Pegasus Sterren Liga

Pegasus Sterren Liga

28 januari 2013

Lid sinds: 3,78 miljoen jaren geleden. Oorspronkelijk een serie kolonies die, ongeveer 4 miljoen jaren geleden, gevestigd werden door de Sirius Regeringsraad.

Locatie
: De constellatie Pegasus is een grote cluster van meer dan 1000 sterren, gelegen tussen de sterrenbeelden Cygnus en Aquarius.

Afstand tot de Aarde: Tussen de 50 en 545 lichtjaar.

Levensvorm: Er zijn drie hoofdtypes van menselijke vorm. De eerste lijkt qua lengte en uiterlijk op de Sirius mens en heeft eenzelfde witte en blauwe huid. De tweede soort is een meer tenger menselijke vorm met een rode en oranje huid. De laatste is een bastaardvorm van de dinosaurus en het tweede menselijke ras.

Fysieke kernmerken: Het eerste type vertegenwoordigt dat van de originele Sirius B menselijke kolonisten: De mannen variëren van perfect gevormde gespierde lichamen tot kinderlijke lichamen en zijn van 198 tot 224 cm lang, met blond tot lichtbruin haar en lichtblauw tot groen gekleurde ogen. De vrouwen zijn iets korter en hebben óf een zeer bleekwitte óf een lichtbruine huid. De tweede menselijke soort lijkt enigszins op de eerste, qua lengte en/of lichaam, maar met twee uitzonderingen. Ten eerste is de huid evenals het haar, óf lichtrood óf donkeroranje gekleurd. Ten tweede hebben zij een soort kattenogen en de iris is óf rood óf donkerblauw. Deze groep kwam oorspronkelijk van enkele van de verder verwijderde sterren in de Lyra Constellatie.

Het derde bastaardtype heeft een soort geschubde huid met meer herkenbare kattenogen, die óf rood-bruin óf bleekgeel zijn. Het lichaam, benen, nek en armen zijn meer gespierd dan die van de mens en hebben een aantal dikke, op aderen lijkende kabels die over de hele lengte lopen. Iedere hand of voet eindigt in vier dunne, lange vingers of tenen, met een kleine klauw aan het eind.

Bijzonderheden: De wezens van Pegasus staan bekend om hun moed als uitvinders, wetenschappers en diplomaten.

Taal: Er zijn twee soorten gesproken taal. De een kent een lichte variatie in toonhoogte en is melodieus, terwijl de ander meer een keelklank bezit en ruw klinkt.

Ruimteschepen: 
Drie typen schepen opereren in de omgeving of vlakbij de Aarde. Het eerste soort is een defensieschip, dat lijkt op een ronde gelijkzijdige driehoek. Iedere kant is ongeveer 22,5 meter lang. Het tweede type is een verkenningsschip, dat rechthoekig van vorm is met een gemiddelde diameter van bijna 26 meter. Het derde schip is een dubbele lensvormig atmosferisch commandoschip dat ongeveer 400 meter lang is.

Vertaling: Martien