Noren filmen UFO op Antarctica

Noren filmen UFO op Antarctica…

7 april 2016 / Door Guido 2016 © WantToKnow.nl/be

UFO antarctica

Tja, wat moet je dan..? Is het echt of namaak..? Wij zien zóveel van dit soort filmpjes voorbij komen, dat we ons afvragen vaak, waar de ouderwetse UFO-filmpjes gebleven zijn, met heerlijk-wazige UFO-beelden.. Of andersom: waarom krijgen we zo WEINIG UFO-beelden te zien, terwijl de hele wereld is uitgerust tegenwoordig met een smart-phone en/of digitale foto/video-camera..?

Neumayer Antarctica

Hoe dan ook, deze bieden we je graag aan, ter eigen beoordeling. Want spectaculair is ie wel en duidelijk ook. De reacties van het Noorse Zuidpool-expeditieteam lijken ook te kloppen met de verschijning EN verschuiving van de UFO.. Het team is hier begin januari van dit jaar, in de buurt van de Neumayer Area’ en ziet plotseling deze UFO verschijnen en filmt de opnames die je hieronder ziet.

Maar..
Zou jij reageren zoals zij dat doen..? ZONDER enige reactie..? Niet één kreet van ontzetting.. Maar wel meteen de camera richten, zoals we dat zien doen..? Wisten ze dat die UFO zou opdoemen.. En is die 2x voorbij gevlogen..? Want daar lijkt het wel op.. Toch?

Dit gebied op Antarctica is overigens heel omstreden.
Dat komt vooral door de fratsen die de mensen achter Google Earth menen te moeten uithalen in dit gebied op de kaarten van Google. Er leek in 2013 bewijs gevonden te zijn van buitenaardse bases in dit gebied, doordat foto’s van Google Earth dit uitwezen. 2

Mogelijke ingangen van voertuigen leken zich te tonen, en een groot schotelvormig voorwerp, dat verborgen was onder het ijs, bleken zichtbaar. En.. Een paar dagen na de bekendmaking van deze foto’s op internet, bleken de plaatsen mysterieus te zijn verdwenen van Google Earth.. Waarom..?

 

https://www.youtube.com/watch?v=sqM1MF4gce8

http://www.wanttoknow.nl/