Topgeheimen metaal verkregen van ufo’s moet openbaar worden gemaakt

TOPGEHEIM METAAL VERKREGEN VAN UFO’s
MOET OPENBAAR WORDEN GEMAAKT

Door: Jon Austin / 30 december 2017

Bron: https://www.express.co.uk/news/weird/897900/UFO-Pentagon-metal-aliens-make-public

Vertaling: Paul Harmans / http://www.ufowijzer.nl/

De vraag naar het bewijs dat er onbekende metalen van UFO’s zijn verkregen die in het bezit zijn van de Amerikaanse overheid neemt toe.

UFO-auteur Anthony Bragalia tracht de waarheid te achterhalen over de recente beweringen dat er metalen van UFO’s zijn verkregen tijdens een topgeheim UFO-onderzoek van de Amerikaanse overheid en zijn opgeborgen in een gebouw van een ruimtevaart miljardair in Las Vegas. Mr. Bragalia heeft via een Amerikaanse wet op openbaring van informatie documenten opgevraagd betreffende de plek waar de metalen liggen opgeslagen.

Tot nu toe zijn er geen afbeeldingen opgedoken van de beweerde metalen en ook geen details over waar ze zijn gevonden of verslagen van testen die erop zijn uitgevoerd.

Hij zegt dat hij bereid en in staat is, de Amerikaanse overheid voor de rechter te slepen als de informatie niet wordt verstrekt. Meldingen over het metaal doken deze maand (dec. 2017) op nadat de New York Times onthulde dat het Amerikaanse ministerie van defensie vanaf 2007 tot 2012 ten koste van 22 miljoen dollar een topgeheim onderzoek naar het vaststellen van bedreigingen vanuit de ruimte had lopen.

Mr. Bragalia zegt: “Ik heb via de wet op openbaring van informatie bij vijf Amerikaanse agentschappen van het ministerie van defensie de aanvraag ingediend om de testresultaten vrij te geven van de UFO-legeringen die in het bezit zijn van de Amerikaanse overheid zoals gemeld door de New York Times.”

 

Lees meer…..