Portalen in Syrië, Brazilië en uitspattingen van de MiD – Platina Vloot

Portalen in Syrië, Brazilië en uitspattingen van de MiD – Platina Vloot

van Disclosure News | Bijgewerkt op 2 mei 2018

Door Gabriel RL.: Portalen in Syrië, Brazilië en de MiD-afdeling – Platina vloot

Gegroet, kameraden! We hebben hier wat informatie en veel plezier!

We keren terug, geallieerde metgezellen, met een informatieblok over de bewegingen van dit koninkrijk, waarin elke dag een onweerlegbare transformatie kan worden waargenomen.

Transformatie in alle sectoren, van politiek tot religie, van wetenschap tot geloof.

De tijden die door uw verlichte profeten zijn vastgesteld, zijn gearriveerd, beste vrienden! Halleluja! Niets kan deze Goddelijke verandering stoppen!

Hoewel onlangs de onhandige knoeierikken opnieuw hebben geprobeerd om een ​​nucleaire beweging te ontlokken heeft dit hen onvermijdelijk in de val geleid van hun eigen arrogantie, toen een kritische wakkere massa de “mantra” met één stem zong “Het is vals”, en zodoende volledig deze  valsspelers, liefhebbers van oorlogen, te blokkeren.

Verschillende redenen brachten deze criminelen ertoe Syrië te gebruiken als een aanvalspunt. Eén daarvan is dat er interdimensionale portalen zijn die deze dieven proberen te gebruiken om te ontsnappen van de planeet.

Syrisch Pentagram

Onlangs hebben onze bondgenoten deze portalen veroverd door ze volledig te sluiten en hebben ze het gebruik ervan door de oplichters kunnen voorkomen, wat leidde tot de complete opstand.

Deze ongelukkigen dachten: “Kom op, laten we naar binnen gaan, we nemen onze portalen terug en bij het binnenkomen zullen we een wereldoorlog beginnen. We laten ze elkaar doden en rennen weg van het bloedbad. ‘ Oh … Nee,  “slimme jongens!” Niet meer!

Het wordt steeds duidelijker dat de oude tactiek van deze verstokte verfoeierikken niet meer werken, ondanks dat de meesten van hun wereldleiders, die hun programma’s volgen, en weigeren mee te werken met ons, wel weten dat de Vrede, vrede is, en geen oorlog.

Valse redenen geven als oorzaak voor de invasie van een land, hun bondgenoten uitdagen, rechtvaardigt niet langer een oorlog zoals het daarvoor altijd gewerkt heeft, omdat het steeds meer duidelijker wordt dat een land of een persoon wordt vervolgd voor zijn duidelijke vredelievende communicatie. “Die prachtige boom wordt met stenen bekogeld zodat zijn zoete vruchten vallen”.

Syrië – Halafische keramiek

Het enige doel van de onhandige controleurs is om de bevolking te laten geloven dat het moet worden verdedigd voor de “slechte wolven”. Kameraden, geloof dit niet en gebruik onderscheidingsvermogen! Jullie zouden hier al meesters in moeten zijn!

Kameraden, terwijl alles duidelijker wordt, begint men te beseffen dat, eeuwenlang jullie hebben geloofd dat jullie veilig waren in de handen van een aantal van jullie leiders, maar in feite hebben ze jullie als vluchtwegen voor andere sterrenstelsels gebruikt en jullie angstenergie en onzekerheid gebruikt om hun portalen vanuit dit rijk naar buiten toe te openen.

Dit is een van de redenen voor zoveel pijn en oorlog in het Midden-Oosten! Meer pijn, meer energie om hun ontsnappingsportalen te openen, en juist in dit gebied bevindt zich ook een van de krachtigste positieve portalen van jullie planeet!

Ze proberen altijd hun opperste best te doen om in de kortst mogelijke tijd hun portalen te openen, onze portalen te sluiten en ze te vernietigen, door er een oorlog te laten uitbreken!

Oh … Het moment waarop dit volledig werd ondersteund en werd geschapen door jullie energietrillingen, is  nu voorbij geallieerde metgezellen, eindelijk, want jullie zijn nu echt je ogen aan het openen!

Een samenvatting van dit punt: hun portalen zijn in onze handen, onze portalen zijn zeer actief en er is een volledige nucleaire oorlog geannuleerd, en in ieder geval hebben we al herhaaldelijk gezegd en we zullen niet moe worden dit weer te herhalen: HET HEEFT GEEN ZIN OM IETS DERGELIJKS TE PROBEREN, WIJ ZULLEN HET NIET TOESTAAN, PUNT.

Terwijl het wiel van de roulette blijft draaien, verstikken meer leden van deze onhandige knoeierikken in hun “val” en bij het verlaten van de planeet gaan ze naar hun bestemming, daar waar onze vloot zich bevindt in afwachting van LANGE GESPREKKEN met hen… En ‘zeker weten dat als de monsterachtige protocollen van MiD van jullie planeet verder gaan, en op het moment dat “de bel gaat” verlaten velen van hen het toneel van dit koninkrijk.

Onlangs hebben jullie het vertrek van deze onhandige knoeierikken van het maken van puinhopen gezien en jullie zullen dit blijven zien, en hun pogingen tot lichamelijk klonen zullen op geen enkele manier worden toegestaan.

Je zult zien dat in de niet al te verre toekomst veel van onze bondgenoten, die onlangs door de MiD zijn vermoord, terugkomen om hun hulp te blijven geven aan de verlossing van dit Koninkrijk! Halleluja Halleluja! De oude protocollen zijn vervangen door nieuwe!

In antieke tijden stond men oppervlakkig toe dat deze saffierpoppen terugkeerden naar de gekloonde lichamen en hun misleidende trucs voortzetten.

Onze aankomst en de verspreiding van het superieure protocol van de Hemel geregeerd door onze Oudere Meesters en hun Zelf garandeert dat gekloonde organismen alleen worden gebruikt voor de Hoogtrilling zielen, dus de tijd om vals te spelen is in dit rijk geëindigd en het spelen van “lichaamsveranderingetje” zal niet langer zo leuk meer zijn voor deze verstarde zielen.

Bush Senior

Gekloonde lichamen die worden gebruikt door de zielen die zich bezighouden met duistere praktijken van dit koninkrijk zullen binnen veertig dagen “sterven” in dat nieuwe lichaam.

Nu is een hoge trilling nodig om in leven te blijven in dat lichaam. Dus poppen, probeer niet weer een nieuw lichaam voor te bereiden voor meneer George H. W. Bush. Want dit zal zijn laatste lichaam zijn dat hij nu in dit rijk bezit.

Bondgenoten, onlangs hebben wij onrust in jullie land gezien, Brazilië, waar het voor ons een grote eer is om samen te werken met onze channeler (Gabriel RL). We hebben jullie politieke beleid gezien dat belangrijke aanpassingen heeft gemaakt en wij hebben jullie binnenlandse chaos gezien.

Oh Bondgenoten, Kameraden, hoe vaak moeten wij jullie vertellen dat haat en woede tegen een ander lid van de schepping terug bij jullie zal komen in de vorm van dezelfde energiegolven, en zelfs meer golven, die de groei als geheel belemmeren?

Oh! Wij kunnen zien dat enkelen hun neus optrekken voor onze waarheid, maar zij weten van binnen zeker, dat de WEG NAAR VREDE, VREDE IS en de manier OM GEEN CORRUPTIE TE HEBBEN IS OM JE NIET TE LATEN OMKOPEN.

De corruptie begint te werken wanneer jij je eigen gemoedsrust aanvalt door slechte, van buitenaf komende impulsen te observeren die verbonden zijn met een dieper karma.

Dit heeft vaak geen enkele verbinding met je zielsprogramma, maar is verbonden aan de collectieve gedachtenvorm van je omgeving, ze laten zich omkopen en dit zal je ver uit de buurt halen van jouw Hoge zielsplanning.

Een ander punt is dat als je niet wilt dat corruptie blijft, wees dan eerlijk in al je stappen.

Oh, we weten dat sommigen stenen willen gooien naar onze schepen vanwege onze expliciete waarheid!

In dat geval vind je waarschijnlijk deze omkoopbaarheid heel gewoon, omdat je niet een andere waarheid kunt horen / zien zonder je gemoedsrust te verliezen, je bent niet in staat om daarom op dezelfde  manier  anderen te veroordelen, ook al is het een invloedrijke politicus of een buurman die het afval op jouw stoep gooide.

Metgezellen, jullie zullen NIET beschadigd worden als je op welke manier dan ook onomkoopbaar bent. Het is een wet, kameraden: “Geef aan Caesar wat van Caesar is …” zei de Meester van de Liefde.

Wat gebeurt er in Brazilie?

Alleen bla bla wapengekletter. Only Girl en Boy Dragon –

The Girl And The Dragon Boy

Nog even dit Kameraden, Bondgenoten. Jullie land heeft één van de belangrijkste portalen  geschapen  door broederschap. Dus jullie hogere energietrillingen zal het ondersteunen! Kunnen wij rekenen op dit portaal of willen jullie een gemakkelijke prooi blijven zijn?

De tijd, beste bondgenoten, zal blijven versnellen en, onvermijdelijk worden jullie ondergedompeld in deze onrust, zowel binnen als buiten!

