Werner von Braun’s erfenis en de buitenaardse valse vlag aanval

WERNHER VON BRAUN’s ERFENIS EN
DE BUITENAARDSE VALSE VLAG AANVAL

Door: Paul Harmans -ufowijzer / Januari 2018

Is er een verband met de recente onthulling van het geheime UFO-programma van het Pentagon (1) en de lancering in de laatste weken van geheime satellieten (2) door de VS, Rusland, Japan en China? De satellieten zijn waarschijnlijk verkenningssatellieten, maar WAT moeten zij verkennen? Buitenaardse bezoekers misschien?

Moet de aandacht van de mens nu gericht worden op buitenaardsen en UFO’s? Wordt dat dan de uiteindelijke onthulling van overheidswege dat buitenaardsen al vele jaren de aarde bezoeken en dat een deel van de waargenomen ongeïdentificeerde objecten (UFO’s) inderdaad van buitenaardse herkomst zijn? Of… is het nu de beurt aan ‘gecreëerde’ buitenaardsen om de dreiging van de ‘gecreëerde’ (3)terroristische groeperingen over te nemen? Om de mens in het volgende, hogere stadium van angst te brengen, om daarmee de wereldwijde smeekbedes van het volk voor meer veiligheid nog verder aan te wakkeren, om overheden vervolgens nog meer belastinggeld bij hen weg te laten graaien waarmee geheime diensten en een bepaalde elite aan de haal gaan, om met dat geld hun macht over de hele wereld te kunnen uitbreiden?

Is het bovenstaande onzin? Ik weet het niet, ik heb er geen bewijs voor, maar we moeten het in de wereld van vandaag de dag wel als een reële mogelijkheid overwegen. Er is al bijna 20 jaar bekend dat er een geheim plan bestaat waarin buitenaardsen een bedreiging voor de mensheid moeten gaan vormen.

Lees meer…..