De Galactische Federatie van Planeten

De Galactische Federatie van Planeten

9 januari 2013

Hieronder vind je een introductionele tekst over de Galactische Federatie (Galactic Federation). Je kunt het geloven of niet natuurlijk, maar de vele berichtgevingen en de toegenomen UFO waarnemingen van de afgelopen tijd zijn bijna niet meer bij te houden. Dit zegt misschien toch wel iets?… 

De Galactische Federatie van Planeten (GF) is een grote federatie met beschavingen van vele verschillende planeten, sterrenstelsels en universa die samen werken aan het harmonieuze bestaan van alle leven.

Er is een Galactische Federatie in elk van de bewoonde sterrenstelsels van ons universum. Deze federaties zijn onderdeel van de universele management structuur, zoals field offices onderdeel zijn van de management structuur van een grote corporatie.
De Galactische Federatie voor het Melkwegstelsel wordt De Galactische Federatie van Werelden genoemd, maar sommige van de rassen vertegenwoordigd in onze GF noemen het wellicht anders. Vandaar het verschil in benamingen gegeven door de Zetas, Andromedanen, etc.

Elk ras, elke beschaving, en elke planeet heeft een delegatie in de GF om hen te vertegenwoordigen. Deze delegaties variëren in grootte. Dit hangt af van de populatie evenals de hoeveelheid verantwoordelijkheid die ze dragen binnen deze management structuur van de GF. Er zijn letterlijk duizenden van deze delegaties omdat er ook zoveel rassen vertegenwoordigd zijn. De GF is veel groter dan we denken.

De Grote Zalen van de GF 
De GF heeft een grote overkoepelende raad welke vertegenwoordigers heeft uit iedere delegatie . Deze raad komt bijeen in De Grote Zaal. Maar iedere raad heeft ook weer zijn eigen Grote Zaal. Misschien is dit de reden dat er zoveel verwarring bestaat omtrent dit Grote Zaal verschijnsel. Vele Channelers wonen vergaderingen bij in de De Grote Zaal en denken vervolgens dat er maar één is. Maar eigenlijk kan dit net zo goed De Grote Zaal van een van de lid rassen of lid beschavingen zijn. Je merkt al hoe snel dit verwarrend kan zijn.

De Nibiruaanse raad, de grootste van deze delegaties heeft haar eigen Grote Zaal, maar komt ook vaak bijeen in de Grote Zaal van de GF omdat haar taken het management van de GF beslaan.

Nibiru is geen planeet met beschavingen, maar een Sterrenschip van de GF met vertegenwoordigers van vele rassen wiens rol het is om een reizend Galactisch management team te zijn. Hun missie is om te helpen bij het tot stand komen van allianties en het handhaven van vrede tussen de verschillende werelden van de GF en het assisteren van nieuw toetredende leden. Vandaar hun slogan, “De Werelden Dienen”.

De GF van ons Melkwegstelsel is gelokaliseerd in het Sirius sterrenstelsel. Onze zon is een sterrenpoort naar dat stelsel en de GF. Dit is waarom de Hond ster Sirius zo belangrijk is voor de aarde en speelt daarom ook een significante rol in ons verleden.

GF Historie 
De Galactische Federatie van de Melkweg is de oudste GF in dit universum. Het was opgericht aan het einde van de eerste grote Galactische oorlog, die werd beslecht in het Lyra stelsel tussen de Mensen, Reptielachtigen, Katachtigen en Carianen. Na deze oorlog besloten de overlevenden dat ze een manier moeste vinden om geschillen te arbitreren zodat deze vorm van destructie (de destructie van de thuiswereld Avyon van de Mens, de eerste Aarde) nooit meer zou voorkomen. Daarom werd de GF opgericht door de eerst leden, de Lyran en de Orion.

Hun eerste vlagschip was Pelegai, een van de weinig overgebleven intacte schepen na de oorlog. Dit was een erg pijnlijke periode en de wonden van deze oorlog zouden vele dimensies van tijd vergen om te helen.

In het begin was de GF nog erg klein omdat zo weinigen de oorlog hadden overleefd. De Lyraanse raad en de Orion raad deden dienst als de administratieve arm van hun nieuwe federatie. Met andere woorden, zij waren de GF. Na verloop van tijd werden er nieuwe rassen gecreeerd als nakomelingen van de originele vier en de GF verwelkomde hen toen zij de galactische status bereikten, zoals wij nu op het punt staan om te doen.

De GF groeide en werd een zeer grote en machtige federatie van werelden die zich bezighield met universele vrede en voorspoed. Inmiddels zijn er miljoenen leden vanuit ons hele sterrenstelsel.

Bron: The Nibiruan Council
Vertaald door CrystalDimensions.nl