Sterrenwezens spraken al tot ons in 1977 / Maar pas gepubliceerd op 12 juni 2013.

Sterrenwezens Spraken Al Tot Ons In 1977

http://en.wikipedia.org/wiki/Southern_Television_broadcast_interruption   

    Maar dat werd pas gepubliceerd op 12 juni 2013.

http://en.wikipedia.org/wiki/Southern… – Col. Donald Ware, U.S. Air Force (met pensioen) gaf deze herinnering door uit de tijd 37 jaren geleden toen Sterren Bezoekers een Brits tv station-programma overnamen en een directe en belangrijke boodschap afgaven voor de mensen van de Aarde. Deze doorgave gebeurde op 26 november 1977 om 05:12 p.m. toen een vreemde onbekende stem het programma door kruiste en overnam, en de tv signalen super-moduleerde van vijf doorzenders die gemonitoord werden door de Independent Broadcasting Authority (IBA) in Engeland. IBA betrapte de indringing niet. De 5 en een halve minuut boodschap overvleugelde een nieuwsbulletin van het schema, dat gelezen werd door Ivor Mills op de Zuidelijke ITV, Engeland, en dit werd  gehoord door luisteraars zo ver weg als Andover, London, Newbury, Oxford, Reading, Southhampton en Winchester.

IBA ingenieurs in Croydon, Surry, hoorden overname niet, en bij de hoofd transmitter in Southhampton, Hants monitor systeem, was er ook geen bewijs van de overname. Een politie woordvoerder vertelde AP en UPI dat de boodschap serieus werd opgenomen.

Ze waren bang en in het algemeen angstig.”
De stem sprak langzaam en met nadruk, met een vreemde innerlijke autoriteit, kalm, sereen, niet kijvend. Hij zei:

“Dit is de stem van Gramaha, de Vertegenwoordiger van de Asta (soms Ashtar genoemd in bepaalde teksten) Galactic Command die nu tegen jullie spreekt.
Al vele jaren nu hebben jullie onze lichten aan de hemel gezien. We spreken nu tegen jullie in vrede en wijsheid zoals we dat tegen jullie broeders en zusters overal op jullie planeet Aarde gedaan hebben. We komen jullie waarschuwen voor de bestemming van jullie ras en jullie werelden zodat jullie naar jullie medemensen de koers kunnen communiceren die jullie moeten nemen om de rampen te vermijden die jullie werelden bedreigen en ook de wezens op onze werelden om jullie heen.

Dit is ten einde jullie mogen delen in de grote ontwaking, als de planeet doorgaat in de Nieuwe Periode van Aquarius. De nieuwe tijd kan een tijd van grote vrede en evolutie worden voor jullie ras, maar alleen als jullie regeerders bewust worden gemaakt van de kwade krachten die hun oordeel kunnen overschaduwen.

Wees nu rustig en luister, want deze kans voor jullie kan misschien niet meer opnieuw komen. Vele jaren al hebben jullie wetenschappers en generaals onze waarschuwingen niet geacht; ze zijn doorgegaan met experimenteren met de kwade krachten die jullie nucleaire energie noemen. Atoom bommen kunnen de aarde verwoesten en ook de wezens van jullie zuster werelden, in een tel.

De afvalstoffen van jullie atoom kracht systemen zullen jullie planeet vele duizenden jaren van jullie jaren die gaan komen, vergiftigen. Wij, die het pad van evolutie veel langer dan jullie gevolgd hebben, hebben ons dit gerealiseerd — dat atoom energie altijd gericht is tegen het leven. Deze heeft geen vredevolle toepassing. Het gebruik ervan, en het onderzoek naar zijn gebruik, moet onmiddellijk worden gestaakt, of jullie riskeren allemaal vernietiging. Alle wapens van het kwaad moeten worden verwijderd.

De tijd van conflicten is nu voorbij en het ras waar jullie deel van zijn kan verder gaan naar de hoogste lagen van evolutie als jullie laten zien hier waardig toe te zijn.

Jullie hebben maar een korte tijd om te leren samen te leven in vrede en goede wil. Kleine groepen op de planeet leren dit al, en zij bestaan om het licht door te geven van de opkomende nieuwe periode voor jullie allemaal. Jullie zijn vrij om hun leringen te accepteren of aan de kant te gooien, maar slechts zij die leren om in vrede te leven zullen doorgaan naar de hogere rijken van spirituele evolutie.

Hoor nu de stem van Gramaha, de vertegenwoordiger van de Asta (of Ashtar) Galactic Command die tegen jullie spreekt. Wees je er ook bewust van dat er vele valse profeten en gidsen zijn die op jullie wereld opereren. Ze zullen jullie energie van je wegzuigen— de energie die jullie geld noemen en zij zullen dat gebruiken voor kwade doelen en geven jullie waardeloze droesem ervoor terug.

Jullie innerlijk, goddelijk zelf zal jullie hier tegen beschermen. Jullie moeten  leren om gevoelig te worden voor de stem van binnen, die kan jullie vertellen wat waarheid is, en wat verwarring, chaos en onwaarheid is. Leer om te luisteren naar die stem van waarheid die in jullie zit en jullie zullen jezelf dan leiden naar het pad van evolutie.

Dit is onze boodschap aan jullie, beste vrienden. Wij hebben jullie al vele jaren zien groeien zoals ook jullie onze lichten aan de hemelen hebben gezien. Jullie weten dat wij hier zijn, en dat er meer wezens op en rond jullie aarde zijn dan jullie wetenschappers toegeven. Wij zijn diep bezorgd over jullie en jullie pad  naar het licht en we zullen alles doen wat wij kunnen om jullie te helpen.

Wees niet bevreesd, zoek alleen het kennen van jezelf en leef in harmonie met de manieren van jullie planeet aarde. Wij van het Asta Galactic Command danken voor jullie aandacht. Wij verlaten nu de lagen van jullie bestaan.
Moge jullie worden gezegend met de opperste liefde en waarheid van de Kosmos.

Onderbreking van de Southern Television broadcast – Wikipedia

Lees meer:  http://en.wikipedia.org/wiki/Southern…
Category – Science & Technology
License: Standard YouTube License

vertaling winnyd@stralendetoekomst.nl