De Confederatie van Fomalhaut

De Confederatie van Fomalhaut

21 januari 2013

Lid sinds: Deze neutrale sterrenstaat is slechts sinds kort lid.

Locatie:
 Fomalhaut is de meest heldere ster in de constellatie Pisces Austrius (Zuidervis). Deze wordt op het zuidelijk halfrond gevonden tussen de constellaties Waterman en Kraanvogel.

Afstand tot de Aarde: Fomalhaut is 24 lichtjaar van de Aarde verwijderd.

Soort levensvorm:
 Twee soorten. Ten eerste, een rebelse menselijke groep van de Pleiaden, die eerst, ongeveer 250.000 jaren geleden, Formalhaut koloniseerden en die nu wonen op de derde en vierde planeet van Formalhaut. De tweede groep, een kleine dino/reptiel soort van Bellatrix in Orion, koloniseerden ongeveer 200.000 jaren geleden de tweede planeet in dit zonnestelsel. Deze twee groepen stichtten de Confederatie na een serie zeer vernietigende oorlogen, die ongeveer 20.000 jaren geleden beëindigd werden.

Fysieke kenmerken: De eerste soort menselijke wezens lijkt op het zogenaamde ‘Noordelijke’ ras van de ET’s en zijn meestal blond met zeer blauwe, hazelnootbruin of staalgrijze ogen. De mannen zijn gespierd en ongeveer 185 cm lang. De vrouwen zijn zeer volumineus en variëren van 168 tot 183 cm in lengte. Het tweede type is donker van huid en lijkt tanig met donker haar en bruine, grijze of zwarte ogen. Dezelfde afmeting en uiterlijk als het eerder genoemde ‘Noordelijk’ type.

De dino/reptiel soort is een bastaardvorm uit het oorspronkelijke sterrenstelsel Bellatrix in Orion. Zeer geschubd en benig. Bovenkant van het hoofd heeft een zeer grote kam. Grote rode of vaalgele ogen (zoals aardse reptielen) zijn groot en naar voren geplaatst, even boven en aan beide kanten van een zeer kleine neus. Mond heeft dunne lippen, die van de ene kant van het gezicht naar de andere kant lopen. Oren zijn niet aanwezig: slechts een rudimentair overblijfsel van 7,62 cm omcirkelt beide kanten van het hoofd en even achter de ogen. Huid is geschubd als een krokodil en groen, geel, bruin of rood van kleur. Een kleine kam van benig materiaal loopt vanaf het midden van de rug naar de grotere kam op het hoofd. Zij zijn tweebenig. De dunne hand heeft zes lange, geklauwde vingers. Voet bezit vijf tenen, die in kleine scherpe klauwen eindigen. Zeer kleine staart, de dikte van een krokodil, reikt tot aan de voeten. De man is vaak korter dan de vrouw.

Bijzonderheden: 
Bekend om hun moed in alle wetenschappelijke uitdagingen. Zij maken nu deel uit van de eerste belangrijke Dienst van Wetenschap en Verkenning die, ongeveer 2 miljoen jaar geleden, naar Andromeda werd uitgezonden.

Taal:
 De menselijke taal is welluidend, maar met een keelklank. De taal van de dinoreptiel-achtigen heeft een duidelijker keelklank.

Ruimteschepen:
 De menselijke verkenningsschepen zijn eivormig, lijken op een waterdruppel wanneer die uit de kraan valt. De diameter van dit schip bedraagt van 18 tot 26 meter. Moederschepen lijken op een enorme, uit vele lagen bestaande sigaar en hebben een omvang van 30 tot 190 kilometer. De verkenningsschepen van de dinoreptiel soorten lijken op enorme kevers, ongeveer 30 km in doorsnee. Hun moederschepen lijken op een amoebe en zijn van 13 tot 140 kilometer in omvang.

Leden van de Galactische Confederatie. Ik leef op de helderste ster van Piscus Austrinus Constellation (South Pisces). Piscus Austrinus wordt gevonden tussen Waterman en Grus. Afstand: ongeveer 23 lichtjaren van de aarde. Er zijn twee soorten races. De eerste, een opstandige mensachtige groep in de Pleiaden die 250.000 jaar geleden Folmahaut koloniseerden en die gevonden worden op de planeten van het vierde en vierde deel van het Fomalhaut-systeem. De tweede groep is een reptielenras van Bellatrix in Orion, dat 200.000 jaar geleden de tweede planeet van dit zonnestelsel koloniseerde. De twee partijen creëerden een Confederatie (Confederatie van Fomalhautans) na een reeks vernietigende oorlogen die 20.000 jaar geleden eindigden.

Vertaling: Martien