Het Verbergen van Geoengineering “Regen van terreur: Egypte treedt hard op tegen ‘valse’ weerberichten”

Het Verbergen van Geoengineering

“Regen van terreur: Egypte treedt hard
op tegen ‘valse’ weerberichten”

05/07/2018 / Door Stillness in the Storm

(GeoEngineering Watch) Het uitbreken van de ineenstorting van het planetaire klimaat versnelt met de dag, waarbij heimelijke wereldwijde klimaat-engineering operaties het totale proces verder aanwakkeren. In een steeds wanhopiger poging om de klimaat-engineering aanval te verbergen voor hun bevolking, nemen regeringen draconische maatregelen om de stroom van weer-gerelateerde informatie volledig te controleren. Egypte is het laatste flagrante voorbeeld van het hardhandig optreden tegen alle “ongeoorloofde” weersvoorspellingen. Uittreksels uit een nieuw rapport van The Guardian, UK, staan hieronder.

Gerelateerd: Arts waarschuwt wereld voor “Chemtrail Lung,” een nieuwe gezondheidsepidemie die hersen- en longproblemen veroorzaakt in de hele samenleving

Bron  GeoEngineering Watch

door Staff Writer, 1 mei, 2018

” Donald Trump mag dan routinematig tekeergaan tegen de “nepnieuwsmedia”, Egypte gaat nog een stapje verder door “nep” weerberichten hard aan te pakken.

” Meteorologische autoriteit bereidt wetsvoorstel voor om ongeoorloofde voorspellingen te verbieden.

665gg

” Egypte treedt hard op tegen “nep” weerberichten.

‘” Het hoofd van de Egyptische Meteorologische Autoriteit heeft gezegd dat het de enige overheidsinstantie is die bevoegd is om voorspellingen te doen over het weer in het land, en bereidt een wetsontwerp voor om ongeoorloofde voorspellingen te verbieden.

445a

“Een wetsontwerp wil iedereen straffen die zonder toestemming over meteorologie praat…

” … het weerspiegelt de mening van de regering dat zij het recht heeft om alle informatie te reguleren, zelfs informatie die een product zou moeten zijn van apolitieke wetenschappelijke analyse.

887y

” Het hoofd van de Egyptische Meteorologische Autoriteit heeft gezegd dat het de enige overheidsinstantie is die bevoegd is om voorspellingen te doen over het weer in het land, en bereidt een wetsontwerp voor om niet-geautoriseerde voorspellingen te verbieden.

” Het land (Egypte) heeft de laatste weken ongewoon en extreem weer gekend…

Van het illegale federale “spreekverbod” voor werknemers van de US National Weather Service en NOAA, tot het nieuwe harde optreden tegen weersinformatie in Egypte, worden de globale machtscentra steeds wanhopiger in hun pogingen om de klimaat-engineering gruweldaden te verbergen voor de bevolking. In de komende dagen zal GeoengineeringWatch.org verklaringen van ons juridische team publiceren over de escalerende pogingen van de Amerikaanse regering om weersvoorspellers de mond te snoeren. Wereldwijde “klimaatinterventie” programma’s zijn mathematisch gezien de grootste en meest directe bedreiging waar we collectief voor staan, afgezien van een nucleair cataclysme. Het blootleggen en stoppen van de illegale geo-engineering operaties is de grote noodzaak van onze tijd, deze inspanning zal ons allen vergen. Geloofwaardige gegevens delen met anderen is de sleutel, we moeten een kritische massa bereiken van klimaat engineering bewustzijn bij de algemene bevolking, dit is de enige weg vooruit.

DW

Bron:

http://www.geoengineeringwatch.org/rain-of-terror-egypt-to-crack-down-on-fake-weather-reports/

Vertaling: Martien