Zal het Antarctische Duitse ruimtevaartprogramma zichzelf onthullen en geavanceerde technologieën vrijgeven?

Zal het Antarctische Duitse ruimtevaart
programma zichzelf onthullen en geavanceerde
technologieën vrijgeven?

Dr. Michael Salla, 11 februari 2018

Dr. Michael Salla ) Er is veel discussie geweest over een blog van 5 februari door voormalig redacteur van het tijdschrift Forbes Magazine, Benjamin Fulford, dat een Duits ruimtevaartprogramma op Antarctica in het geheim een​​overeenkomst heeft bereikt met Amerikaanse en internationale autoriteiten, en klaar is om zichzelf te openbaren. Een dergelijke onthulling zal volgens Fulford leiden tot echte antizwaartekracht en andere onderdrukte technologieën die worden vrijgegeven.

Related Benjamin Fulford — February 5th 2018: Nazis align with White Dragon as isolated Satanists continue their death throes

Fulford noemt zijn bronnen niet of biedt geen direct bewijs voor zijn controversiële bewering, maar recente bezoeken aan Zuid-Argentinië door de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Rex Tillerson en Amazon-oprichter Jeff Bezos, bieden wel belangrijke indirecte steun. De claim van Fulford verdient daarom een ​​grondig onderzoek in het licht van wat Tillerson en Bezos echt aan het doen waren in Argentinië. Fulford citeert naamloze Pentagon-bronnen voor zijn controversiële bewering.

Hij schreef :
Op maandag 5 februari, Vorige week werd er een grote vredesovereenkomst bereikt in onderhandelingen die volgens de aanwezige bronnen letterlijk plaatsvonden in het licht van de blauwbloed-supermaan in een bepaald Aziatisch land vorige week. Als resultaat hiervan heeft de nazi-factie van het wereld militaire-industriële complex afgesproken zich aan te sluiten bij de  kant van de lichtkrachten. Dus in de nabije toekomst zal nazi-technologieën, met name anti-zwaartekracht en hypersonische (Mach 20+) vliegreizen beschikbaar worden gemaakt voor de “oppervlaktebevolking” van de planeet, zeggen de bronnen … We zullen meer details hebben aan het einde van dit rapport.

Tegen het einde van zijn blog post geeft Fulford de beloofde aanvullende details:

In elk geval, nu de nazi’s zijn overeengekomen om uit hun schuilplaats te komen en zich bij de menselijke familie te voegen, is er eenvoudig geen militaire macht meer die nog meer Khazariaanse genocideprojecten ondersteunt. De nazi’s worden nu gerund door een generatie die in de dertig is en geen ervaring heeft met of betrokken is bij de gruwelen van de Tweede Wereldoorlog. Om die reden hebben ze geen reden om te zich te verbergen.

In ieder geval hebben de nazi’s zich volgens de hierboven genoemde bron niet echt helemaal verstopt. In de echte wereld zijn de meeste nazi-leiders die aan het einde van de Tweede Wereldoorlog niet zijn gearresteerd niet naar Antarctica of zelfs Zuid-Amerika gegaan. In plaats daarvan gingen ze naar Spanje, dat nog steeds werd gerund door een fascistische regering nadat de oorlog was geëindigd. Velen verbleven in Spanje, maar anderen verhuisden onder andere naar Cuba en Nevada. De beruchte Area 51 en andere bases in Nevada zijn voornamelijk basis voor het testen van geavanceerde nazi-ruimtevaarttechnologie, volgens deze bron. Deze technologie zal nu worden gedeeld met de algemene bevolking, zegt de bron.

De nazi-bases in Antarctica, zegt deze bron, zijn veel kleiner en minder belangrijk dan velen denken. Hij zegt dat desinformatie over gigantische nazi-bases op Antarctica opzettelijk door de nazi’s is uitgezet om nazi-jagers van hun spoor te houden. De realiteit is dat ze warme holtes vonden onder het ijs gecreëerd door vulkanische warmwaterbronnen, maar dat het water ondrinkbaar was.

In antwoord op de vraag van een lezer over de bedoelingen van het huidige Duitse leiderschap op Antarctica, voegde Fulford toe:

De nieuwe generatie Nazi-leiders ziet af van de genocidale plannen van hun vaders en grootvaders en wil hun prachtige technologie met de mensheid delen. Daarom moeten we hen verwelkomen en hopelijk hoeft hun geheime ruimteprogramma niet meer geheim te zijn.

