USAF Secret Space Program: Shifting Extraterrestrial Alliances & Space Force /Door Suzanne Maresca

USAF Secret Space Program:
Shifting Extraterrestrial Alliances & Space Force

2 Augustus 2019 / Door Suzanne Maresca

Door: Julie Alexander, HumansAreFree.com
https://tinyurl.com/y5rxsamt

US Air Force Secret Space Program: Shifting Extraterrestrial Alliances & Space Force is boek vier in Michael Salla’s Secret Space Program serie. Een korte samenvatting van dit boek is hieronder weergegeven.

President Eisenhower en de Nordics

Eisenhower was tegen kernwapens, vooral tegen thermonucleaire wapens. Drie dagen voordat Eisenhower president werd, keurde president Truman de kernwapentechnologie goed.

President Eisenhower startte het initiatief ‘Atoms for Peace’ dat door de Russen werd afgewezen. Uiteindelijk had president Eisenhower geen andere keuze dan mee te gaan met de USAF, Rand Corporation en de Deep State en door te gaan met het ontwikkelen van waterstofbommen.

President Eisenhower werd geïnformeerd over de voortdurende aanwezigheid van buitenaardse wezens in de VS. Uit de briefing bleek dat er geen reden tot bezorgdheid was; de ET’s waren niet van plan om toen of in de toekomst verstoringen te veroorzaken.

President Eisenhower had vervolgens een rechtstreekse ontmoeting met de Nordic Buitenaardsen van de Galactische Federatie. Op 20 februari 1954, laat in de middag, zou hij naar de Edwards-basis van de luchtmacht zijn gebracht.

Zijn excuus voor de reis was dat hij een tandheelkundige noodbehandeling moest ondergaan. Dit moest zijn verhaal zijn toen hem de volgende dag gevraagd werd waar hij was geweest.

Eerst vloog hij naar de Norton Air Force basis, daarna ging hij aan boord van een C-45 vliegtuig en vervolgde hij zijn weg naar Edwards Air Force Base. De basis werd voor 3 dagen gesloten.

Charles L Suggs Senior, een voormalig commandant van de Amerikaanse marine, woonde de vergadering met president Eisenhower bij. Zij ontmoetten en spraken met de Nordics die wit haar, lichtblauwe ogen en kleurloze lippen hadden. Ze zeiden dat ze uit een ander zonnestelsel kwamen.

Een vroegere V.S. Luchtmacht Test Piloot en Kolonel bevestigden dat vijf buitenaardse vaartuigen op de basis landden, 2 sigaarvormige vaartuigen en 3 schotelvormige vaartuigen. De vreemdelingen spraken Engels en wilden een onderwijsprogramma opzetten voor de mensen op Aarde.

Een andere versie van deze bijeenkomst van William Cooper zegt dat grote objecten zich naar de Aarde bewogen, in eerste instantie werd gedacht dat het asteroïden waren, maar de objecten begonnen rond de evenaar te cirkelen, dit zou een andere groep buitenaardsen zijn die kolonies op Aarde wilden vestigen.

Ondertussen namen de Nordics contact op met de Amerikaanse regering om hen te waarschuwen voor de buitenaardsen die om de evenaar cirkelden. Ze wilden ons helpen op een spiritueel vlak.

De voorwaarde was om kernwapens te ontmantelen en ze weigerden om technologie te delen die gebruikt kon worden om anderen te vernietigen. Ze zeiden dat we op een weg van zelfvernietiging waren. We moeten ophouden met het vervuilen van de Aarde en in harmonie met elkaar leven.

President Eisenhower was bereid om de waarheid over de buitenaardse wezens en zijn persoonlijke zorgen over kernwapens te onthullen; dit veroorzaakte een tweespalt in de Eisenhower-regering. Eisenhower werd tegengehouden door de USAF, de Nationale Veiligheidsdienst van The Deep State.

De VS wilden zich niet van kernwapens ontdoen omdat ze dachten dat ze met alle buitenaardse activiteiten die gaande waren, ze ze nodig hadden om voor de verdediging van de Aarde te kunnen gebruiken.

