Indiase politie meldt in augustus ruim tien keer UFO’s boven kerncentrales

Indiase politie meldt in augustus ruim tien keer UFO’s boven kerncentrales

Geplaatst op 27- 03 – 2024 door EraOfLight

Hoge wetshandhavers in India hebben vorig jaar griezelige UFO- waarnemingen boven kerncentrales in het Aziatische land onderzocht en op video opgenomen, onthulde een lokaal nieuwsbericht.

Eén getuige, een onderinspecteur van de politie en een ingenieur van opleiding, zei dat hij ‘100 procent zeker’ was dat het object dat hij had opgenomen, met zijn snelle ‘zigzagbewegingen’, niet door menselijke technologie kon worden verklaard.

India’s aanraking met mysterieuze objecten die nieuwsgierig zijn naar kernwapens volgt op jaren van groeiende aandacht voor de kwestie in Washington DC – terwijl insiders van het Pentagon, militaire veteranen en wetgevers van Capitol Hill onheilspellende UFO-invallen hebben nagestreefd die teruggaan tot de Koude Oorlog.

In februari van dit jaar lieten UFO-onderzoekers de bom vallen dat een voormalig UFO-onderzoeker van het Pentagon het Congres privé had ingelicht over een verbluffend incident uit 1964 waarbij een UFO een Atlas-raket met een dummy kernkop uit de lucht schoot.

Maar de berichten over deze incidenten in India in 2023 waren naar verluidt minder vijandig.

Bij de ongeveer twaalf incidenten ging het allemaal om schijnbare vaartuigen die vreemd rondhingen in de buurt van de kerncentrale van Kudankulam op het zuidelijkste puntje van het subcontinent en de kerncentrale van Madras bij Kalpakkam langs de oostkust van het land.

Onderinspecteur van de politie Syed Abdul Kader, toegewezen aan de technische afdeling van het Tirunelveli-kantoor van de dienst, een uur rijden ten noorden van de kerncentrale van Kudankulam, vertelde UFO-expert Sabir Hussain dat hij twee video’s had gemaakt van ongebruikelijke luchtverschijnselen.

‘De manier waarop hij stilstond, de manier waarop hij zigzagbewegingen maakte en de snelheid waarmee hij verdween’, zei Kader tegen verslaggevers van het Engelstalige Indiase dagblad DT Next, ‘het was allemaal verschillend.’

Ter bevestiging van zijn gesprekken met Hussain vertelde Kader aan DT Next dat hij sinds 2020 persoonlijk UFO’s had gezien in de buurt van de zuidelijke kustplaats Kudankulam.

‘Nadat ik UFO-tracker Sabir had ontmoet en met hem had gesproken,’ zei hij tegen de krant, ‘ben ik er meer dan 100 procent zeker van dat wat ik zag UFO’s waren.’

Kader’s waarnemingen in 2023 in het zuiden, overlapten met weken van waarnemingen in juli en augustus langs de oostkust langs de kustlijn van Neelankarai-Mahabalipuram.

Die regio, vlakbij de bruisende stad Chennai, is de thuisbasis van de Madras Atomic Power Station (MAPS) in Kalpakkam.

De op video opgenomen waarnemingen van Kader, zo vertelde Hussain aan DT Next, ‘gebeurden slechts tien dagen nadat voormalig DGP [directeur-generaal van politie] Prateep V. Philip foto’s maakte van een UFO op [de] kust van Muttukadu, nabij Chennai.’

US Customs and Border Patrol, de instantie die verantwoordelijk is voor het buitenhouden van terroristen en wapens, heeft tien video’s geüpload die lijken te laten zien dat vliegtuigen zich op vreemde manieren in onze lucht bewegen. De video’s documenteren een straaljager die wordt achtervolgd door een ogenschijnlijk verbijsterende vliegende bol, evenals iets dat lijkt op een door een propeller aangedreven deltavlieger, en een andere schijnbare bol die in de buurt van een geparkeerde vrachtwagen met 16 wielen zweeft.

Philip’s rang van DGP is de hoogste positie die haalbaar is bij de Indiase politie.

Ondanks een officieel UFO-rapport van het Pentagon aan het Congrer een geheim en illegaal UFO-crash-ophaalprogramma te ontkrachten, blijven vooraanss dit jaar, waarin werd geprobeerd de beschuldigingen van klokkenluiders ovetaande leden van de Amerikaanse Senaat hun dagvaardingsbevoegdheid nastreven om de kwestie te onderzoeken.

Het rapport van het Pentagon, opgesteld door het UFO-jagende All-Domain Anomaly onderzoeken. Resolution Office (AARO) van het ministerie van Defensie, werd voorafgegaan door een grotendeels mislukte poging van wetgevers om eeningrijpend UFO-‘openbaarmakings’-amendement aan te nemen – bedoeld om autorit eit te verlenen aan een onafhankelijk panel. die dan de taak zouden krijgen om diep verborgen clandestiene informatie te doorzoeken op zoek naar de waarheid over UFO’s.

Zoals Senaatsmeerderheidsleider Chuck Schumer, die het wetsvoorstel sponsorde, tegen The New York Times zei: ‘Het is echt een schande dat het Huis van Afgevaardigden niet met ons heeft samengewerkt bij het aannemen van ons voorstel voor een beoordelingsraad.

‘Het betekent dat de declassificatie van UAP-records grotendeels een zaak zal zijn van dezelfde entiteiten die de openbaarmaking ervan decennialang hebben geblokkeerd en verdoezeld.’

‘Wij zijn opgelicht. We raakten volledig ondergesneeuwd. Ze hebben elk onderdeel eruit gehaald’, zei congreslid Tim Burchett, een van de wetgevers in het Huis van Afgevaardigden die het meest uitgesproken was over de kwestie van de openbaarmaking van UFO’s.

Hoewel de afgezwakte versie van het wetsvoorstel ertoe heeft geleid dat het Pentagon en de Amerikaanse inlichtingendiensten zelf kunnen bepalen welke informatie over deze mysterieuze waarnemingen voorlopig geheim kan worden gehouden, is het Congres van plan de kwestie later dit jaar serieus opnieuw te bekijken.

‘Het is op dit moment gewoon een kwestie van prioriteiten’, zei senator Mike Rounds, die samen met senator Schumer het wetsvoorstel sponsorde, afgelopen maart tegen Capitol Hill-verslaggever Matt Laslo. ‘Wij hebben er belang bij om zoiets na te streven.’

Bron

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org