De Pleiaden – Plejaden Zevengesternte

De Pleiaden – Plejaden Zevengesternte

16 februari 2013

Lid vanaf: ?

Locatie: Open sterrencluster in het sterrenbeeld Taurus

Afstand tot de aarde: 440 Lichtjaar

Soort levensvorm: Humanoïden, maar veel langer dan de Aardse mens. Zij noemen zichzelf: Ramtha, wat ‘wij’ betekent.

Fysieke kenmerken: Deze mensachtigen worden vaak beschreven als ‘lang en blauw,’maar ook als: ‘brengers van de dageraad.’

Bijzonderheden:
 De Plejadiërs monitoren de Aarde al eeuwenlang en beschouwen zich niet alleen als de hoeders van het menselijke Aardse ras, maar ook als de beschermers van het Sol zonnestelsel. Zij hopen vurig dat wanneer de Aarde lid wordt van de Galactische Federatie, wij ervoor zullen kiezen ons aan te sluiten bij het Plejadische Zevengesternte. Zij zijn zelfs bereid, als wij daarmee instemmen, op termijn hun hoofdstad Trehuas te verplaatsen naar wat zij Terra noemen.

Taal: Omdat deze beschaving al zolang bestaat is hun eigen oorspronkelijke taal geleidelijk geëvolueerd. De Plejadiërs worden beschouwd als de tolken van dit deel van het universum; hun eigen taal wordt aangeduid als een zustertaal van het Andromede-Galactisch.

Ruimteschepen: De Plejadiërs hebben geen eigen ruimteschepen maar maken meestal gebruik van de logistieke kwaliteiten van de Myrex beschaving.

Kenmerken van degenen die de Pleiaden als hun Planetaire oorsprong hebben.

Degenen met de Pleiaden als hun Planetaire oorsprong zijn gevoelig, liefdevol en vriendelijk.

Er is bij hen een diep en blijvend verlangen naar vrede en geluk voor iedereen.
Als je aan iemand die afkomstig is van de Pleiaden vraagt ‘wat wil je van het leven?’zullen ze waarschijnlijk zeggen: Gelukkig zijn!

Pleiadiërs hebben een aangename, zachte energie waar anderen in hun buurt van genieten.

Pleiadiërs zijn emotioneel en liefdevol, maar hebben de neiging die te onderdrukken door het verlangen om anderen te plezieren.

Ze zijn gevoelig en reageren snel op kritiek.

Pleiadiërs hebben een neiging om hun eigen wensen en behoeften op te offeren in hun poging anderen te behagen.
Dit kan innerlijke wrok veroorzaken.

Liever dan de wrok te uiten en openlijk boos te zijn, kunnen Pleiadiërs een passief-agressief gedrag vertonen, in de hoop dat hun gevoelens door anderen opgemerkt en beantwoord worden zonder de noodzaak van discussie.
Zij moeten leren begrijpen dat degene die zij proberen te behagen, er meestal de voorkeur aan zal geven om die gevoelens en behoeften te horen.

Pleiadiërs kunnen lichamelijk ziek worden in situaties waar sprake is van woede, spanningen en ruzies om hen heen. Ze kunnen de emoties van anderen overnemen door hun onbewuste poging situaties te verzachten of te bemiddelen.

De neiging om de eigen emoties en de overgenomen emoties te onderdrukken kan energetische blokkades vormen als deze emoties niet van tijd tot tijd worden losgelaten.

Uiteindelijk kan dit dus leiden tot lichamelijke ziekten.

Een groot deel van hun leerervaringen bestaat uit het leren toestaan dat andere mensen zelf mogen ervaren wat zij hebben gekozen en daar niet persoonlijk bij betrokken hoeven te raken.

Pleiadiërs kunnen leren zich bewust te worden van hun verlangen om anderen gelukkig te maken en zich realiseren dat iedereen zelf verantwoordelijk is voor persoonlijk geluk en ontplooiing.

Zij mogen leren anderen toe te staan om verantwoordelijk te zijn voor zichzelf, en voor hun groei- en leersituaties.

Pleiadiërs leren dat ze niet kunnen beslissen wanneer anderen gelukkig zijn of wat anderen nodig hebben om gelukkig te zijn en kunnen in plaats daarvan hun focus richten op het eigen geluk.

Als echte verantwoordelijkheid is geaccepteerd voor zichzelf en voor het persoonlijk geluk, zullen Pleiadiërs bloeien en hun fysieke lichaam zal stralen.

Pleiadiërs kunnen werken aan het ontwikkelen van eigenwaarde en aan communicatievaardigheden op het terrein van de derde dimensie.

Het is belangrijk voor hen om persoonlijke macht terug te winnen, vrij te communiceren en van binnenuit sterker te worden.

Soms kan het bij anderen overkomen dat Pleiadiërs overdreven gereserveerd en afstandelijk zijn.

Dit is te wijten aan hun neiging de eigen gedachten te bekritiseren en daardoor hun gedachten niet meer delen. Wat weer problemen geeft met eigenwaarde.

Vaak voelen Pleiadiërs dat hun gedachten het niet ‘waard’ zijn om gedeeld te worden, daar zullen zij ook aan moeten werken.

Zij kunnen patronen ontwikkelen in het gebruik van verschillende 3D bezigheden als tijdelijke vlucht uit de realiteit, of door een verkeerd opbouwen van vertrouwen en vaardigheden op communicatiegebied.

Het kunnen riskante avonturen met drugs en drank zijn, seksuele – of romantische drama’s creëren of eenvoudigweg ontsnappen naar andere werkelijkheden door te lezen, televisie of films te kijken.

Pleiadiërs laten los door huilen.

Passend bij hun neiging om emoties te onderdrukken worden die opgebouwd tot op een punt waarop ze wel moeten loslaten.

Dit kan resulteren in een huilbui die optreedt als een overdreven reactie op een situatie. Het is een loslaten van veel meer dan wat er feitelijk gebeurd is.

Passend bij de communicatiestoringen waaraan gewerkt mag worden, ervaren Pleiadiërs verschillende manieren van loslaten in het keel-chakra-gebied, zoals huilen.

Het kunnen ook terugkerende fysieke problemen zijn of moeite met spreken zoals heesheid, hoesten of een afgeknepen gevoel in de keelchakra.

Dit zal niet langer gebeuren als Pleiadiërs geleerd hebben te vertrouwen in het vrij uiten van emoties en behoeften en dit kunnen toepassen in het dagelijkse leven.

Storingen kunnen gezien worden als een signaal om bij jezelf te onderzoeken wat nog nodig is om geuit te worden.

Pleiadiërs zijn erg sterk in geloof en vertrouwen.

Van jongs af aan hebben zij een sterke vastberadenheid, een diep weten dat er een relatie met God is en een bedoeling en plan, zelfs in hun donkerste momenten.

Er is een innerlijk verlangen spirituele antwoorden te zoeken en de relatie met de Goddelijke Kracht te vinden.

Zodra ze beginnen met zoeken en leren begint de groei.

Als zij zich de relatie met God herinneren en zichzelf liefhebben als volmaakt mens, vervagen veel van de oude gevoelens, emoties en zelftwijfel.

http://www.lightconnection.org/

©2012 Nederlandse vertaling Joke

Bron:” het boek “Where Are You Really From?” copyright 1996 Jo Amidon with The Teachers of The Universal Mind (bestel het hier)