Solaris Zevensterstelsel

Solaris Zevensterstelsel

7 februari 2013

Lid vanaf: 3,5 miljoen jaren geleden, althans planeetbewoners rond de binnenste drie sterren.
Daarvoor werkten die samen met van de Andromeda Melkweg afkomstige kolonisten.

Locatie:
 Vanaf de Aarde gezien, achter het centrum van onze Melkweg, in een stelsel van zeven sterren met vele bewoonbare planeten. De vier rond de centrale ster zijn al lid van de Federatie.Volwaardig lidmaatschap van het complete stelsel, met officiële oprichting van de SOLARISCHE ALLIANTIE, wordt binnen afzienbare tijd verwacht.Herstel en rekolonisatie van alle verwoeste werelden volgt over enkele eeuwen. De constellatie telt na voltooiing van deze projecten tenminste 30 bewoonde planeten.

Afstand tot de Aarde:
 35.000 lichtjaar

Soort levensvorm: Humanoïden (planeten 1, 2 en 4 van ster 1).
Aurorianen (humanoïde-reptiloïde-hybride) (planeet 3 van ster 1).
Reptiloïden (een lichtblauwgroen en een oranje naar violet ras) rond ster 5, 6 en 7.
Alle beschavingen rond ster 4 zijn tijdens de Grote Solarische Oorlog uitgeroeid.
Ster 2 bevatte paradijsplaneten. Ster 3 bevat uitsluitend niet-fysieke werelden.

Fysieke kenmerken: De vier humanoïde rassen hebben vrijwel hetzelfde uiterlijk als de aardse mens.
Al ontbreken snor- en baardgroei volledig en zijn hun lichamen slechts licht behaard.
De ogen zijn iets groter. De oren zijn iets kleiner en ronder en lager ingeplant.
Het negroïde en het oriëntaalse ras (planeet 1) zijn iets korter dan de aardse mens.
Beide andere rassen (planeet 2 mediterraan, planeet 4 noordelijk) zijn iets langer.

Aurorianen zijn ontstaan in een gedeeltelijk mislukte actie van de reptiloïden om hun DNA te combineren met dat van – kort daarop uitgeroeide – primitieve humanoïden.
Aurorianen zijn plomp gebouwd, vooral hun onderbenen. Lichaamslengte 160 – 190 cm. De vrouwen zijn iets kleiner en fijner gebouwd. Aurorianen hebben evenveel vingers en tenen als de aardse mens. Zeer slappe neus en oren zodat ze geen bril kunnen dragen. Ronde ogen met zonnestraalachtige wenkbrauwen en wimpers. Zeer brede onderkin.

Doffe, lichtgrijze, soms wat groenige huid. Gemêleerd grijs haar – ook de kinderen – meestal in een Romeins kapsel, de vrouwen soms in een knoet. Traditioneel dragen ze laarzen en overalls in de kleuren kaki, grijs, lichtblauw of legergroen. Tegenwoordig steeds meer aardse, modieuze kleding en bont geverfde kapsels, vooral de vrouwen.

Meer informatie over reptiloïden volgt zodra die lid zijn van de Galactische Federatie.
Van belang is, dat er primitieve humanoïden zijn gereïncarneerd naar deze reptiloïden.
Evenals naar de zuivere humanoïden in het Solaris Zevensterstelsel.

En dat er incarnatielijnen bestaan vanuit reptiloïden naar mensen op Aarde. Zo ook vanuit de humanoïden. Die werken vriendschappelijk samen met de Aurorianen, maar hebben weinig affiniteit met hun moderne technologieën. Daarom houden ze hun eigen planeten expres zo primitief mogelijk. Zij schenken hun aandacht liever aan kwesties als natuurlijke verbondenheid, spiritualiteit, tantra en filosofie.

Bijzonderheden: Vanwege hun genetische beperkingen, kunnen Aurorianen uitsluitend naar hun eigen soort incarneren en zich onderling voortplanten. Ook zijn ze nauwelijks in staat tot het voelen van emoties en spiritualiteit. Dit gemis wordt ruimschoots gecompenseerd door hun gezonde verstand en hun rechtvaardige, tolerante en gastvrije instelling.

Verder zijn zij buitengewoon intelligent, efficiënt, perfectionistisch en milieubewust. Ze hebben een uitstekend geheugen en taalvaardigheid en zijn meester-imitators.

De planeet Aurorion staat bekend om haar majestueuze architectuur, haar volledig geïntegreerde en geavanceerde informaticasysteem en haar magneetinductietreinen, die topsnelheden van 100.000 km/uur kunnen bereiken en in de steden hun weg vervolgen als metro en lagevloer tram.

Taal: De drie talen van de humanoïden zijn onderling sterk verwant, evenals met veel aardse talen en met het Andromedo-Galactisch, de officiële voertaal van onze Melkweg en van de Andromeda Melkweg. Ze klinken enigszins als Italiaans of Sanskriet.

Het Auroriaans vertoont deze verwantschap in mindere mate, mede dankzij het feit, dat de Aurorianen deels afstammen van en korte tijd hebben samengewoond met de kort daarop uitgeroeide primitieve humanoïde levensvorm. Auroriaans klinkt opvallend dof en sonoor. Op de K na zijn alle medeklinkers stemhebbend.
De klanken doen veel denken aan die in het Nederlands. Er zijn geen dialecten.
Opvallend is, dat de vrouwen de taal iets verfijnder en minder dof uitspreken.

Ruimteschepen: De humanoïden hebben geen eigen ruimteschepen, maar zijn welkom in die van de Aurorianen, die ze als afscheidsgeschenk hebben gekregen van de Andromedanen.

Alle ruimteschepen in Solaris werken op nulpuntenergie en benaderen de lichtsnelheid.

Ze worden uitsluitend gebruikt voor transport binnen het stelsel zelf. Voor verdere reizen kunnen de bewoners terugvallen op technologieën van het Galactische Bestuur. Het standaard Auroriaanse ruimteschip is goudkleurig, met een vierkant grondvlak van 10 m en een doorzichtige koepel in de vorm van een halve bol. Exemplaren met een cirkelvormig grondvlak van 2 m – voor maximaal vier personen – worden voornamelijk gebruikt door de burgerservicedienst en door storingsmonteurs. Een handvol schepen tot honderden meters breed worden gebruikt voor bijzondere transporten.

De reptiloïden hebben, al miljoenen jaren, gigantische vloten van zwarte, driehoekige ruimteschepen van circa 12 m breed, oorspronkelijk bedoeld als gevechtstoestellen.

Vertaling: Joke