Er zijn uitgebreide ooggetuigenverslagen gegeven door insiders, zoals William Tompkins (een voormalige Amerikaanse marine opererende en ruimtevaart ingenieur), Clark McClelland (een voormalige NASA werknemer), Corey Goode (voormalige geheime ruimte programma deelnemer) over een volledig functioneel Duits geheime ruimteprogramma op Antarctica die in de jaren vijftig heimelijk overeenkomsten met het Amerikaanse militaire industriële complex heeft gesloten.

Sommige van deze ooggetuigenverslagen kwamen aan de orde in boek Een en Twee van mijn geheime ruimte-programma-serie, en een meer gedetailleerd onderzoek samen met ondersteunend bewijsmateriaal komt naar voren in boek drie: Antarctica’s Hidden History: bedrijfscorporaties van geheime ruimte-programma’s (maart 2018).

Kortom, er is veel bewijs dat een Duits ruimteprogramma heimelijk werd gecreëerd op Antarctica, en dat overeenkomsten bereikte met het Amerikaanse militaire industriële complex wat leidden tot de uitbreiding ervan en de oprichting van wat Jim Marrs en anderen het Vierde Rijk noemen.

Dit is waar de Argentijnse stad San Carlos de Bariloche (aka Barilcoche) belangrijk wordt. Volgens geloofwaardige bronnen ontsnapte Adolf Hitler aan de oorlog om zijn hoofdverblijfplaats te vestigen in Bariloche, gelegen in Patagonië, de meest zuidelijke regio van Argentinië. Historici uit de Tweede Wereldoorlog, zoals Harry Cooper en Dr. Jerome Corsi, hebben uitgebreide documenten en ooggetuigenverslagen aangehaald die dergelijke geruchten ondersteunen.

Bovendien ontsnapte Martin Bormann naar Argentinië en werd het een knooppunt voor een naoorlogs Nazi-hoofdvluchtprogramma genaamd Operation Eagle Flight. Het kapitaalvluchtprogramma van Bormann financierde niet alleen een geheime wereldwijde poging om een​​Vierde Rijk te stichten, maar financierde ook een Duits geheim ruimteprogramma op Antarctica.

Met de samenvloeiing van internationale financiën en verbannen Nazi-leiders, werd Bariloche de de facto hoofdstad van het Vierde Rijk, en de plaats die Amerikaanse leiders regelmatig zouden bezoeken om overeenkomsten te sluiten met het op Antarctica gebaseerde Duitse ruimtevaartprogramma.

Dit blijkt uit bezoeken aan Bariloche door Amerikaanse presidenten zoals Dwight D. Eisenhower (28 februari 1960), William Clinton (18 oktober 1997) en Barack Obama (24 maart 2016) bezochten allemaal Bariloche zogenaamd voor economische ontwikkeling en / of of milieubescherming. De echte reden is misschien wel dat er geheime onderhandelingen zijn gevoerd met leiders van de Duitse SSP uit Antarctica.

Dit is waarom de reis van 3 februari naar Bariloche door secretaris Rex Tillerson belangrijk was. Was hij er gewoon om ‘ecologische uitwisselingen’ te bespreken, zoals staatssecretaris Steve Goldstein van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken aan de pers zei? Of was Tillerson daar om geheime onderhandelingen te voeren met een nieuwe generatie leiders van het Duitse Antarctic Space Program, zoals bronnen van het Pentagon naar verluidt aan Fulford hebben verteld?

Wat Fulfords claim van geheime onderhandelingen verder aannemelijk maakt, is dat Amazon oprichter en ’s werelds rijkste man, Jeff Bezos, gelijktijdig een bezoek bracht aan Argentinië. Op 3 februari bracht een Argentijnse krant een verhaal uit over het onaangekondigde bezoek van Bezos aan de Perito Moreno-gletsjer in Patagonië om ‘de aarde te redden’:

De Amerikaanse zakenman Jeff Bezos, oprichter en directeur van Amazon, eigenaar van de legendarische krant The Washington Post en oprichter van Blue Origin, een bedrijf dat suborbitale en commerciële orbitale reizen wil maken, is gevestigd in het Argentijnse Patagonië.

