Pentagon’s Geheime Onderzoek Naar UFO’s Gaat Nog Steeds Gewoon Verder, Zegt Onderzoek Journalist Leslie Kean

Pentagon’s Geheime Onderzoek Naar UFO’s
Gaat Nog Steeds Gewoon Verder

Zegt Onderzoek Journalist Leslie Kean.

door  Nirmal Narayanan / 5 maart 2018

 

(Nirmal Narayanan) Leslie Kean, de onderzoeksjournalist die licht werpt op Pentagon’s Geavanceerde Ruimte Bedreiging Identificatie Programma (AATIP), heeft nu beweerd dat het geheime project nog steeds loopt. Volgens Kean wordt het onderzoek naar niet-geïdentificeerde vliegende objecten voortgezet door het Pentagon, ondanks hun eerdere verklaring waarin werd beweerd dat het programma in 2012 was beëindigd.

Gerelateerd  The Pentagon’s Secret Search for UFOs

“Het is volkomen rationeel om geïnteresseerd te zijn en te proberen erachter te komen wat er aan de hand is. We weten dat dit programma bestond, en het bestaat nog steeds, en het onderzocht militaire gevallen en zeer belangrijke gevallen van ontmoeting met deze objecten,”  vertelde Leslie Kean aan Wtop.

Kean maakte duidelijk dat alle niet-geïdentificeerde vliegende objecten die we in de lucht zien niet noodzakelijkerwijs vanuit de buitenaardse wereld komen. Kean bevestigde echter dat de UFO, die in 2004 door functionarissen van de Amerikaanse marine werd opgemerkt, mogelijk afkomstig was uit de ruimte. Ze voegde eraan toe dat geen van de moderne vliegtuigen op Aarde zo kon vliegen zoals dat object deed toen het werd gevolgd door een straaljager van de Amerikaanse marine.

“Deze objecten in dit ene incident in 2004 werden feitelijk waargenomen vanuit de ruimte. Ze kwamen binnen en toen gingen weer naar buiten, de lucht in. Dus wat dat ook betekent, dat is wat er is gebeurd. Ze werden ook in staat gezien om heel, heel, heel snel van de ene ruimte naar de andere te bewegen. Veel sneller dan welk vliegtuig dan ook zou kunnen doen, “voegde Kean eraan toe.

In december 2017 was Leslie Kean co-auteur van een onderzoeksrapport in de New York Times, dat de details van Pentagon’s Advanced Aerospace Threat Identification Program openstelde. Het rapport onthulde dat de Amerikaanse regering maar liefst $ 22 miljoen voor dit project had uitgegeven.

Volgens het rapport werd het project grotendeels gefinancierd op verzoek van Harry Reid, de Democraat van Nevada, die in 2007 leider was van de meerderheid van de senaat. Het geheime programma werd geleid door Luis Elizondo, een Amerikaanse officier.

Terwijl het rapport de aandacht van de lezers trok,  erkende het Pentagon dat het een geheim UFO-programma uitvoerde voordat het z.g.n. begin 2012 werd gestopt.

Bron: http://www.ibtimes.sg/pentagons-secret-search-ufo-still-continues-says-investigative-journalist-leslie-kean-24972

vertaling: Martien