Positieve Militairen in Samenwerking met de Verzetsbeweging

Positieve Militairen in Samenwerking met de Verzetsbeweging

4 april 2018 / door Therese Zumi Sumner

De positieve Militairen uit de VS, Rusland en China zullen de top achter de schermengroep zijn die technologie, transport en logistiek zullen aanbieden tijdens ‘Het Event’. Sommige leden van Chinese en Russische strijdkrachten maken deel uit van de Oosterse Alliantie en werken onder indirecte begeleiding van de verzetsbeweging om deze planeet te bevrijden. De positieve Militairen speelde een belangrijke rol bij de verwijdering van de Moslimbroederschap uit Egypte. Daartoe hebben ze tactische steun gekregen van de verzetsbeweging, de Positieve Tempeliers en de White Dragon Society. De historische zet van De Positieve Militairen in Egypte op 3 juli 2013 was een grote overwinning van het Licht.

Op 16 augustus 2013 hebben we geleerd dat de Lichtkrachten wereldwijd positieve netwerken creëren binnen militaire strijdkrachten, die zich voorbereiden op het Event:

Dit is de meest krachtige positieve groep op het oppervlak van de planeet.

Ze hebben het Plan voor planetaire bevrijding ontwikkeld met ongeziene hulp van de Verzetsbeweging. Ongeveer driekwart van het leger is het eens met dit plan en dit is een voldoende kritische massa om dit plan te realiseren.

Het grootste deel van deze groep is niet op de hoogte van de “onzichtbare vriendelijke hand” van het verzet. Sommigen van hen die op hoge posities zitten, zijn zich goed bewust van hun contact met de Verzetsbeweging, maar zullen het niet toegeven omdat het nog steeds geheime informatie is .

De belangrijkste motivatie van Positieve Militairen is om soevereiniteit en vrijheid voor de menselijke bevolking op Gaia te herstellen.

Dit fragment is afkomstig van mijn website-pagina Victory Now, waar de meeste van de belangrijkste lichtwerkergroepen worden geïntroduceerd:

 https://www.veritasgalacticsweden.net/the-event/victory-now

Operatie Omega Phoenix

De verzetsbeweging heeft een eigen rol in het evenement en dit staat bekend onder de codenaam Operation Omega Phoenix. Deze operatie bestaat uit twee delen.

Het eerste deel van Operatie Omega Phoenix is ​​zojuist vrijgegeven en ik kan er een beetje over spreken. Op het moment van het Event zal een bepaald aantal verzetsmensen vanuit hun onderaardse bases naar de oppervlakte komen. Ze zullen eenvoudige burgerkleding dragen en geen militaire uniformen. Zij zullen het proces van massale arrestatie nauwlettend volgen en zullen het positieve militaire en burgerlijke gezag bij de arrestaties zelf helpen wanneer dat nodig is. Leden van de Cabal die door de verzetsmensen zullen worden gearresteerd, zullen naar niet-openbaar gemaakte locaties worden gebracht en later in de handen van Positief Militair / civiel gezag worden overgedragen. De enige uitzondering hierop zijn enkele leden van de Cabal die in hun verleden misdaden hebben begaan die buiten deze planeet liggen en voor het Galactisch Gerecht moeten verschijnen.

De meeste daarvan zullen later naar de Aarde worden teruggestuurd voor de mensheid om hun lot te bepalen, maar een fractie daarvan zal onmiddellijk naar Galactische Centrale Zon worden gebracht.

Topmensen binnen de Positieve Militairen zijn op de hoogte gebracht van Operatie Omega Phoenix en zij zijn het er volledig mee eens.

Operatie Omega Phoenix ~ Verzetsbeweging (HD)

https://www.youtube.com/watch?v=QcvSVS8f77Q

Therese Zumi

www.veritasgalacticsweden.net

Vertaling: Martien