De Nordics begrepen dit, maar wilden niet dat de Aarde dezelfde fouten zou maken als voorheen in ons zonnestelsel. De planeet die ooit de asteroïdengordel had bezet (Maldek/Lucifer/Tiamat) was vernietigd en de vernietiging van deze planeet had ook de vernietiging van beschavingen die op Mars leefden veroorzaakt.

Uiteindelijk werd een overeenkomst gesloten met de Duits/Draconische alliantie die niet eiste dat president Eisenhower de thermonucleaire wapens zou opgeven. Zij stemden er ook mee in om technologie met de VS te delen.

Lees dit: This Whistleblower Spills the Beans on Reptilians, Nordics, Nazi UFOs & US Space Fleet

Stargate – SG1

Stargate SG1 kreeg steun van de Amerikaanse luchtmacht gedurende de 10 jaar dat ze op TV werd uitgezonden. Erkend werd de samenwerking met de Amerikaanse luchtmacht en het Amerikaanse Ruimtevaartcommando en het Ministerie van Defensie. SG1 had ook toegang tot de ondergrondse faciliteit in het Cheyenne Mountain Complex.

Twee dienstdoende Air Force Chiefs of Staff verschenen in de serie, General Michael E Ryan en General John P Jumper.

Richard Dean Anderson, de producent van de serie, kreeg speciale erkenning voor de positieve beeldvorming van de Air Force en de Air Force Association.

Klokkenluiders hebben verklaard dat SG1 deel uitmaakte van de soft disclosure van een melkwegbreed portaalsysteem. Corey Goode legt uit dat er natuurlijke portaalsystemen en portaalsystemen uit het huidige tijdperk zijn, plus oude portaalsystemen, gebouwd op Aarde en achtergelaten door oude beschavingen.

In de tv-show speelt een soortgelijk scenario zich af als de bemanning van SG1 door portalen reist die bekend staan als stargates die duizenden jaren geleden door een oud ras van wezens zijn gebouwd.

De portalen zijn vergelijkbaar met de stargates die in de serie worden getoond. Corey Goode heeft ook verklaard dat de portalen numerieke adressen hebben zoals ze in de TV serie hebben. De Aarde eindigt in 606 en Mars eindigt in 605.

Corey Goode stelt dat de zon een natuurlijk portaal is en dat ruimtevaartuigen het gebruiken om ons zonnestelsel binnen te komen en te verlaten. Onze natuurlijke zon heeft een magnetische filament dat verbonden is met elke planeet in ons zonnestelsel.

De melkweg is een gigantisch torsieveld. Hij legt uit dat het wormgatsysteem oorspronkelijk is ontwikkeld door de Duitsers op Antarctica met hulp van Reptiliaanse buitenaardse wezens, maar dat deze twee groepen ook bases op de Maan en Mars hebben opgezet.

Emery Smith zei dat er enkele tientallen bereisbare wormgaten zijn. Er bestaan natuurlijke en kunstmatige portalen en ze zien eruit als drie zijden van een rechtopstaande deurkozijn.

Irak zou portaaltechnologieën en cilinderafdichtingen hebben die uitleggen hoe de portaaltechnologie te gebruiken.

Henry Deacon (Aka Arthur Neumann) beweerde dat er portalen werden ontdekt in Irak. De invasie van Irak was om oude portaaltechnologieën te vinden; het had niets te maken met massavernietigingswapens of een andere verzonnen reden.

Ruimte Macht

De Ruimte Macht opent de deur voor President Trump om een nieuwe tak van het Amerikaanse leger te openen.

Aanvankelijk zal de USAF zich aansluiten bij het Ruimte Commando en uiteindelijk bij de Amerikaanse Marine.

De Amerikaanse Marine werkte nauw samen met de Nordic Extra-terrestrials en de USAF werkte samen met de Antarctische Duitsers en de Reptilians, maar ook met grey’s, tall whites en andere buitenaardse wezens.

De USAF geloofde dat zij het topje van de ijsberg waren, zij geloofden dat zij de meest technologisch geavanceerde groep van de militairen waren. De USAF ontdekte dat ze bedrogen waren door de Antarctische Duitsers en de Reptilians en dat ze alleen maar overbodige technologie hadden gekregen.

Intussen had de Amerikaanse Marine haar programma’s aanzienlijk uitgebreid en patrouilleerde ze in het hele zonnestelsel; ze werden geholpen door de Nordics met hun meer geavanceerde ruimtevaartprogramma.

Toen de USAF dit ontdekte, kozen ze ervoor om samen te werken met de menselijk ogende buitenaardse wezens die bereid waren om te helpen bij hun ontwikkeling met ruimtevaarttechnologie.

De Nordics hebben zich in het verleden ingespannen om werelden te helpen zich te bevrijden van corrupte invloeden zoals de Antarctische Duitse Reptilians en Draconians.

De USAF werkt nu nauw samen met President Trump om de Deep – State te elimineren door de oprichting van de Space Force.

” height=”350″ src=”https://img1.blogblog.com/img/video_object.png” width=”520″ style=”cursor: move; background-color: rgb(178, 178, 178); background-image: url(“https://i.ytimg.com/vi/QymKDfK-I6Q/0.jpg”);”>

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=QymKDfK-I6Q

Hawaï – Ballistic Missile Threat (ballistische raketdreiging)

Op 13 januari 2018 om 8.07 uur werd een ‘Ballistische Raketdreiging’ aangekondigd als inkomend voor Hawaï.

Het bericht werd naar de bevolking gestuurd en raadde hen aan om onmiddellijk onderdak te zoeken, dit is geen oefening. Mensen vluchtten voor hun leven;

38 minuten later kregen ze te horen dat het vals alarm was. Iemand had blijkbaar op de verkeerde knop gedrukt.

Het Hawaii Emergency Management Agency zei dat er een oefening was gepland voor vroeg de volgende dag en dat iemand de oefening had verward met een echte noodsituatie.

In werkelijkheid is er echter een raket gelanceerd tegen Hawaï en ontdekt in de Stille Oceaan voor de kust van Hawaï. De raket werd onderschept en vernietigd door een nucleaire stealth onderzeeër.

Wie heeft dat gedaan en wie had de raket kunnen neerschieten? Het geheime ruimtevaartprogramma van de Amerikaanse luchtmacht was in staat gebruik te maken van maser satellieten en microgolftechnologie met behulp van een gericht energiewapen vanaf een ruimteplatform! De Maui Space Surveillance Site had de ballistische raket kunnen opsporen en helpen vernietigen.

De Amerikaanse luchtmacht kan ook hulp gekregen hebben van hun nieuwe bondgenoten, de Nordics. UFO’s werden gezien en gefotografeerd terwijl het incident plaatsvond. De V.S. Marine had niet de mogelijkheid om de raket neer te schieten omdat ze in recente tests in een vergelijkbaar scenario gefaald hadden.

President Trump had gevraagd om documentatie die Amerika zou bevrijden van de ijzeren greep van de deep state, deze documentatie was ondergebracht in Hawaï. De deep state zou deze informatie niet aan president Trump overhandigen.

Het was bekend dat er in een noodsituatie sprake zou zijn van een bulktransfer van gegevens naar het Pentagon. Was dit een valse vlagaanval om de vereiste informatie over te dragen aan de witte hoeden alliantie? De files beschuldigden de deep state en de CIA. Of was het een poging van de deep state om de informatie te vernietigen?

Dit had ook een voorwendsel kunnen zijn voor de deep state om een derde wereldoorlog te veroorzaken door Noord-Korea de schuld te geven van het incident.

Samenvatting

Het artikel hierboven behandelt slechts een paar van de intrigerende onthullingen in het boek.

Het is een uitstekend en fascinerend boek en heeft veel nieuwe onthullingen die niet in dit artikel worden genoemd, waaronder nieuwe informatie met betrekking tot buitenaardsen, Weather Warfare, Project Rand, NASA, Q, Roswell en andere Alien Crash Retrievals.

Veel vragen worden in dit boek beantwoord, voor iedereen die meer informatie wil over UFO’s en de geschiedenis van de geheime ruimtevaartprogramma’s is dit een must.

Artikelbron: Golden Age Of Gaia

Vertaling: Martien

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien