Wikileaks documenten suggeren dat Werner von Braun ons probeerde te waarschuwen voor een nep buitenaardse invasie / Door Ivan

WIKILEAKS DOCUMENTEN SUGGEREREN DAT WERNHER VON BRAUN ONS PROBEERDE TE WAARSCHUWEN VOOR EEN NEP BUITENAARDSE INVASIE.

ARJUN WALIA / 6 APRIL 2018

Zoals je waarschijnlijk al hebt gehoord, heeft Wikileaks een tijd geleden de Podesta- e-mails uitgebracht. Net als bij eerdere lekken leggen ze enorme hoeveelheden corruptie bloot in het Amerikaanse politieke systeem.

Sommige van de lekken van Podesta bevatten informatie, over UFO’s en buitenaardse wezens, in de vorm van privé-e-mails.

Een daarvan was met name van Apollo 14-astronaut Dr. Edgar Mitchell, en het luidt als volgt:

Beste John,

Omdat de War in Space-race aan het opwarmen is, vond ik dat je rekening moest houden met verschillende factoren, terwijl jij en ik onze Skype-gesprekken plannen.

Onthoud dat onze geweldloze ETI uit het aangrenzende universum ons helpt om nulpuntsenergie naar de aarde te brengen.

Ze tolereren geen enkele vorm van militair geweld op aarde of in de ruimte.

De volgende cursieve informatie werd met mij gedeeld door mijn collega Carol Rosin, die voor het overlijden van Wernher von Braun een aantal jaren nauw samenwerkte met hem.

Carol en ik hebben gewerkt aan het Verdrag ter voorkoming van het plaatsen van wapens in de ruimte, dat voor jou gemak is bijgevoegd.

Je kunt de rest van de e-mail hier rechtstreeks vanuit Wikileaks lezen en ook de documenten downloaden die op de website zijn bijgevoegd. 

In de e-mail vermeldt hij Carol Rosin, die de eerste vrouwelijke bedrijfsmanager van Fairchild Industries was. Als consultant voor ruimte- en raketafweer die heeft gewerkt met verschillende bedrijven, overheidsafdelingen en inlichtingengemeenschappen, werkte ze kort voor zijn dood nauw samen met Wernher Von Braun, met name over ruimtegebaseerde wapens.

Ze richtte ook het Institute for Security Cooperation in Outer Space op.

Hieronder is een zeer veelbetekenend interview met Carol dat werd uitgevoerd door Dr. Steven Greer, oprichter van The Disclosure Project. Greer vergezelde Dr. Edgar Mitchell in al zijn communicatie en ontmoetingen met het Pentagon en was behulpzaam bij het naar voren brengen van honderden militaire klokkenluiders uit alle gelederen, met geverifieerde geloofsbrieven en achtergronden, om te delen wat ze over dit fenomeen hebben geleerd door hun werk.

In het interview brengt ze het idee naar voren van een Valse Vlag buitenaardse bedreiging. De term ‘valse vlag’ beschrijft geheime operaties die ontworpen zijn om misleidend te zijn, om het te laten lijken alsof gebeurtenissen worden uitgevoerd door entiteiten, groepen of naties anders dan diegenen die ze feitelijk hebben gepland en uitgevoerd.

Je kunt meer lezen over onze artikelen over ‘valse vlagterrorisme’ HIER.

Ik ontmoette wijlen Dr. Wernher Von Braun begin 74, in die tijd was Von Braun stervende aan kanker, maar hij verzekerde me dat hij nog een paar jaar zou leven om me te vertellen over het spel dat gespeeld werd, dat dat spel de inspanning was om de ruimte te bewapenen, de aarde te beheersen vanuit de ruimte en de ruimte zelf.

Hij vroeg me om zijn woordvoerder te zijn, om te verschijnen op gelegenheden op momenten dat hij te ziek was om te spreken, en dat deed ik. En wat hij me vroeg om te doen, was om beleidsmakers en het publiek te informeren over waarom we geen wapens in de ruimte zouden moeten stoppen. . . en wat de alternatieven zijn, hoe we een coöperatief ruimtesysteem zouden kunnen bouwen.

