De Openbaarmaking Van Onze Sterrenfamilie

De Openbaarmaking Van Onze Sterrenfamilie

door Steve Beckow – 12 december 2016

Nieuw Boek: geschreven door Steve Beckow

Hoofdredacteur Golden Age of Gaia 2016

http://goldenageofgaia.com

Geen Copyright. Vrij om te delen/kopiëren.

 

Deel 1

Disclosure: De Erkenning Van Onze Sterren Familie

Wie zijn hier?

Adamu: Wij omvatten vele rassen en sommige van deze rassen zijn van een zeer nauw verwante – soort van de broeders en zusters van hetzelfde oorspronkelijke ouder ras. Sommige die jullie misschien herkennen zijn wij de Pleiadians, de Sirians, de Arcturiërs, de Antarianen, de Andromedans en degenen van Procyon, Aldebaran en Deneb.

Dit zijn de namen die ik in de gedachten van mijn jonge vriend kan plaatsen op dit moment. Er zijn andere [die Ik niet kan plaatsen]. Ook anderen van buiten dit sterrenstelsel zijn hier. En degenen die ver boven een dergelijk overweging als ‘galactische buurt’ of zelfs uit welk Universum je vandaan komt. (1)

Adamu: De Galactische Federatie is op vele, vele manieren heel direct betrokken bij jullie planeet, gedurende de hele geschiedenis van jullie planeet. De laatste tijd hebben we heel veel schepen in het milieu van jullie planeet gebracht om te helpen met tal van subtiele taken.

Ik kan er een paar opnoemen: het helpen bij het in evenwicht brengen van uw magnetosfeer, wat werkt tegen jullie destructieve neigingen door geen kernexplosies en dergelijke toe te staan, het instralen en balanceren van frequenties van licht die helpen bij het ascensieproces, die de negatieve activiteiten van andere zelfdienende ruimte rassen indammen en zo voort en zo verder. De lijst is lang.

Het punt is dat we hier voor lange tijd in de omgeving van jullie planeet erg hard  gewerkt hebben om te helpen bij jullie welzijn hoewel jullie hier niets van wisten. Jullie zien dat we kunnen werken in verschillende dichtheden van het bestaan en dat we ons beperken tot dichtheden anders dan die van jullie, zodat we niet worden waargenomen. Dit is belangrijk geweest omdat ons niet interventiebeleid voorschrijft dat we onszelf niet opdringen aan een bevolking die hier niet om vraagt, en niet klaar is voor onze aankomst. (2)

De Spirituele Hiërarchie en de Galactische Federatie: Wij Siriërs zijn slechts een deel van een groot contingent van galactische mensen in deze eerste contact vloot. Andere groepen hebben hun oorsprong in de Plejaden en tienduizenden werelden die de verre sterren van de constellaties Andromeda en Cassiopeia omringen.

Zij komen ook uit zonne-energie systemen in Ram, Perseus en Pegasus, en van sterren,

zoals de ster Bernard en Alpha Centauri, veel dichter bij jullie Sun. Deze verbazingwekkende  Wezens zijn aangekomen om jullie te dienen en, op het juiste moment, van plan zijn massaal te landen op jullie mooie kusten (3)

Sanat Kumara: Jullie geliefde sterren vrienden, jullie familie, werken ijverig met jullie,

jullie klok rond en rond die van hen.

En zij helpen ook bij de afstemmingen van energieën met vibrerende waarden en

frequenties, zodat dit samenkomen niet moeilijk is; dat het mogelijk is om te voldoen aan een gelijk speelveld, zodat jullie niet verstoord en zij niet verstoord zijn.

In de tussentijd bevolken veel van jullie sterren- broeders en zusters de planeet. zij geven dagelijks, waar jullie in het menselijk rijk aan zouden denken als inspiratie voor nieuwe technologie of een ander begrip van hoe de dingen werken, op wetenschappelijke-wijze. Dus natuurlijk, maken zij hier deel van uit.

Het zou nalatig van mij zijn jullie niet te zeggen, dat er velen zijn die zelfs in de verschillende planetaire systemen zijn die nog op de planeet zijn die ook hun energie, hun genezing, hun liefde en hun ondersteuning sturen.

Dus de vraag is niet: “Wie is betrokken?” De vraag is: “Wie is niet betrokken?” Maar dit is in overeenstemming, ja, met de plannen die door de mens zijn ontworpen

door het collectieve hart en geest in uitlijning met het goddelijke plan. (4)

Mira van de Pleiaden: Veel toegewijde vertegenwoordigers van andere sterrenstelsels

nemen deel aan dit proces. Jullie hebben onze volledige en totale focus. We werken aan de verzoeken van onze Schepper. We hebben alleen jullie beste belangen in onze harten. (5)

SHGF: Velen van ons zijn omringd door een oplichtende aura. Hierdoor en met ons vermogen om onszelf gemakkelijk te transformeren naar ons Licht Lichaam, hebben velen van jullie voorouders ons met ontzag bekeken.

Begroet ons, nu, niet in dit geloof, maar eenvoudig als jullie Ruimte Familie. Weet door wat jullie zien dat jullie simpelweg staren naar wat jullie werkelijk zijn. Net als wij, zijn jullie Fysieke Engelen.

Binnenkort, zullen jullie nogmaals jullie ware vorm aannemen. (6)

Lees hier het volledige gratis boek.

Voetnoten

(1) Adamu, “Adamu Speaks,” 7 Sept. 2008, at http://book-of-light.com/forums2/

viewtopic.php?f=43&t=81

(2) Loc. cit.

(3) Spiritual Hierarchy and the Galactic Federation (SHGF) Update as received by

Sheldan Nidle, Aug. 14, 2001, at http://groups.yahoo.com/group/fromstars/message/6.

(4) ”Sanat Kumara: Many of You Have Already Ascended and Straddle Dimensions,”

May 28, 2013, http://goldenageofgaia.com/2013/05/sanat-kumara-many-of-you-havealready-

ascended-and-straddle-dimensions/

(5) Mira the Pleiadian, channelled by Valerie Donner, Aug. 17, 2011.

(6) SHGF, May 7, 2002, Galactic Federation of Light: Updates Archive 1997-2007, at

http://www.thenewearth.org/GalacticFederationArchive.html

Bron: http://goldenageofgaia.com/2016/12/11/announcing-new-book-disclosure-star-family/

Vertaling: Martien