De Nibiruaanse Raad/Sirius A Alliantie

De Nibiruaanse Raad/Sirius A Alliantie

10 Januari 2013

Deze alliantie heeft als doel om genetische ingenieurs te leveren voor het upgraden van de genetische codes voor planetaire rassen die klaar zijn om te ascenderen naar het volgende niveau in hun evolutie. De genetische ingenieurs zijn veelal Felines (Katachtigen/Leeuwachtigen) die leven op de planeet Sirius A. Hoewel zij vanuit de 6e dimensie werken, zijn ze een veel ouder ras. Zoals ik het begrijp zijn dit dezelfde Felines die actief waren in het oude Egypte. Sommigen zijn bekend als Sekmet, Seshat en Atum Ra of Aton.

Joysia was door zijn volk gekozen om het DNA hercoderings programma voor de Aarde te leiden. In deze functie houdt Joysia toezicht op het werk van alle genetische ingenieurs die bezig zijn met het hercoderen van de mensheid. Ik zie Joysia er meer als een mens dan als een Feline uitzien. Hij ziet er uit als een kruising tussen Ben Franklin en een Leeuw. Ik zie hem met een bril, vriendelijk en zacht met een fantastisch gevoel voor humor. Ik ben van plan om een afbeelding van hem op deze pagina te plaatsen in de nabije toekomst. Ik heb Phyllis Furphy al gevraagd er een te maken.

Deze groep is op dit moment bezig ons te assisteren om de geheimen te openbaren die onder de Sfinx en onder het Giza Plateau begraven liggen, de geheimen die onze geschiedenis zullen blootleggen en ons in staat zullen stellen om terug te keren naar onze volledige dimensionele staat. Maar we moeten ons DNA hercoderen tot het niveau waarop we toegang krijgen tot deze informatie en deze ook kunnen gebruiken.

Ze zijn ook degenen die ons aanmoedigen om kristallen te gebruiken om onze planeet te voorzien van een raster zodat we hogere frequenties kunnen onderhouden die ons helpen bij onze DNA hercodering.

Nog een ander bericht, er is mij verteld door Devin dat er drie mensen zullen zijn die in de nabije toekomst naar Egypte zullen reizen om een doorgang te openen naar een geheime kamer. Deze kamer zal de informatie over ons verleden bevatten (zowel planetair als universeel) en daar zullen ook de namen staan van de drie individuen die de deur geopend hebben. Ik ben benieuwd wie het zijn en of we al van hun bestaan afweten.

Bron: The Nibiruan Council
Vertaald door CrystalDimensions.nl