Het leven is overal – deel 1/2

Het leven is overal – deel 1/2

9 november 2018 / Door Steve Beckow

Omdat zoveel mensen zich bewust worden van het bestaan ​​van het leven elders in Het Universum, wil ik graag een aantal basisprincipes van wat wij ‘Buitenaardse Onthulling’ noemen, bespreken.

Adamu de Pleiadiër verzekert ons dat het leven niet alleen op een paar planeten bestaat, maar overal in Het Universum.

“Jullie op Aarde turen naar de sterren en vragen je af ” is daar het leven? “Ik zeg jullie dat er daar niets  anders is dan HET LEVEN! Jullie staan binnenkort voor een geweldige verrassing. Jullie staan op het punt om kennis te maken met jullie galactische familie. …

“Naarmate mijn bewustzijn zich uitbreidt, kom ik steeds meer leven tegen.” (1)

Ons Universum, zo verteld de bron van Mike Quinsey, ons: ” Wemelt van het leven op niveaus, meestal vooruitlopend op dat van jullie.” (2)

Daarom legt SaLuSa van Sirius uit: “er zal nooit een tijd zijn waarin je zult kunnen beweren alles te hebben gezien, omdat de Schepper voortdurend nieuwe creaties tot bestaan bedenkt ” (3)

Bovendien is het leven in de kosmos, vervolgt hij, “niet alleen in de dimensies die toegankelijk zijn voor jullie fysieke ogen.”

“Er zijn dimensies die verder gaan dan jullie tijdsrekening, en toch is er leven  in overvloed. Het zou moeilijk zijn om zo’n uitgestrektheid als een toevallige gebeurtenis te verklaren, wanneer het duidelijk is dat er een machtige intelligentie moet bestaan die alles omvat wat bestaat. “(4)

Gezien het feit dat het leven overal is, vraagt​​Ker-on van Venus zich af, “wat zou natuurlijker kunnen zijn dan dat er contact met jullie zou worden gemaakt?” (5)

Het probleem dat we hebben ondervonden, is dat onze regeringen het bestaan ​​van onze sterrenfamilie voor ons hebben verborgen. Ze blokkeren de kennis van hen.

Ker-on zegt bijvoorbeeld: “Bewijs van het leven op jullie maan en Mars is gevonden, hoewel jullie regeringen proberen die informatie voor jullie te verbergen.” (6)

SaLuSa bespreekt ook Mars:

“De [Hubble] telescoop en de rondzwervende camera (Rover) op Mars hebben afbeeldingen van onweerlegbaar ‘intelligent leven’ teruggezonden die jullie regering niet wil dat jullie weten. Jullie hadden gehoord dat de rondzwervende camera op Mars kortstondig het contact met de ontvangers op aarde was kwijtgeraakt, maar jullie hebben er weinig aan gedacht, behalve een vluchtige: ik vraag me af wat het heeft opgepikt dat we niet mogen zien. Het had dat inderdaad gedaan! “(7)

Adamu deelt ons mee dat alles leeft:

“Na verloop van tijd zullen jullie steeds meer en meer levensvormen uit de hele Melkweg ontmoeten. En dan beginnen jullie het besef te krijgen dat ALLES in de Melkweg eigenlijk een levensvorm is. Jullie planeet, de sterren … alles is echt levend. Het sterrenstelsel leeft. En waar jullie ook gaan, je vindt het leven. Jullie leven in een dichtheid. Dus denken jullie dat jullie zonnestelsel bijna steriel is, buiten het leven op jullie planeet. Als jullie zouden kunnen zien zoals wij doen, zou je weten dat er veel leven in jullie zonnestelsel is.

“Werkelijk. En jullie eigen planeet? Denken jullie dat jullie de enige zogenaamde intelligente levensvorm zijn? Dat zijn jullie niet. Ten eerste omdat jullie de andere levensvormen waarvan jullie je bewust zijn enorm onderschatten en ten tweede omdat jullie planeet veel meer bezig is in de andere dimensies dan waar jullie je van bewust zijn. “(8)

Hoe zien ze eruit? Zijn het allemaal kleine grijze mannen met grote ogen? Of reptielen?

