Zingdad ~ UFO? We Hebben Het Jullie Verteld!

Zingdad ~ UFO? We Hebben Het Jullie Verteld!

Door: Arn Allingham – 19 juni 2023

Voor het geval je het gemist hebt: er wordt druk gewerkt aan de onthulling!

De mainstream media is hier doodsbang voor omdat ze direct medeplichtig zijn geweest aan het verbergen van de waarheid over niet-menselijke, niet van buitenaardse oorsprong zijnde vaartuigen. De “inlichtingen”-gemeenschap heeft van de duistere elite de opdracht gekregen om dit stil te houden. Maar nu opereert de duistere elite niet langer coherent. Aan de ene kant kunnen ze het niet langer stilhouden en aan de andere kant lijkt er een factie binnen de duistere elite te zijn die erkent dat ze dit moeten “voor zijn” en de waarheid langzaam in ons collectieve menselijke bewustzijn moeten laten doorsijpelen.

Dus… verrassing, verrassing! De info die wezens als Adamu en anderen in dit verband hebben gedeeld, blijkt waar te zijn.

Er ZIJN buitenaardse vaartuigen die door de quarantaine rond de Aarde zijn gekomen. Sommige van deze vaartuigen, en inderdaad sommige van hun piloten zijn teruggevonden. Dit wordt nu allemaal onthuld door een ZEER geloofwaardige, betrouwbare, hoge ambtenaar van de inlichtingendienst die als klokkenluider optreedt voor het Amerikaanse Congres. Dit zal moeten leiden tot een onderzoek. Er zal meer naar buiten moeten komen. Inclusief het feit dat we allemaal op criminele wijze zijn voorgelogen.

Er wordt nog steeds veel niet gezegd. Er wordt bijvoorbeeld (nog) niet toegegeven dat er ook levende ET-piloten zijn teruggevonden. En we geven nog lang niet toe dat er “deals” zijn gesloten met bepaalde ET facties of dat er andere facties waren wiens deals werden afgewezen. Het punt is… er moet nog veel meer onthuld worden. Maar dit is hoe het begint…

News Nation: Militaire klokkenluider beweert dat VS UFO-programma heeft om UFO’s terug te halen

The Hill: 12 BUITENAARDSE SCHEPEN In Amerikaanse Bewaring, Bevestigt Informatie; Één Bron Beweert Dat Piloot Is Gevonden.


Daily Mail: Neergestorte UFO Teruggevonden Door Het Amerikaanse Leger ‘Vervormde Ruimte En Tijd… Veel Groter Van Binnen Dan Van Buiten’

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12175195/Crashed-UFO-recovered-military-distorted-space-time.html

Need To Know: Klokkenluider David Grusch
https://youtu.be/rQjbFZT9_EM

The Debrief: Inlichtingenofficieren zeggen dat VS niet-menselijk vaartuig heeft teruggevonden

https://thedebrief.org/intelligence-officials-say-u-s-has-retrieved-non-human-craft/

Arn Allingham

Vertaling: wakkeremensen.org