Ze Passeren Net Buiten De Atmosfeer Van De Aarde

Ze Passeren Net Buiten De Atmosfeer Van De Aarde

Door: Teri Wade – 20 Juni 2023

 

We zien allemaal meerdere planeten die momenteel net buiten de atmosfeer van de Aarde passeren. Dus, wat als de regering al deze verschillende “samenzweringen” (HAARP, Sun Simulator, Project Blue Beam, Chemtrails, Geoengineering, ect.) heeft gecreëerd om de bevolking te overtuigen en gemakkelijk “weg te verklaren” waarom de lucht, zon, wolken er nu allemaal zo anders uitzien. Maar mensen zijn slim en worden wakker over ons oeroude verleden en leggen de puzzelstukjes in elkaar en verbinden de punten. We zien allemaal de enorme toename van aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, overstromingen, tsunami’s, zware stormen, harde wind, treinontsporingen, waterleidingen die breken, gasleidingen die lekken, bruggen die instorten, onverklaarbare explosies wereldwijd, we zien het Afrikaanse continent uit elkaar vallen, pestepidemieën en niet te vergeten de woestijn in Saudi-Arabië die groen wordt, enzovoort, enzovoort. Zou al deze afleiding kunnen zijn om mensen ervan te weerhouden de waarheid te ontdekken en hoe ons hele bestaan niets anders is dan een LEUGEN…

Cyberaanval…

We horen op dit moment allemaal verhalen over een massale cyberaanval die een mogelijke financiële ineenstorting veroorzaakt en ze geven de schuld aan cyberhackers? Wat als dit systeem dat we allemaal in de lucht zien echt de schuldige is? Wat als al deze militaire bewegingen echt over dit systeem gaan? Wat als ze zich hierop voorbereiden? Ze zeggen dat deze financiële ineenstorting zal leiden tot rellen en absolute chaos over de hele wereld, wat waar zal zijn. Maar wat als dit alles slechts een dekmantel is voor wat er werkelijk staat te gebeuren?

Als je erover nadenkt, wat een monumentale taak is het dan om iets te verbergen dat zal leiden tot een bijna-dood-beschavingsgebeurtenis waar we allemaal al ons hele bestaan voor gewaarschuwd zijn. En dit hoeft niet per se door de slechte mensen gedaan te worden. Wat ik bedoel is dat onze wereld zo geïndoctrineerd en zo ongelooflijk verblind is door ons ware bestaan dat het misschien op deze manier moest gebeuren om de klap als het ware te verzachten? Wat ooit verborgen was zal onthuld worden…

We zien hoe alle kwaadaardige corruptie en perversie worden uitgeroeid en vernietigd en opnieuw moest dat gebeuren. Het wordt allemaal blootgelegd om uiteindelijk vernietigd te worden. Ik weet dat ik klink als een gebroken record, maar we kunnen Atlantis niet herhalen. Nogmaals, de heersers van Atlantis waren op de hoogte van deze informatie over dit binnenkomende systeem en zij ontsnapten en overleefden en werden helaas onze huidige heersers. De geschiedenis herhaalde zich. Ik geloof dat toen president Trump nog “publiekelijk president” was, al die booms en explosies die mensen over de hele wereld hoorden, de tunnels en ontsnappingsroutes waren die vernietigd werden. Wat ik wil zeggen is dat ik geloof dat daar jaren geleden al voor is gezorgd. Het veld is geëgaliseerd, niemand ontkomt hieraan. Trump weet wat er gaat komen. Ik geloof dat wanneer hij het heeft over deze “vrijheidssteden” die hij wil bouwen op federaal land, dit de steden zijn die zullen worden gebouwd op het land dat deze gebeurtenis overleeft. Hij noemt kwantumsprong en vliegende auto’s… Trump heeft connecties… 😉 Maar, mensen worden nu wakker, we krijgen het te zien… dus deze nieuwe Aarde die we gaan creëren wordt nooit meer geregeerd door kwaad en corruptie. Dat wil zeggen, we krijgen een do-over en we gaan het deze keer goed doen met ontwaakte ogen.

Video hieronder prachtig gedaan door Kabamur…

 

 

Dit zou sommige mensen kunnen triggeren, maar houd alsjeblieft een open geest. Dit is belangrijker dan politiek.

Ik kwam naar Twitter in 2017 om mensen te vertellen dat Donald Trump in contact stond met Pleiadiërs van de Galactische Federatie.

Een paar jaar later kwam een hoge ambtenaar van het ruimteprogramma naar voren om dezelfde informatie te bevestigen.

Ik zei ook dat Trump door Pleiadiërs was verteld dat we in de laatste dagen zitten voor een Verschuiving naar een nieuwe Aardse dimensie waar er volledige onthulling en open contact zal zijn.

Nu heeft Trump het over een “Laatste Strijd” en een “Kwantumsprong”, en hij is nooit gestopt met het herhalen van “Het Beste Komt Nog”.

Ik hoop dat dit allemaal duidelijk begint te worden. Dit is waarom de satanische gevestigde orde hem haat. Engelen van Licht zijn hier en de bijbelse vervoering ( rapture) is nabij.

#GalacticFederation

Door: Teri Wade

Bron

Vertaling: wakkeremensen.org