De miljardair tweette vandaag een foto voor de Perito Moreno-gletsjer. “Dit is de indrukwekkende Perito Moreno-gletsjer in Patagonië, we sturen robotische sondes naar alle planeten van het zonnestelsel, en de aarde is veruit de beste, we gaan naar de ruimte, maar om de aarde te redden”, zei Bezos. [ Google-vertaling ]

Het is de moeite waard om te benadrukken dat Bariloche de vierde grootste stad in de regio Patagonië is, met een voldoende grote luchthaven om hun vliegtuigen te huisvesten. Tillerson en Bezos hadden heel gemakkelijk geheime onderhandelingen kunnen bijwonen, die respectievelijk de hoogste niveaus van de Amerikaanse overheid en industrie vertegenwoordigden.

Inderdaad, dit is wat Dr. Joseph Farrell, die als eerste verslag deed van de bezoeken aan Tillerson en Bezos, beweert wat er gebeurde:

Bezos ‘opmerkingen lijken te impliceren dat het doel van zijn Patagonische gletsjer-expeditie gerelateerd is aan ruimtevraagstukken … wat, nogmaals, dat beeld van Mr. Obama in Bariloche tovert met NASA-mensen op achter zich aan. (En laten we de Chinese aanwezigheid in de regio niet vergeten, ook niet voor ogenschijnlijke “ruimtegerelateerde” doeleinden.) Dus ja, mijn speculaties over het hoge octaangehalte zijn dat het bezoek van de heer Bezos aan de regio verband houdt met die van Mr. Tillerson en dat de het doel is geen gletsjers of Fullbright-beurzen of praat over natuurbehoud, hoewel opgemerkt moet worden dat de “natuur” -hoek een bedekkend verhaal is voor zowel Mr. Tillerson als Mr. Bezos! Dat alleen suggereert mij coördinatie en dat de reizen inderdaad op de een of andere manier met elkaar verband houden. Het is die andere invloed in de regio die de vragen oproept: nazi’s. Bariloche was tenslotte min of meer thuis en het hoofdkwartier van de zeer vreemde naoorlogse plasma-experimenten van Dr. Ronald Richter voor Juan Peron. De zogenaamde Nazi Estancia , de ‘Ranch’, een uitgestrekt afgezet gebied van zo’n 10.000 vierkante kilometer, ligt in de regio.

Het belangrijke punt hier is dat de heer Bezos misschien een idee heeft gegeven van de echte aard van de voortdurende interesse van ‘grote namen’ en ‘groot geld’ in de regio: ruimte en geavanceerde technologieën, en dat het werkelijke doel van deze vreemde bezoeken  hier rechtstreeks mee te maken hebben.

Farrell’s observaties hier zijn zeer inzichtelijk. De bezoeken van Tillerson en Bezos waren zeer waarschijnlijk verbonden met geheime onderhandelingen met een nieuwe generatie Nazi-leiders die bereid waren om publiekelijk geavanceerde ruimtetechnologieën vrij te geven.

De geloofwaardigheid van een dergelijke observatie wordt nog versterkt door de rol van het Chinese leger bij het leiden van een gezamenlijke ruimte-programmafaciliteit met de Argentijnse overheid die in 2016 operationeel werd in de regio Patagonië, rond de tijd van het bezoek van Bariloche door president Obama.

Dit brengt ons terug naar Fulford’s naamloze Pentagon-bronnen die hem vertelden over onderhandelingen in een Aziatisch land rond de tijd van de volle maan van Super Blue Blood op 31 januari. Deze onderhandelingen met wereldwijde elites (ook bekend als Deep State / Cabal / Illuminatie, enz.) Hebben kennelijk de weg geëffend voor de ontmaskering van het Duitse ruimteprogramma.

Vier dagen later verschijnen Tillerson en Bezos in Bariloche, misschien met vertegenwoordigers van Chinese ruimtevaartprogramma’s die al actief zijn in Patagonië, om een ​​deal te sluiten met de nieuwe generatie Duitse Antarctische leiders.

Hoewel veel van Fulford’s beweringen controversieel en ongefundeerd blijven, wordt zijn meest recente claim van een geheime overeenkomst bereikt met een nieuwe generatie leiders van het Vierde Rijk bereid om publiekelijk zichzelf te openbaren en fantastische levensveranderende ruimtetechnologieën vrij te geven, wordt ondersteund door aanzienlijk indirect bewijsmateriaal, en verdient serieus onderzoek.

© Michael E. Salla, Ph.D. Copyright melding

Bron: http://exopolitics.org/german-space-program-antarctica-to-reveal-itself/

Vertaling: Martien