Wat voor mij het meest interessant was, was een herhalende zin die hij steeds weer tegen me zei. . . . En dat was de strategie die werd gebruikt om het publiek en de besluitvormers voor te lichten, en de bangmakerij, de spin die op het wapensysteem werd gezet. En dat is hoe we een vijand identificeren.

De eerste vijand, zei hij, de vijand tegen wie we een ruimtegebaseerd wapensysteem gaan bouwen. . . Eerst zullen de Russen als de vijand worden beschouwd. . . dan zouden terroristen geïdentificeerd worden en dat zou al snel volgen. . . dan zouden we gekte uit de derde wereld identificeren, we noemen ze nu naties van zorg. . . . De volgende vijand waren asteroïden. . . [en] tegen asteroïden gaan we ruimtewapens bouwen.

En de grappigste van allemaal, was tegen wat hij aliëns noemde, buitenaardse wezens, dat zou de laatste kaart zijn. En steeds weer, en steeds weer, gedurende de vier jaar dat ik hem kende en zijn toespraken voor hem hield, zou hij die laatste kaart naar voren brengen.

‘En denk er aan Carol, de laatste kaart is de aliën kaart. We zullen ruimtegebaseerde wapens tegen buitenaardse wezens moeten bouwen’, en alles, zei hij, is een leugen.

Belangrijke dingen om te onthouden over overheid UFO openbaarmaking

Het is een schande dat reguliere media en westerse regeringen zoveel misleidende informatie hebben verspreid. Mensen vertrouwen hen impliciet, waardoor het voor hen gemakkelijk is om de waarheid voor hun eigen doeleinden te verdraaien. Dus zelfs als ze officiële opmerkingen over UFO’s aanbieden, is het onwaarschijnlijk dat ze daar eerlijk over zijn. Als de ‘oorlog tegen het terrorisme’ en de ‘oorlog tegen drugs’ een indicatie zijn, moeten we oppassen voor alles wat ze ons over UFO’s vertellen. Maar het moet voor iedereen duidelijk zijn die onderzoek heeft gedaan naar dit onderwerp dat krachtige en invloedrijke mensen het zeer serieus nemen. Welke informatie dan ook wordt vrijgegeven, het zal niet alles zijn.

Waarom wachten we altijd tot de overheid of de media iets verifiëren om te geloven dat het waar is? Waarom gaan we ervan uit dat iemand zonder deze officiële geloofsbrieven liegt of gek is of beide? Als we gewoon ons eigen onderzoek zouden doen, zouden we tot onze eigen conclusies kunnen komen en zouden we niet zo gemakkelijk voor de gek gehouden kunnen worden als deze officiële bronnen tegen ons liegen. Er is zoveel informatie en zoveel bewijs om niet alleen het bestaan ​​van UFO’s maar ook van buitenaardse wezens te ondersteunen. We hebben de overheid niet nodig om ons te vertellen wat al duidelijk is. We hoeven alleen maar onafhankelijk onderzoek te doen en zelf na te denken.

Is er een mogelijkheid dat sommige machtige groepen die regeringen besturen en het buitenaardse fenomeen zullen gebruiken om de massa te misleiden? Gezien alles wat we tot nu toe hebben gezien met valse vlagterrorisme, lijkt het zeker aannemelijk.

Dat gezegd hebbende, er zou een enorme hoeveelheid middelen nodig zijn, en als ‘anderen’ daar inderdaad naar kijken, zouden misschien de ‘echte’ dat niet laten gebeuren. Wie weet?

Wat zijn uw gedachten? Voel je vrij om te delen in de opmerkingen hieronder.

Ik laat je achter met dit citaat van een van de mentoren van von Braun, een van de grondleggers van de raket- en ruimtevaarttechniek, Herman Oberth:

Het is mijn stelling dat vliegende schotels echt zijn en dat ze ruimteschepen zijn van een ander zonnestelsel. Ik denk dat ze mogelijk bemand worden door intelligente waarnemers die lid zijn van een ras dat mogelijk al eeuwenlang onderzoek doet naar onze aarde. (bron)

Om meer van onze artikelen over dit onderwerp te lezen, kunt u het gedeelte over exopolitiek van onze website bekijken door hier te klikken.

Artikelbron: http://www.collective-evolution.com

vertaling: Martien