De meeste buitenaardse wezens – en de meeste die we zullen zien zijn – menselijk van uiterlijk, zoals wij, vertelt SaLuSa ons. Hij suggereert dat ‘wezens zoals ons erg op jullie lijken’. (9)

“Ik ben SaLuSa van Sirius, en samen met de Pleiaden en Venusianen lijken we erg veel op jullie qua uiterlijk. Jullie zijn tenslotte genetisch met ons verbonden en we hebben meer overeenkomsten dan jullie denken. Velen van jullie zijn zich bewust van andere humanoïde vormen, en dit zijn eenvoudig variaties die meer geschikt zijn voor de verschillende planetaire omstandigheden.” (10)

Aartsengel Michael onthult dat de Adam Kadmon-sjabloon – of menselijke vorm – ontworpen door de Goddelijke Moeder, de meest gebruikelijke vorm is gedurende het multiversum.

Aartsengel Michael: Er zijn veel mensachtigen. Welnu, jullie zullen zien als jullie je sterrenbroeders en -zusters, jullie familie, ontmoeten dat de mensachtige het hoogste percentage van vormen is in het multiversum.

Steve Beckow: Nogmaals, Adam Kadmon-sjabloon?

AEM: Ja.

SB: Waarom heeft dat de voorkeur, Heer?

AEM: Het was een ontwerp dat zich kon verenigen met een magnitude van licht dat zou lijken op en toestaan dat wezens die in die vorm waren, gemakkelijk terug konden gaan naar hun engelachtige vorm.

SB: En wie heeft het ontworpen?

AEM: De moeder. Ze is de ultieme architect, weet je. (11)

En toch bestaan ​​er ook andere vormen, zoals SaLuSa uitlegt: “Er zijn intelligente levensvormen buiten je huidige verbeelding, en sommige zijn totaal anders dan je tot nu toe gewend bent.” (12) Maar ze worden weggehouden van Aarde om ons niet te laten schrikken of ons angst aan te jagen.

In welke vorm het wezen ook verschijnt, is correct voor zijn omstandigheden, Atmos van Sirius vertelt ons:

“Het Universum is overvloedig aan leven in allerlei soorten van manifestaties, en ongeacht welke vorm het vertegenwoordigt, het is correct voor de omstandigheden waarin het leeft.” (13)

“Uiterlijke verschijningen zullen jullie niet verontrusten”, voorspelt SaLuSa, “aangezien jullie in de toekomst alle zielen zullen herkennen aan hun energie handtekening die vergelijkbaar zal zijn met die van jullie.” (14)

(Afsluiting in deel 2, morgen.)

voetnoten

(1) “Adamu spreekt door Zingdad, Comm-Unity of Light, 7 september 2008, op http://www.book-of-light.com/forums2/viewtopic.php?t=81&f=86

(2) “Een boodschap van mijn hogere zelf”, gekanaliseerd door Mike Quinsey. 8 april 2016, op http://goldenageofgaia.com/2016/04/08/mike-quinsey-message-higher-self-18-4/ .

(3) SaLuSa, 7 mei 2012, op http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm.

(4) Ibid., 23 september 2009.

(5) Ker-on van Venus, 22 oktober 2008, op http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm.

(6) Loc.cit.

(7) SaLuSa, 23 september 2009.

(8) “Adamu”, ibid.

(9) Ibid., 14 augustus 2009.

(10) Ibid., 27 oktober 2008.

(11) “Aartsengel Michael over het engelachtige koninkrijk”, 13 juni 2014, op http://goldenageofgaia.com/2014/06/13/archangel-michael-on-the-angelelic-kingdom/ .

(12) SaLuSa, 31 maart 2010.

(13) Atmos van Sirius, 21 november 2008, op http://www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/Channeled_Messages_by_Mike_Quinsey.htm.

(14) SaLuSa, 31 maart 2010

Artikelbron: http://goldenageofgaia.com/2018/11/09/life-is-everywhere-part-1-2/

Vertaling: Martien