Voormalig Pentagon Official Belast met het Geheime UFO Onderzoek legt uit hoe UFO’s Vliegen

Voormalig Pentagon Official Belast met het Geheime UFO Onderzoek legt uit hoe UFO’s Vliegen

door Staff Writer / 19 februari 2018

(Ancient Code) Buitenaardse Technologie eindelijk onthuld? Een voormalig ambtenaar van het Pentagon heeft een verbazingwekkende uitspraak gedaan over de technologie achter UFO’s.

Een voormalig ambtenaar van het Pentagon, die de leiding had over het uiterst geheime Advanced Aerospace Threat Identification Program (AATIP), dat werd opgericht om het UFO-fenomeen te onderzoeken, onthulde verbazingwekkende details over het mysterieuze vliegende vaartuig.

De AATIP was een geheim programma met een totaal budget van meer dan  20 miljoen dollar, jaarlijks toegewezen door het ministerie van Defensie. Dit geheime programma werd uitgevoerd vanuit de C-ring van het Pentagon en was uitsluitend verantwoordelijk voor het onderzoeken van UFO’s.

Luiz Elizondo, de man die de leiding had over het geheime programma, heeft zich uitgesproken over de AATIP en wat exporteurs vonden sinds de Nevada democraat, Harry Reid, in 2007 aandrong op zijn oprichting.

Een van de meest baanbrekende bevindingen – vergezeld van video en audio – was toen dat US marine piloten een “hele vloot” van UFO’s observeerden die “tegen” een wind van 120 knopen invlogen – in één AATIP-zaak vanaf 2015.

Volgens rapporten had het ongeïdentificeerde vliegend object een onbekend voortstuwingssysteem, dat ongelooflijke, nooit eerder verschenen -bewegingen maakte die door mensen gemaakte vliegtuigen nooit zouden kunnen uitvoeren.

Nu heeft meneer Elizondo zich uitgesproken over de buitenaardse vermogens van UFO’s.

“Ik denk dat we de fysica van hoe het werkt, heel goed hebben leren kennen, en dat is erg spannend.”Voor het eerst hebben we een overtuigend beeld dat wat we zien wordt uitgelegd in ons huidige begrip van fysica, geavanceerde fysica en kwantummechanica,” zei Mr. Elizondo.

Nog niet zo lang geleden schreven we over de ongelooflijke beelden die gefilmd werden door piloten van de Amerikaanse marine terwijl ze een UFO voor de kust van de VS achtervolgden. In de onderstaande video zagen twee marinepiloten Commandant David Fravor en Lieutenant Commander Jim Slaight vol ontzag hoe een onbekend vliegend object op een hoogte van 80.000 voet verscheen, vervolgens met ongelooflijke snelheid naar de zee vloog en uiteindelijk tot stilstand kwam bij zo’n 20.000 voet.

Toen de twee piloten het object naderden, “versnelde het als iets dat ik nog nooit heb gezien”, zei Cdr Fravor.

Meneer Elizondo legde uit: “We geloven dat al deze waarnemingen die we hebben gezien, plotselinge en extreme versnelling, hypersonische snelheden, lage waarneembaarheid, trans-medium reizen, en last but not least, positieve lift, anti-zwaartekracht –  echt de manifestatie is van een enkele technologie. Dus het zijn niet vijf exotische technologieën die we proberen te achterhalen, het is er één. en we denken dat we die ook kennen.”

De technologie ligt binnen ons bereik.

Zoals uitgelegd door wetenschappers van Bigelow Aerospace, een natuurkundige genaamd Hal Puthoff; deze mysterieuze Vliegende objecten hebben het vermogen om effectief hun eigen tijdruimtebubbel te creëren, waardoor ze met zulke ongelooflijke snelheden kunnen vliegen.

“We geloven dat het te maken heeft met een hoge hoeveelheid energie en het vermogen om ruimte-tijd te vervormen, niet door veel, maar door een beetje,” zei Mr. Elizondo, die ongelooflijke details over UFO’s onthulde.

Bron: https://ancient-code.com/former-pentagon-official-charge-secret-ufo-investigation-explains-ufos-fly/

Vertaling: Martien