De vraag is nu hoe lang je het zal blijven volhouden om in het oog te blijven van de oorkaan zonder verlies van je gemoedsrust, omdat op dat moment, en de manier waarop je je gedraagt ​​en hoe jij omgaat met deze situaties, van groot belang zal zijn want het getuigd van diep inzicht!

Als jullie willen helpen in dit project, metgezellen, werk dan met je intuïtie en de oude gewoonten zullen  geen plaats meer hebben in het nieuwe koninkrijk dat geboren wordt! Het tijdperk van “het hoofd afsnijden” is voorbij en het nieuwe koninkrijk zal gebaseerd zijn op genade en liefdevolle discipline!

Wij zijn er zeker van dat de waarheid van onze Oude Meesters om de wettelijkheid van onze woorden te garanderen en, uiteraard, ook al blijkt dat recht uit jullie harten te komen, sommigen boos zullen zijn vanwege hun persoonlijke problemen.

Wij weten dat diep van binnen jullie kennis hebben over dit serieuze onderwerp.

De vrede zal zich blijven uitbreiden, mijn geliefden, zoals we al hebben gezegd, en we zijn blij als je het bewijs met eigen ogen zal zien, omdat we dit al vele malen voorspeld hebben!

Drakenjongen … jij groeit op, toch? Wij houden je goed in de gaten, Son of the Stars! (zoon van de sterren) Ga door met het sluiten van de oude cycli en het openen van nieuwe, anders, zoals wij al eerder hebben gezegd, zullen wij ingrijpen.

Dit is genoeg voor nu! Er komt binnenkort meer informatie. Wees klaar hiervoor! We zullen je meer en meer informeren, omdat we geautoriseerd zijn door onze Oude Meesters!

Laten we doorgaan met onze belangrijke relaties bij bepaalde zetten! We zullen terugkeren wanneer we gemachtigd zijn met meer accurate informatie!

Kameraden, weet dit: wanneer vanuit de Hemel aan jullie een protocol wordt toevertrouwt, vertrouwen zij serieus op jullie onschendbaarheid om het tot een goed einde te brengen!

Met elke onwankelbare vervulling, verwerven jullie speciale certificaties om verder te groeien en te gaan, steeds verder en steeds verder! Julie verzekeren de epische verandering in dit rijk, en niets anders kan je ertoe brengen dat doel te veranderen!

Weet ook dit metgezellen! Jullie worden zonder onderbreking geobserveerd! Roep ons aan op elk moment, zonder ceremonies alsjeblieft! Oh God! Wij werken met jullie samen, we zijn bondgenoten, wij weten dit!

Elke dag valt er een nieuwe dominosteen en daagt een volgende beweging uit We zeggen dit, altijd gebaseerd op de Zekerheid van de Hemelen!

We zien het grotere plaatje en het inspireert ons om te spreken met een dergelijke zekerheid!

Een nieuwe wereld wordt geboren, en hoewel alle gordijnen nog niet volledig voor de ramen hangen, maar als zij hangen, zal het buitengewoon fantastisch zijn!

Geloof ons Beste vrienden! We zien alles dwars door de gordijnen! We weten wat een wonderbaarlijk iets eraan komt! Hosanna! Hosanna! De hemel viert echt feest!

We weten dat onze waarheid in overeenstemming is met jullie waarheid, want we zijn tenslotte EEN. Dat is waarom we samen zijn! Dat is waarom we in een harmonische samenwerking zijn! Daarom is er een samenwerkende harmonische informatie!

Halleluia voor het meisje van de harmonische samenwerking en aan iedereen die garandeert dat het gebeurt dankzij de kracht van jullie vrije wil! Halleluja! Halleluia!

Hallo, hallo, Boedapest! We willen julle een ” goede dag” wensen, is daar iemand? Het zou een plezier zijn om in de lucht even te stoppen voor een selfie! : -DECREE

We willen onze video’s op Youtube! We zien elkaar zo graag!

De grenzen zijn doorbroken! De eenmaking komt eraan! Liefde zal zegevieren! De Hemelen hebben het verordend, en zo zal het zijn! Dit is niet onze eenvoudige wil. Dit is een BESLUIT! “Weet het, vrienden!

Oh dierbaren! Weet dat de ontelbare fonteinen en de oneindige rijkdom van de hemel in feite voor jullie zijn!

We zullen terugkomen wanneer het nodig is!

Het was leuk om weer met jullie te praten! Dat is het altijd! We ontmoeten elkaar weer overal!

Tot ziens! Aloha!

Aloha!

Gabriel: Hartelijk dank, geliefde metgezellen van het licht!

Bron: https://www.disclosurenews.it/portali-in-siria-brasile-e-dipartita-dei-mid/

Vertaling: M.G.