Portal 2012 Planetaire Situatie Update

Portal 2012

Planetaire Situatie Update 

06 Mei 2021

Het opruimen van de Chimera groep gaat door. De Licht strijdkrachten zijn erin geslaagd om de gehele Chimera ruimtevloot op te ruimen, met uitzondering van een klein aantal TR-3B en andere “reverse-engineered” vaartuigen, die in de suborbitale ruimte kunnen worden gebruikt door het negatieve leger onder directe of indirecte orders van de Chimera.

Er zijn nog een aantal ondergrondse Chimera-bases over, waarvan de meeste niet erg diep onder de grond liggen, en die zijn erg moeilijk te ontruimen, omdat ze door de Chimera gecontroleerde Pleiadiërs, Siriërs, Arcturiërs en gijzelaars van andere sterrenrassen bevatten, die worden gecontroleerd en bewaakt door fysieke Chimera-spinnen. Deze bases herbergen ook nog steeds een groot aantal gevangen menselijke kinderen en volwassenen. De belangrijkste Chimera basis in de buurt van Bukavu in Congo is nog steeds intact met zowel de spinnenkoningin als de koning en een paar andere Chimera spinnen die het bewonen.

De Quantum anomalie rond de Aarde is aardig aan het opruimen, maar met genoeg overgebleven afwijkende quantum fluctuaties heel dicht bij het oppervlak van de planeet om nog steeds fysieke manifestaties van Geascendeerde wezens en hun Lichtschepen (externe merkaba’s) te voorkomen:

Quantum fluctuaties die rechtstreeks verband houden met menselijke implantaten en biochips worden beter geneutraliseerd dan verwacht. Ruimtetijdvervorming gecreëerd door de implantaten en biochips wordt dus snel en drastisch verminderd. Dit heeft geresulteerd in een significante afname van de menselijke emotionele volatiliteit in de laatste paar weken. Ook zijn de meeste akasha kronieken gewist. Dit betekent niet dat de opnames van gebeurtenissen uit het verleden zijn gewist, de Lichtkrachten verwijderen alleen alle negatieve energetische en emotionele lading van die gebeurtenissen uit het verleden, en het zal dus gemakkelijker zijn voor mensen om los te laten en te vergeven.

Het totale aantal negatieve niet-fysieke entiteiten rond de planeet is gedaald tot onder de psychologisch belangrijke drempel van één biljoen en neemt nog steeds snel af. Dit betekent praktisch dat er nog maar ongeveer honderd niet-fysieke demonische entiteiten per geïncarneerd menselijk wezen zijn, die proberen hem te beheersen en naar de duistere kant te duwen, wat een veel betere rasterratio is dan in de afgelopen decennia sinds 1996. Wanneer de rasterratio daalt onder 10 niet-fysieke demonen per geïncarneerde mens, wordt verwacht dat de slimste en krachtigste oppervlaktemensen echt beginnen te ontwaken uit het aardse quarantaine geheugenverlies.

Aan de oppervlakte van de planeet is onze meditatie voor vrede in Oekraïne behoorlijk succesvol geweest en de oorlog is deze keer afgewend:

https://southfront.org/russia-no-war-now/

Mensen vechten tegen medische tirannie en er zijn al grote bevrijde gebieden zoals Florida:

https://www.rt.com/usa/522807-florida-bans-vaccine-passports/

Er circuleert veel op angst gebaseerde desinformatie op internet over gevaccineerde mensen die spike-eiwitten uitscheiden en iedereen besmetten. Het afgeven van spike-eiwitten is veel minder gevaarlijk dan veel mensen vrezen, hoewel het de kans op het krijgen van prionziekte matig verhoogt:

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=171633

Ook blokkeren vaccins NIET je Ascensieproces, ze verlagen alleen je trillingsfrequentie tot op zekere hoogte.

De huidige vaccins zijn slechts een Trojaans paard voor een potentiële toekomstige technologie die de Cabal wil ontwikkelen, een biochip die in het lichaam zou worden ingebracht en die zou worden gekoppeld aan een wereldwijd online digitaal valutasysteem na de Grote Reset voor alle financiële transacties, het zogenaamde “Merkteken van het Beest”.

DARPA ging een stap verder in dit plan door vaccins en biochips te verbinden:

https://summit.news/2021/04/12/video-darpa-is-working-on-covid-vaccine-implantable-microchip-to-detect-virus/

Onnodig te zeggen dat dit “Merkteken van het Beest” plan NIET succesvol zal zijn.

In dit verband is het interessant te weten dat Anthony Fauci, een van de voormannen van de Grote Reset, banden heeft met de Abys-familie, een zwarte adellijke familie uit Zwitserland:

https://americans4innovation.blogspot.com/2021/04/anthony-fauci-chief-globalist-snake-oil.html

Abys familie was een van de “controleurs van Daat”, occult gesproken.

