Ontvoerde Van Buitenaardsen Tart ZESTIEN Leugendetectoren, Bewijst Dat Zijn Verhaal WAAR Is + (video)

Ontvoerde Van Buitenaardsen Tart ZESTIEN
Leugendetectoren, Bewijst Dat Zijn Verhaal
WAAR Is
  +(video)

Vrijdag 15 december 2017

(Humans Are Free) Travis Walton, de man die betrokken is bij een van de meest beruchte ontvoeringen van buitenaardse wezens OOIT heeft sceptici en niet-gelovigen van zich afgeslagen – zeggende dat 16 afzonderlijke leugendetector tests, die door hemzelf en getuigen van het onverklaarde vreemde incident uit 1975 zijn gedaan – bewijzen 100% dat zijn verhaal WAAR is!

Related: Alien Abductions and Star Kids: An Interview With Mary Rodwell

Source – Humans Are Free

by Staff Writer, December 12th, 2017

De inmiddels wereldberoemde Travis Walton was spoorloos verdwenen nadat hij en de ploeg van houthakkers met wie hij werkte beweerden een enorme UFO te hebben gezien in het bos waarin ze werkten – iets wat nog niet is verklaard tot nu toe!

Oorspronkelijk werden ploegleden verdacht van moord en ondervraagd door de plaatselijke politie, maar griezelig genoeg verscheen travis vijf dagen later en zei dat hij door buitenaardse wezens in een ruimtevaartuig was gebracht.

Travis Walton zegt dat hij de afgelopen veertig jaar heeft geprobeerd zichzelf te verdedigen tegen diegenen die hem in diskrediet probeerden te brengen – en heeft zelfs een boek geschreven waarin elke alternatieve theorie wordt ontkracht voor wat er met hem is gebeurd.

De 64-jarige, die zegt dat het incident nog “vers in zijn geheugen” zit, vertelde de media dat het belangrijk was om zijn verhaal te delen omdat het publiek het recht heeft om te “weten wat er is gebeurt” en dat mensen de waarheid moeten weten!

Wat er gebeurde

Travis, een houthakker in de bergen van Arizona, verliet het werk op 5 november 1975 met vijf ploegleden in een vrachtwagen toen het vermeende incident plaatsvond.
Ze zagen enkele lichtflitsen door de bomen – en stopten, denkend dat het een vuur was.

“Toen we stopten in het licht  hadden we een rechtstreeks zicht – het was onmiskenbaar dat ik stop riep en een van de jongens achterin zei dat het een ruimteschip of een vliegende schotel was, het was minder dan 100 voet van ons vandaan,” zei Travis.

 “Het was een duidelijk omschreven metalen schijf die zich aftekende tegen de lucht en fantastisch was in de grootsheid ervan. Alle jongens in de ploeg – hoe angstaanjagend het ook was – beschrijven het ook als mooi, het was zo perfect.

“Ik stapte uit zodra Mike die aan het rijden was stopte en ik liet de deur open en ging erheen. Het was maar een impuls. Ik dacht dat het weg zou zijn tegen de tijd dat ik dichtbij kwam. Het was onmiddellijk alarmerend voor de andere jongens en hoe dichterbij ik kwam,  schreeuwden ze tegen me dat ik terug in de truck moest komen.

“Later zeiden ze dat het leek alsof ik in trance was maar naar hen kijkend, het leek alsof zij ook in een trance waren.”

Het ruimteschip / UFO begon toen een hard geluid te maken en zo te bewegen dat Travis wegdook voor dekking achter een boomstronk. Travis probeerde toen op te staan ​​en weg te rennen maar werd geraakt door een sterke “kracht” en werd toen hoog in de lucht gegooid!

“Toen het mij trof was het een verbluffende kracht. Ik zag deze explosie van energie niet, maar de mannen in de bemanning gaven een verklaring aan de sheriff en zeiden dat het leek op een lange blauwe vlam – anderen vergeleken het met stappen op een landmijn of granaat omdat het me door de lucht gooide.

“Ze waren er onmiddellijk zeker van dat het me had gedood.”

Vrezend voor hun leven terwijl ze ook dachten dat Travis dood was, ging de rest van zijn ploeg op pad om hulp te zoeken. Een enorme zoekactie met de hele sheriff afdeling, helikopters en mannen te paard – kon Travis niet vinden.

Terwijl dit allemaal gebeurde was het verslag van Travis van wat hij zich herinnert nog vreemder.

Travis zegt dat hij ontwaakte uit de bewusteloosheid op een ruimteschip omringd door kleine wezens waarvan hij gelooft dat het buitenaardse wezens waren.

“Het was erg wazig en ik zag alles dubbel, maar ik kon de contouren van deze vormen om me heen zien. Ik dacht dat ze dokters waren, maar toen mijn visie helderder werd en ik kon zien dat dit geen dokters waren –  draaide ik me gewoon om,” zei hij.

“Degene die het dichtst bij me was – probeerde ik weg te slaan – maar ik had het gevoel dat ik mijn arm nauwelijks kon bewegen.

“Het was meer een duw dan een klap omdat ik zo verzwakt was, maar het wezen voelde zacht en lichter aan dan ik had verwacht. Het viel terug naar een die er dichtbij stond.

“Ik liep achteruit en stootte tegen een plank aan en keek rond en zag een reeks gereedschappen of instrumenten en ik greep er heel snel een en begon ermee te zwaaien.

“Ze stopten en stonden daar naar me te staren en die blik was nog vele jaren in mijn nachtmerries. Ik kon die blik niet verdragen.’

Travis zegt dat hij door een deur en in een nauwe doorgang naar een andere kamer met een bedieningspaneel is ontsnapt. Toen verscheen er een mens gekleed in wat leek op een ruimtevaarthelm en nam hem mee naar een aparte kamer waar hij op een tafel werd gezet en een masker kreeg dat hem bewusteloos maakte.

Het volgende dat Travis wist, was dat hij wakker werd op de weg ongeveer 15 mijl van waar hij verdween net buiten het dichtstbijzijnde stadje Snowflake, Arizona.

Travis, die absoluut geen idee had dat hij vijf dagen weg was geweest, slaagde erin de stad in te lopen waar iedereen die hem zag hem beschreef als “verwoest” en “geschokt”, gezien het feit dat sommige mensen zeiden dat hij eruit zag als een verloren ziel!

Maar dit was toen de voortdurende strijd om mensen zijn verhaal te laten geloven voor het eerst begon! – De heer Walton werd onmiddellijk in de spotlights van de wereld geduwd, en velen geloofden vanaf het begin zijn verhaal niet!

Travis ging verder met het schrijven van een boek over zijn ongelooflijke / vreemde ervaringen genaamd ‘ Fire In The Sky ‘, dat later werd omgezet in een film met dezelfde naam (zie bovenstaande trailerclip).

Travis zei verder:

“Vanaf het begin was het een strijd tegen mensen die het probeerden weg te redeneren – de lokale bevolking wilde het niet geloven, de sheriff wilde het niet geloven – je weet dat hij dacht dat het een moord was of een drugs hallucinatie.

“Ik had een hele reeks psychiatrische tests gedaan en er was niets mis mee, drugtests bewezen dat er niets in mijn systeem zat.”

En nu meer dan 40 jaar later staat Travis Walton NOG STEEDS voor 100% achter zijn ongelooflijke verhaal! Hij heeft vijf afzonderlijke leugendetectortests uitgevoerd om te bewijzen dat het allemaal waar was – en wat het nog fascinerender maakt, is dat ALLE getuigen en ploegleden in totaal 11 polygraaftests hebben afgelegd die ze allemaal hebben doorstaan!

Toonaangevende experts hebben bevestigd dat er een op de miljoen kans bestaat dat ze fouten maken in dit aantal goedgekeurde tests. Het lijkt erop dat dit inderdaad een heel waar gebeurd verhaal is!

Toen hij op de UFO-bijeenkomst van de Devil’s Tower in Hulett, Wyoming, sprak, zei Travis verder:

“Ik besloot mijn stilte te doorbreken. Ik begon deze dingen te weerleggen die mensen over mij en mijn verhaal hebben gezegd. Ik nam elke theorie die de sceptici bedachten en blies ze met feiten gewoon uit het water.

“Ik ben er zeker van dat ik niet de enige ben die is meegenomen – dit is absoluut echt en het is belangrijk dat het algemene publiek daar geleidelijk inzicht in krijgt. Ik probeer niemand te schokken of te verbazen of bang te maken door te vertellen hoe bang ik was – integendeel – ik wil niet dat iemand in die angst deelt.

“Ik denk dat het belangrijk is voor hen om te beseffen wat er 45 jaar geleden met mij is gebeurd – het was niet eens een ontvoering. Ik heb die term een ​​tijdje vermaakt omdat andere mensen het zo noemden, maar nu zou ik zeggen dat het meer een ambulance oproep was – omdat ik gewond was geraakt op een manier die fataal zou zijn geweest en de buitenaardse wezens de technologie beschikbaar hadden om me te helpen .”

Eén ding is zeker dat iemand ergens niet wil dat de waarheid naar buiten komt, wat er ook gebeurt.

OVERZICHT

Ongeacht wat er tot nu toe over Travis Walton is gezegd, hij heeft talloze malen  bewezen geen leugenaar te zijn, maar toch nemen de autoriteiten hem of iemand anders die betrokken is bij deze zaak niet serieus!

Mensen zijn slechts een paar keer veroordeeld tot een gevangenisstraf nadat ze een positieve leugentest hebben hadden, dus wat is het verschil met Travis? Het verschil is dat de Elite niet wil dat de WAARHEID tevoorschijn komt!

Wat ook heel interessant is, is het feit dat de film de buitenaardse wezens afschilderde als ‘slecht’ en Travis martelde, iets wat hij tot op de dag van vandaag verwerpt.

We gaan proberen in de nabije toekomst een interview met Mr Walton te doen, kijk deze RUIMTE!

Bron: http://humansarefree.com/2017/12/abductee-defies-sixteen-lie-detector.html

Vertaling: Martien