REAL-LIFE UFO X FILES Het laatste deel van de real-life X Files van Groot-Brittannië is vrijgegeven

REAL-LIFE UFO X FILES

Het laatste deel van de real-life X Files van
Groot-Brittannië is vrijgegeven – maar heeft
de regering iets te verbergen?

Door George Harrison / 5 januari 2018, 14.29 uur

Regeringsfunctionarissen zijn eindelijk klaar met het tien jaar durende proces van het declassificeren van de real-life X Files van Groot-Brittannië, maar sommigen denken dat ze opzettelijk moeilijk toegankelijk zijn gemaakt. Voormalig MoD-alien-expert Nick Pope vraagt ​​zich af wat er echt aan de hand is.

THE MoD heeft tien jaar besteed aan het vrijgeven van een stroom van vrijgegeven documenten met betrekking tot UFO-waarnemingen … en nu zijn de laatste drie documenten openbaar gemaakt.

Deze laatste release vervolledigt het lange proces van de regering om de echte X Files van Groot-Brittannië te publiceren, voorheen topgeheime documenten met ooggetuigenverslagenschetsen en politierapporten van UFO-waarnemingen uit de

jaren 1970 tot begin jaren negentig.

In het afgelopen decennium zijn de bestanden, die in het publieke domein zijn terechtgekomen om alle beweringen over een samenzwering te staken, zonder enige fanfare van de regering overgeheveld, met partijen die gestaag en zonder pardon online opduiken.

De laatste drie documenten verschenen op de website van het Nationaal Archief op 1 januari en dateren allemaal uit 1986.

De ene wordt beschreven als  UFO-incidenten, terwijl de andere worden gedeponeerd onder  UFO-rapporten en UFO-correspondentie.
Maar zelfs na de afgelopen drie decennia achter de gesloten deuren van de MoD te hebben doorgebracht, is het onwaarschijnlijk dat ze complottheoretici tevreden zullen stellen.
In tegenstelling tot veel eerdere releases, zal deze laatste golf van bestanden niet online beschikbaar zijn, en de timing van hun publicatie zal zeker meer opschudding veroorzaken bij de UFO-gemeenschap.
Ambtenaren beslisten oorspronkelijk om de documenten te verspreiden om de moeite te besparen om te reageren op duizenden verzoeken om informatie over de kennis van de overheid over UFO’s.
Maar Nick Pope, die vroeger het UFO-project van het Ministerie van Defensie leidde, zegt dat complottheoretici waarschijnlijk ‘verbolgen’ zijn door de vragen die door de laatste bestandsdump worden opgeworpen.
Nu zullen gelovigen willen weten waarom de regering tien jaar heeft gewacht om deze bestanden vrij te geven, en waarom ze zo moeilijk zijn gemaakt om in handen te krijgen.

Waarom 1 januari?

Een reden waarom UFO-jagers waarschijnlijk niet gelukkig zullen zijn, is de precieze timing van de release, op Nieuwjaarsdag.

Nick zegt: “Dit ziet er verdacht uit alsof het Nationaal Archief deze uitgave probeerde weg te sluizen toen niemand keek.”

Sommigen zullen vragen of dit een poging was om de vrijlating te begraven door het te schuiven op een feestdag als iedereen in bed ligt.

Het is waar dat 1 januari een veelvoorkomende releasedatum is voor openbare bestanden, maar hardcore UFO-jagers zullen willen weten waarom het MoD dit al zo lang in de eerste plaats heeft vastgehouden.

Is er een link naar het UFO-onderzoek van het Pentagon?

Deze laatste golf van bestanden, die een release-programma van tien jaar afsluit, werd gepubliceerd nadat het grote nieuws kwam dat de Amerikaanse regering haar eigen X-bestanden verborgen hield.
Nick zei: “Komend kort na de onthullingen over het UFO-programma van het Pentagon, zal dit in de UFO-gemeenschap het vermoeden doen rijzen dat er coördinatie tussen de VS en de Britse regering is.”
Samenzweringstheoretici kunnen zich ook afvragen of de UFO-rapporten van het MoD ooit verband hielden met het £ 16 miljoen onderzoek van het Pentagon naar het bestaan ​​van UFO’s en buitenaardse wezens.
Het geheime project, gesynchroniseerd met het Advanced Aerospace Threat Identification Program, liep vijf jaar en bewees dat zowel de VS als de Britse overheid buitenaardse wezens serieuzer nemen dan we allemaal dachten.

Nick zei: “Komend kort na de onthullingen over het UFO-programma van het Pentagon, zal dit in de UFO-gemeenschap het vermoeden doen rijzen dat er coördinatie tussen de VS en de Britse regering is.”

Samenzweringstheoretici kunnen zich ook afvragen of de UFO-rapporten van het MoD ooit verband hielden met het £ 16 miljoen onderzoek van het Pentagon naar het bestaan ​​van UFO’s en buitenaardse wezens.
Het geheime project, gesynchroniseerd met het Advanced Aerospace Threat Identification Program, liep vijf jaar en bewees dat zowel de VS als de Britse overheid buitenaardse wezens serieuzer nemen dan we allemaal dachten.
Waarom zijn ze niet online?

In tegenstelling tot veel van de andere X-bestanden zijn de laatste drie documenten niet gedigitaliseerd.

Dat betekent dat iedereen die ze wil lezen, de nationale archieven persoonlijk moet bezoeken of een kopie van de documenten moet bestellen.

Hoewel hardcore buitenaardse jagers hierdoor waarschijnlijk niet worden tegengehouden, wordt het voor leden van het publiek moeilijker om toegang te krijgen tot de gearchiveerde bestanden.

Nick was eerder kritisch over de manier waarop de release werd afgehandeld, en hij zegt dat het betalen voor de definitieve bestanden de UFO-gemeenschap zeker zal schokken.

Hij voegde eraan toe: “Na in de jaren negentig aan de MoD’s UFO-onderzoeken te hebben gewerkt, ben ik blij dat deze bestanden eindelijk in de openbaarheid zijn.

“Er staat geen smoking gun in deze bestanden dat zegt dat UFO’s buitenaards zijn, maar er zijn genoeg interessante waarnemingsrapporten en ander gerelateerd materiaal met betrekking tot het MoD-onderzoek over het onderwerp.

“Deze recente onthullingen in het VK en de VS laten zien dat, wat je ook gelooft over het UFO-mysterie, sommigen in onze de regering het onderwerp serieus namen.”

We hebben alle essentiële informatie om u op de hoogte te houden van de jacht op buitenaards leven.

Eerder hebben we onthuld hoe een Amerikaanse gevechtspiloot zijn nauwe ontmoeting met een “40-voet UFO” openbaarde – en spoorde de wereldleiders aan om waarnemingen serieuzer te nemen.

En we deelden ook Nick Pope’s beste schatting over hoe een plan voor een invasie van buitenaardse wezens eruit zou zien als de aarde geconfronteerd zou worden met een buitenaardse invasie.

Bron: https://www.thesun.co.uk/tech/5274138/ufo-files-suspicious/

Vertaling: Martien