De volgende fase van het plan van de Grote Reset Cabal is een wereldwijde cyberaanval die het internet platlegt, waarna ze het internet weer tot leven wekken met een nieuw online financieel systeem onder hun controle:

https://www.weforum.org/agenda/2020/06/covid-19-pandemic-teaches-us-about-cybersecurity-cyberattack-cyber-pandemic-risk-virus/

https://www.theorganicprepper.com/cyberattack-simulation/

Alle bitcoin-, cryptocurrency- en Tor-fans moeten weten dat Bill Gates in het geheim een backdoor keystroke logger heeft geïnstalleerd in alle Windows-besturingssystemen, zodat de Cabal alles weet over je bitcoin-transacties:

https://humansarefree.com/2021/03/creepy-bill-gates-strikes-again-windows-10-secretly-listens-to-everything-you-say-and-records-all-your-keystrokes-with-hidden-keylogger-that-uploads-to-microsoft.html

Over Bill Gates gesproken, de echte reden waarom Melinda van hem scheidde is omdat ze bang is voor de guillotine:

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/disease/malinda-gates-to-divorce-bill-hallelujah/

Volgens bronnen zullen de naderende processen in Neurenbergstijl een openbaar proces inhouden tegen vele Cabal-leden voor misdaden tegen de menselijkheid, wat zal resulteren in ergens tussen de 500 en 5000 doodvonnissen. Cabal misdadigers zullen publiekelijk worden geëxecuteerd, voornamelijk in de VS, China, Japan en een vierde land dat niet bij naam genoemd mag worden. Deze misdadigers zullen dan op het etherische vlak worden verzameld door de Lichtkrachten, nog een proces ondergaan door de Galactische Rechtbank in de Ganymedes sorteerfaciliteit en dan worden behandeld in de Galactische Centrale Zon.

Vele mindere Cabal-criminelen zullen worden gearresteerd, dan snel worden berecht door militaire rechtbanken, dan van de planeet worden vervoerd door het Verzet en worden gesorteerd via het Ganymedes-sorteercentrum. Degenen onder hen die niet in staat of bereid zijn om hun misdaden recht te zetten, zullen naar de Centrale Zon worden gebracht voor herstructurering en de rest zal naar correctionele inrichtingen in het Melkwegstelsel worden gebracht waar ze hun “karmas” kunnen uitwerken.

Ongeveer 500.000 Cabal tussenpersonen die de negatieve agenda bevorderden, zoals corrupte burgemeesters, advocaten, politici, bankiers, ziekenhuismanagers, artsen, journalisten en zelfs sommigen die zich voordeden als “lichtwerkers”, zullen worden gearresteerd op het moment van de Event en zullen hun termijn uitzitten. Het is interessant om te weten dat een paar vroegere leden van mijn team die het Licht verraden hebben, onder de gearresteerden zullen zijn.

Nadat dit alles is gedaan, zullen de Lichtkrachten zogenaamde onrechtvaardigheidsknopen aanpakken en veel meer mensen onder de oppervlaktebevolking die anderen ernstig onrecht hebben aangedaan zullen hun termijn uitzitten met huisarrest, gemeenschapswerk of financiële boetes.

Hier is het belangrijk om te begrijpen dat veel onrechtvaardigheden uit het verleden zullen worden bijgelegd en geheeld door waarheids- en verzoeningscommissies, door bemiddeling en door vergeving.

Veel mensen die over de hele planeet opgesloten zaten voor kleine vergrijpen zoals marihuanabezit of kleine diefstal, zullen onmiddellijk na de Event uit de gevangenis worden vrijgelaten.

Dit alles zal de broodnodige afsluiting brengen, zodat een donker en onrechtvaardig hoofdstuk van de menselijke geschiedenis zal worden afgesloten en een nieuw, beter hoofdstuk zal worden geopend.

Volgende maand kan een proces van gedeeltelijke Disclosure beginnen door tekenen van leven die op Mars zijn ontdekt door de Perseverance NASA rover en door Pentagon UFO files.

Sommige Disclosure hints zijn er al:

https://americanmilitarynews.com/2020/10/video-fmr-sen-harry-reid-repeats-claim-ufos-made-us-nukes-unlaunchable-wants-investigation/

https://justthenews.com/government/harry-reid-says-he-sought-ufo-materials-lockheed-martin-they-wouldnt-give-me-clearance

Met minder primaire anomalie over, gaat de quarantaine Aarde eindelijk open, en suborbitale vluchten zullen beschikbaar zijn voor de oppervlakte bevolking vanaf 20 juli:

https://www.space.com/blue-origin-new-shepard-first-astronaut-flight-july-20

Nu we dichter bij de gebeurtenis komen, is er veel activiteit achter de schermen bij militairen over de hele planeet die niet gemeld kunnen worden, behalve een paar hints hier:

https://www.valeursactuelles.com/politique/pour-un-retour-de-lhonneur-de-nos-gouvernants-20-generaux-appellent-macron-a-defendre-le-patriotisme/

https://www.rt.com/news/522646-france-poll-country-disintegrating/

https://realrawnews.com/2021/05/pentagon-coup-joint-chiefs-overthrown/

https://thecommonsenseshow.com/agenda-21-conspiracy-economics/several-world-leaders-including-putin-and-netanyahu-want-biden-gone-and-trump-appears-be-part-plot

Je zou deze sci-fi roman kunnen lezen die zowel de pandemie als de gebeurtenis omvat, en een interessant perspectief kan brengen:

https://www.amazon.com/Breaking-Dawn-Paul-Rosenberg/dp/0979987768/

Je zou kunnen oefenen met het gebruik van de violette vlam om de energieën te zuiveren in deze uitdagende tijden

https://www.summitlighthouse.org/violet-flame-9-steps-howto/

Of plant meer cintamani stenen op locaties wereldwijd om het positieve energieraster te ondersteunen.

Een Japans team heeft deze foto genomen van een prachtig Galactisch Confederatie wolkenschip na een succesvolle cintamani missie in Aomori, Japan:

Victory of the Light!

Vertaling: Martien

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien