Recente Doorbraken Onthullen Verrassende Mogelijk: Water is overal

Recente Doorbraken Onthullen Verrassende
Mogelijkheden: Water is overal

Posted on February 7, 2014 by Author: Ben Davidson

In 1986, lachte sommige wetenschappers als andere wetenschappers serieus nagedachten over het bestaan ​​van water op Mars. We weten nu dat er ijs en zelfs de mogelijkheid van vloeibaar water op het oppervlak van Mars. Dat nieuws haalde de krantenkoppen, vooral met de nieuwste door de rover teruggestuurde close-up beelden en gegevens van directe monsters.

Het overgrote deel van relevante en meer verrassende informatie over het onderwerp van buitenplanetair water is erin geslaagd om onder de radar door te gaan. Bovendien, doorbraken in extreme-omgeving scheikunde, astronomie, natuurkunde, en meer zijn nog niet expliciet onderling verbonden om nieuwe hypothetische conclusies over de aard van het universum en de overvloed van het leven trekken.

In STARWATER, een educatieve documentaire met een overzicht van de relevante onderzoeksresultaten over water buiten de aarde, onderzoeken we het brede scala aan plaatsen om water te vinden, en waarom dit waarschijnlijk overal waar is. Zou je geloven dat we het bewijs hebben van water op elke planeet? We ontdekten permanent ijs nabij de polen van Mercurius, vele manen van Jupiter en Saturnus zijn ijzige bollen met vloeibare oceanen onder het oppervlak, de centra van Neptunus en Uranus zijn ijzige materialen, en Pluto is voor het grootste gedeelte gemaakt van waterijs.

Dat klopt, de aarde heeft niet als enige vloeibare water oceanen in het zonnestelsel, en Pluto is een bal van bevroren water. Het wordt nog beter …

We vonden waterdamp in zonnevlekken, in grote hoeveelheden in de pre-planetaire en pre-stellaire nevels, en de omliggende zwarte gaten. We hebben zelfs sommige exoplaneten ontdekt die waterige atmosferen lijken te hebben, gebaseerd op de spectrale emissie. Omliggend aan ons zonnestelsel, en ook andere sterren, vinden we een pseudo-schil van rotsen en ijs die de grens van de zonnewind te markeren. Deze ijzige schil verklaart een groot deel van het water in ons zonnestelsel, en waarschijnlijk ook dat in anderen gevonden is. Er is ontdekt dat de zonnewind bijna elke bekend element bevat, een verrassende openbaring over elementaire productie, maar het is meestal samengesteld uit waterstof en waterstof deeltjes.

Recente doorbraken hebben aangetoond dat de zonnewind zuurstof kan bevrijden dat gevangen zit in ruimte rotsen, manen, planeten, enz., en dan kunnen combineren met die zuurstof om water te vormen. Deze ontdekking kwam binnen enkele weken na een andere-dat interplanetair stof ​​ruimte water draagt, en potentiële, organische materialen, omlaag brengt naar alle materialen in het zonnestelsel. Waarom zou het stoppen bij ons in de buurt? Het mag niet, en evenmin moet het stoppen bij de zonnewind eigenschappen van onze ster of haar vermogen om radiologisch water te creëren uit de rotsen.

NASA heeft ontdekt dat de bovenste ionosfeer van de Aarde enorme hoeveelheden zuurstof uitstoot tijdens de impact van de coronale massa (CME) van de zon. Deze zuurstof hoeft niet te worden bevrijd uit de rotsen, het is “ready to go” en heeft een overvloed aan zonnewind deeltjes in het botsende CME om water mee te creëren.

Wat zeggen deze doorbraken ons? Onze ster is een grondstoffen distributiecentrum voor alles wat aangeraakt is door de zonnewind. Rotsachtige lichamen zullen water bevatten, en hebben waarschijnlijk een zuurstofrijke atmosfeer om dezelfde reden van zuurstof vrijlating. Die zuurstofrijke atmosferen zijn denkbaar de beste methode voor waterproductie in het ons bekende universum, de reactie van onze planeet naar het zonne-waterstof is een schild uit te gooien van zuurstof.

Ijzige manen zijn waarschijnlijk ook opvallende kenmerken rond grote planeten, het is waarschijnlijk een kwestie van pech dat een van de tientallen in ons eigen systeem niet warmer is op het oppervlak. Echter, als je hoopt om een andere aarde te vinden, en hoopt op het vinden van leven buiten de aarde, zul je waarschijnlijk helemaal niet veel geluk nodig hebben.

De zoektocht naar exoplaneten is niet alleen bloedheet, maar de wetenschappers zelf lijken ongelovig bij enkele van de bevindingen. Alleen al in de afgelopen 12 maanden hebben we geleerd dat een zesde (⅙) van alle sterren in ons sterrenstelsel een planeet hebben zo groot als de aarde, en dan maanden later, dat het eigenlijk een vijfde (⅕) van sterren is met aarde-formaat planeten … in de bewoonbare zone.

Als we het aantal van 100 miljard sterren is in de Melkweg gebruiken, een algemeen nummer, dat is 20 miljard kansen op een aarde achtige rots of zelfs een jonge Mars. Hoe zit het met vloeibare oceanen onder manen zoals Enceladus en Europa? Tussen de aarde, Mars, en de tientallen manen die daadwerkelijk ondergronds leven kunnen hebben, lijkt er bij onze eerste schatting enkele nullen te ontbreken. Tussen planeten zoals de Aarde en Mars, en de ijzige manen zijn we waarschijnlijk te vinden, niet alleen op zonachtige sterren, maar op alle sterren, hebben we 500 Miljard waterrijke gebieden om te verkennen … gewoon in de Melkweg.

Er zijn miljoenen mensen over de hele wereld die niet alleen geloven dat er leven buiten onze planeet bestaat, maar dat het bewijs van dat leven hier op Aarde gevonden kan worden. Het lijkt erop dat hoe meer we leren over het heelal, de nog sterkere argumenten voor het bestaan ​​van andere levensvormen strikt numeriek kunnen zijn, die van waarschijnlijkheid. Sterren hebben de neiging om rotsachtige planeten als de onze te hebben, veel vaker dan we ons zelfs maar een paar jaar geleden had kunnen voorstellen, en met een beetje interdisciplinair verbind-de-puntjes tussen wetenschappelijke ontdekkingen, besef je dat de meeste van die planeten water en zuurstof gaan krijgen.

Het zou niet verrassend zijn om te vinden dat stervorming ook resulteert in gedessineerde planeetvorming. Als dat zo is, als de trends in de waarnemingsstudies bewijzen suggereren, dan zullen planeten zoals de aarde bijna alomtegenwoordig zijn, samen met het bestaan ​​van de bewoonbare manen. Het STARWATER onderzoek vertelt ons dat het water overal aanwezig zijn gaat zijn, maar het kan het bestaan ​​van leven buiten onze planeet niet bevestigen. Dit is waar het bewijsmateriaal ons onze eigen conclusies over laat trekken, over het bestaan ​​van leven op deze werelden. Het is echt de enige overgebleven vraag, het water zal niet het probleem zijn.

De kranten, wetenschappers, ontdekkingen en openbaringen worden verkend in de STARWATER serie, beschikbaar voor leden bij Suspicious0bservers.org, maar het onderzoek en de bronnen naar privé materiaal worden altijd gratis voor iedereen hier gemaakt.

http://www.suspicious0bservers.org

vertaling: Martien