CNN: Amerikaanse Inlichtingendiensten hebben 180 dagen om te delen wat ze weten over UFO’s… / geplaatst door Steve Beckow

CNN: Amerikaanse Inlichtingendiensten hebben 180 dagen om te delen wat ze weten over UFO’s…

13 januari 2021 geplaatst door Steve Beckow

We vorderen in een slakkengang naar de onthulling van het bestaan van onze sterrenfamilie.
Hier rapporteert CNN over een vereiste voor Amerikaanse alfabet bureaus om te verklaren wat ze weten.

De waarheid zal in de doofpot worden gestopt, het blikje wordt op de weg afgeschopt – of het zal niet gebeuren. Hangt het van ons af?

*******************

CNN: Amerikaanse Inlichtingendiensten hebben 180 dagen om te delen wat ze weten over UFO’s

Harmeet Kaur, CNN, 10 januari 2021.

(https://www.cnn.com/2021/01/10/us/ufo-report-emergency-relief-bill-trnd/index.html)

(CNN) Toen President Donald Trump in december de $2.3 triljoen coronavirushulp en de rekening voor overheidsfinanciering in de wet tekende, begon het 180 dagen aftellen voor de Amerikaanse inlichtingendiensten om het Congres te vertellen wat ze weten over UFO’s.

Nee, echt waar.

De directeur van de Nationale Inlichtingendienst en de minister van Defensie hebben nu iets minder dan zes maanden om de congrescommissies van de inlichtingendiensten en de gewapende diensten committees te voorzien van een niet geclassificeerd rapport over “niet-geïdentificeerde luchtvaartfenomenen”.

Het is een bepaling die was opgenomen in de “commissie commentaar” sectie van de Inlichtingen Autorisatie Wet voor het Fiscale Jaar 2021, die was opgenomen in het enorme uitgaven wetsvoorstel.

Het Pentagon start een task force om UFO-waarnemingen te onderzoeken

 

Dat rapport moet gedetailleerde analyses bevatten van UFO-gegevens en inlichtingen die zijn verzameld door het Office of Naval Intelligence, de Unidentified Aerial Phenomena Task Force en de FBI, volgens de richtlijn van de inlichtingencommissie van de Senaat.

Het zou ook in detail moeten beschrijven “een interagentschapproces voor het verzekeren van tijdige gegevensverzameling en gecentraliseerde analyse van alle niet-geïdentificeerde luchtverschijnselen die voor de federale regering rapporteren” en zou een functionaris moeten aanwijzen die verantwoordelijk is voor dat proces.

Tot slot zou het rapport om het even welke potentiële nationale veiligheidsbedreigingen moeten identificeren die door UFO’s worden veroorzaakt en beoordelen of om het even welk van de tegenstanders van de natie achter dergelijke activiteit zou kunnen zitten, zei de commissie.

Het voorgelegde rapport zou openbaar moeten zijn, zei de commissie, hoewel het een gekwalificeerde bijlage kan bevatten.

Een woordvoerder voor het Bureau van de Directeur van de Nationale Inlichtingendienst bevestigde het nieuws aan de feiten-controlerende website Snopes.

Het Congres is al lang geïnteresseerd in UFO’s

Het Pentagon bracht in april vorig jaar drie korte video’s uit met “niet-geïdentificeerde luchtfenomenen” – clips waarvan de Amerikaanse marine eerder had bevestigd dat ze echt waren.

De video’s, een uit 2004 en de andere twee uit 2015, laten zien wat ongeïdentificeerde vliegende objecten lijken te zijn die snel bewegen terwijl ze door infraroodcamera’s zijn opgenomen. Twee van de video’s bevatten reacties van servicemedewerkers die met ontzag reageren op hoe snel de objecten bewegen. Eén stem speculeert dat het een drone zou kunnen zijn.

Nieuw vrijgegeven incidentenrapporten geven details over de ‘UFO’-ontmoetingen van de Amerikaanse marine

Het is nog steeds onduidelijk wat de objecten zijn, en er is geen consensus over hun oorsprong. Sommigen geloven dat het misschien drones zijn die mogelijk worden bediend door aardse tegenstanders die informatie willen verzamelen, in plaats van de buitenaardsen die we normaal gesproken met UFO’s gelijkstellen.

In augustus kondigde het Pentagon aan dat het een task force aan het vormen was om te onderzoeken.

Leden van het Congres en ambtenaren van het Pentagon zijn al lang bezorgd over het verschijnen van de niet-geïdentificeerde toestellen die over de militaire bases van de VS zijn gevlogen. De inlichtingencommissie van de Senaat stemde afgelopen juni voor een openbare analyse van de ontmoetingen door het Pentagon en de ontmoetingen.

Maar het is niet de eerste keer dat het Pentagon zich bezighoudt met ontmoetingen vanuit de lucht met onbekende objecten. Het Pentagon bestudeerde eerder opnames van dergelijke incidenten als onderdeel van een sinds-het-gesloten gerubriceerd programma dat in opdracht van voormalig Sen. Harry Reid werd gelanceerd.

Dat programma werd gelanceerd in 2007 en eindigde in 2012, volgens het Pentagon, omdat zij vonden dat er hogere prioriteiten waren die financiering nodig hadden.

Het voormalige hoofd van het programma Luis Elizondo vertelde CNN in 2017 dat hij persoonlijk gelooft “dat er zeer overtuigend bewijs is dat we misschien niet alleen zijn”.

Bron

Vertaling: Martien