Arcturius – De Confederatie van Arcturius

Arcturius 

De Confederatie van Arcturius

27 februari 2013

Lid sinds: Ongeveer 3,75 miljoen jaren geleden

Locatie: De ster Arcturus in de constellatie van Boötes

Afstand tot de Aarde:
 36,7 lichtjaar

Soort levensvorm:
 Een met gevoel en verstand uitgerust wezen met een uiterlijk dat aan een paard doet denken.

Fysieke kenmerken: ‘Arcturianen’ zijn een hoog bewust zoogdiersoort, dat sterk op een paard lijkt. Het lichaam is vrij groot en slank met een hoofd dat enigszins gevormd is als dat van een paard. De huid varieert in kleur van vanille tot zeer donkerbruin. ‘Arcturianen’ bezitten manen op de achterkant van de nek en hoofd en hebben een bijzonder dunne staart, dat slechts flauw aan die van een paard doet denken. De handen hebben 4 vingers, die zeer lang, soepel en bijzonder dun zijn. De armen, benen en lichamen zijn zeer gespierd.

De ogen zijn veel groter dan die van de aardse mensen en zijn óf bleekblauw of donkerbruin van kleur. De oren lijken wel wat op die van een paard, maar zijn kleiner, ronder dan die van hun aardse tegenhangers. Mannen en vrouwen zijn beduidend langer dan Aardse mensen.

Bijzonderheden: In de Galactische Federatie staat deze beschaving bekend om hun meesterschap over de tijd (galactische kalenders etc.) en hun buitengewone bekwaamheden in wetenschap en filosofie.

Taal: Arcturianen spreken een taal met gevarieerde toonhoogte, dat doet denken aan Chinees of Vietnamees.

Ruimteschepen:
 Hun ruimteschepen variëren in omvang van een verkenningsschip in de vorm van een omgekeerde klok van 12 tot 23 meter in diameter, tot een lensvormig planetair commandomoederschip, die niet minder dan 22,5 km lang is.

Kenmerken van degenen die Arcturus als hun Planetaire oorsprong hebben

Degenen die Arcturus hebben als hun Planetaire Oorsprong zijn sterke persoonlijkheden met een diepe innerlijke kracht en een innerlijk weten.

Op het eerste gezicht ogen ze sterk, bekwaam en krachtig.
Vanaf de kinderjaren zijn er gevoelens dat hun leven een belangrijk doel heeft, ofschoon er doorgaans geen kennis meer is wat dat zou kunnen zijn.
Er is een zoektocht naar die bedoeling, deze leidt vaak tot een spiritueel zoeken.
Als de bedoeling niet wordt gevonden, kan dat een innerlijk gevoel van ontevredenheid of ongelukkig zijn geven, zonder te begrijpen wat hiervan de oorzaak is.Arcturiërs zijn erg creatief.
Velen zijn schrijvers, artiesten, ontwerpers of gebruiken hun mogelijkheden op een andere creatieve manier.
Arcturiërs zijn vaak goede openbare sprekers, hebben een goed gevoel voor timing en humor; het zijn de gangmakers van een feest.
Ze genieten ervan anderen aan het lachen te maken.
Arcturiërs houden van reizen en doen dit graag.Ze hebben een neiging zich snel te vervelen en zoeken nieuwe ervaringen om die verveling te vermijden.Als ze zich vervelen zullen ze er een drama van maken, alleen maar om te stoken of opwinding teweeg te brengen.

Dit kan zichtbaar worden in de neiging om van een mug een olifant te maken. Ze dramatiseren situaties om daarmee aandacht te krijgen.

Arcturiërs kunnen soms moeilijk te benaderen lijken of op een afstand te blijven.

Zij hebben niet veel hechte en intieme vrienden, wel veel kennissen.
Als een Arcturiër jou accepteert als een intieme vriend en intieme zaken met jou deelt, weet dan dat je zorgvuldig bent overwogen om toegelaten te worden.

Arcturiërs boeien mensen: totaal vreemde mensen worden getrokken naar de Arcturiaanse magnetische energie.Het zijn goede adviseurs en hun uitstraling maakt op anderen de indruk dat ze sterk en uit-één-stuk zijn.

Menigeen zal verrast zijn als ze ontdekken dat Arcturiërs dezelfde problemen en gevoelens hebben als iedereen. Er is vaak een brede kring van bekenden die vertrouwen op hun Arcturische vrienden voor advies en begeleiding. Alhoewel ze bereid zijn om te luisteren en advies te geven, worden Arcturiërs ongeduldig van mensen die niet bereid zijn de noodzakelijke inspanning te leveren of niet werkelijk proberen te bereiken wat zij zoeken.
Er is ongeduld met zeurpieten.
Degenen die advies zoeken maar niet bereid zijn het advies te gebruiken wat ze hebben gekregen, kunnen hun arcturische begeleider kwijtraken als deze zich dit bewust wordt.
Arcturiërs hebben veel energie, zowel lichamelijk als geestelijk.
Ze springen van de ene plek naar de andere en van het ene onderwerp naar het andere.
Normaal gesproken houden ze er niet van om stil te zitten en rustig te zijn, ze willen voelen dat ze iets aan het volbrengen zijn.
Arcturiërs zijn gewoonlijk enthousiast en optimistisch.
Als ze hun energie richten en goed gebruiken is er maar weinig dat zij niet kunnen bereiken.

Zijn ze verstrooid en zonder focus dan zullen er vele projecten gestart worden en weinig afgerond.In liefdesrelaties hebben Arcturiërs persoonlijke vrijheid nodig.

Zij voelen zich gevangen in relaties die beperkingen van hen eisen.
Arcturiërs hebben behoefte aan tijd om alleen te zijn, maar ook aan tijd om met vrienden te zijn. Ze willen dit doen zonder schuldgevoel of verantwoording.
Voor alle betrokkenen is het nodig om te begrijpen dat deze vrijheid voor Arcturiërs belangrijk is, zowel voor henzelf als in hoe zij omgaan met anderen.Arcturiërs zijn niet gemakkelijk in het uiten van hun diepste emoties, en hebben de neiging om op situaties die diepe emoties oproepen te reageren door afleiding te zoeken.
Van alle emoties kunnen zij het beste omgaan met het uiten van boosheid en humor.
Ze gaan argumenteren, verhalen vertellen (Arcturiërs zijn grote verhalenvertellers!) proberen een lach te veroveren of hebben plotseling ‘iets te doen’.

Dit is om te vermijden om openlijk hun emoties te delen.http://www.lightconnection.org/

©2012 Nederlandse vertaling Joke