Evaluatie van de Mount Shasta SSP Conference 2016 door Hari Meyers

Evaluatie van de Mount Shasta
SSP Conference 2016

Sprekers en Informatie,Persoonlijke Inzichten,
Geschiedenis, en Meer.

door: Hari Meyers / Vrijdag 3 maart 2017

wakkeremensen: Dit artikel is zeer aan te raden helemaal te lezen, helaas is het grootste gedeelte in de Engelse taal, echter met Deepl Translate is het goed te volgen.

door Hari Meyers
De volgende link is een samenvatting en reflectie op de conferentie die ik bijwoonde in Shasta op het laatste weekend van augustus 2016. De uitgever van de website Stillness in The Storm produceerde een reeks van notities hier.

Ik wens u een persoonlijke kijk en geschiedenis van mijn betrokkenheid en onderzoek te geven over al deze onderwerpen.

Introductie

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in politiek en wat ik aanvoelde als “The machinaties achter de schermen.” Immers, ik ben een veteraan van U.C. Berkeley in zijn Burgerrechten, Free Speech Movement, en anti -Vietnam-oorlog dagen. Ik heb altijd intellectueel deelgenomen, en vrij vaak fysiek (“zet je lichaam op de lijn” en dat alles) om te promoten wat ik dacht dat een betere wereld zou zijn. Later ben ik naar India gereisd en heb mijn grote leraar daar ontmoet, die ik : “Vader,” noemde, die gaf me een sterke visie over hoe die betere wereld eruit zou zien.

Ik heb meestal het onderzoeken genegeerd of het hebben van een stevige mening over het al dan niet bestaan van buitenaards leven en intelligentie. Ik had eigenlijk een heel duidelijk beeld van vier vliegende schotels vroeg in 1999 toen ik in Brazilië een genezer zag voor Max’s motorongeluk handicap. De stad Abidjania, waar de mystieke genezer John of God (Jao de Dios) woont, ligt op een hoog plateau met uitzicht op een lange, lange vallei.

Lees hier verder in het Engels

Bron: http://sitsshow.blogspot.nl

Gedeeltelijke vertaling: Martien