden. Zodra dit zich ontwikkelt, zal de connectie tussen het zelf en god sterk worden. Dit laat herinneringen uit vorige levens stromen en veel oude talenten worden wakker om weer gebruikt te worden. Veel Andromedanen ontdekken dat zij anderen veel te bieden hebben op spiritueel gebied en worden vaak bekend als leraren en helers.

Andromedanen houden van reizen en allerlei vreemde ervaringen opdoen. Ze houden van opwinding, activiteit en variatie. Ze kunnen de behoefte voelen om huizen uit een vorig leven te bezoeken, of al jong het verlangen hebben om bepaalde plaatsen en omgevingen te bezoeken zonder eigenlijk te weten waarom. Ze vinden het heerlijk om snel te rijden of in vliegtuigen te vliegen, omdat dit onbewuste herinneringen aan “thuis” stimuleren. Andromedanen zijn geneigd om drama’s van hun “leermomenten” te maken, doordat ze zoveel zelfkritiek hebben en zichzelf niet serieus nemen. Door te leren om kleinere stappen te nemen bij kansen en lessen, kunnen ze leren de grote drama’s te vermijden.

Doordat hij de neiging heeft tot zelfkritiek verwacht de Andromedaan dat anderen ook zo zijn. Ze zijn vaak verrast wanneer ze merken hoezeer anderen hun mogen! Uiterlijk, lijken Andromedanen zeer zelfverzekerd, capabel en extravert met zeer goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden. Ze zijn erg goed in het verstoppen van hun innerlijke angsten, twijfels en onzekerheden zodat ze een heel ander gezicht kunnen tonen aan de buitenwereld. Ze kunnen zeer geschikt zijn als leraar, in de gezondheidszorg of carrière maken in de reiswereld. Sommigen kunnen hun hang naar drama uitstekend kwijt in acteren of schrijven.

Andromedanen hebben helende en communicatieve gaven die vaak al vroeg in de kindertijd worden gevoeld. Ze worden meestal genegeerd of ontmoedigd door familie en moeten later worden opgegraven. Andromedanen zijn sensitieve, zorgende individuen die compassie en de gave hebben zichzelf in andermans plaats te stellen en waarachtig te empathiseren. Er is een verlangen om te werken met het helen van de fysieke, psychische, emotionele pijnen van de mensheid.

http://www.lightconnection.org/

©2012 Nederlandse vertaling Joke