Het Vlaggenschip Pelegai van de Lyrische Federatie

Het Vlaggenschip Pelegai van de
Lyrische Federatie

11 januari 2013

Pelegai is het laatste overgebleven originele vlaggenschip van de Galactische Federatie raad van Lyra. Het is gebouwd tijdens het eerste Grote Experiment op de planeet Avyon, de eerste Aarde in het Vega Sterrenstelsel van de Lier constellatie (Lyra). Pelegai is de voortrekker en hogere dimensionele versie van Nibiru.

Pelegai was een van de weinig overgebleven schepen die de eerste Galactische Oorlog had overleefd. Deze oorlog had niet alleen de planeet Avyon maar ook de kolonies op naburige planeten in het Vega Sterrenstelsel van de Lier, waar de Mens naartoe gemigreerd was, vernietigd. Degenen die de oorlog hadden overleefd werden naar Sirius B gebracht aan boord van de overgebleven nog intacte schepen.

Leden van zowel het Huis van Aln en het Huis van Avyon leven op Pelegai gedurende deze tijd. Dit betekent dat Mensen, Reptielachtigen, Felines (Leeuwachtigen/Katachtigen) en Cariens (Vogelachtigen) allemaal met elkaar op dit vlaggenschip werken en leven.
Zoals Nibiru ziet Pelegai eruit als een zeer heldere achtpuntige ster. Haar symbool is een gevleugeld paard (pegasus) dat door een driehoek vliegt welke is omringd door een cirkel.

Dit symbool stelt Pelegai’s niveau van toegang voor tot alle Sterrenpoorten tot en met de negende dimensie van ons universum. Alleen beschavingen die een hoge graad van integratie hebben bereikt, krijgen dit niveau van toegang tot de dimensionale Sterrenpoorten van de Stichters.

Het symbool wordt gedragen op de uniformen van degenen die leven en werken aan boord van dit Sterrenschip.

Bron: The Nibiruan Council
Vertaald door CrystalDimensions.nl