Of We de waarheid Aankunnen of Niet, de Mensheid Heeft Volledige Disclosure Nodig. / door Julie Alexander

Of We de waarheid Aankunnen of Niet, de Mensheid Heeft Volledige Disclosure Nodig.

door Julie Alexander / 5 juni 2018

(Julie Alexander) Er wordt veel gesproken over de vraag of de mensheid kan omgaan met “Volledige Disclosure” en misschien is “Gedeeltelijke Disclosure” passender.

Mensen zijn bang dat de wereld zal ontbinden in anarchie en chaos. Mensen zouden boos en gewelddadig worden en op hol slaan, als ze erachter komen dat ze al zo lang onder controle en manipulatie staan ​​en als slaven van het systeem worden gebruikt.

Zodra ze te weten komen over  Agenda 21, de  ontvolkingagenda. Hoe we zijn blootgesteld aan toxische giffen in ons voedsel door het gebruik van  GGO’s, hoe  we zijn bespoten met giftige chemicaliën door middel van geo-engineering en waarom fluoride is toegevoegd aan ons water en dementie kan veroorzaken en hoe vaccinaties autisme veroorzaken en o.a. ook gebruikt hebben als sterilisatieprogramma’s en hoe 5G DNA- schade, onvruchtbaarheid kan veroorzaken en ook cardiovasculaire functies schaadt.

Al het bovenstaande vermindert ook ons immuunsysteem en kan ons risico op kanker verhogen.

Zodra ze te weten komen over ” Geheime Ruimteprogrammas” en de technologie die voor ons verborgen is voor tientallen jaren. Hoe de nieuwe technologie ons vrije energie kan geven en de meeste ziekten kan genezen.

Dat wij helemaal niet de enige in het universum zijn, in feite wordt het op  grote schaal bevolkt door vele uitheemse soorten. Hoe sommige  mensen over de hele wereld deze buitenaardse wezens hebben ontmoet en informatie hebben gedeeld, hoe we reverse-engineerde ruimteschepen hebben, hoe we de maan en mars hebben gekoloniseerd.

Zodra ze de ware geschiedenis van de aarde hebben geleerd met betrekking tot de  interdimensionale reptielvreemde dieren die onze wereld hebben overgenomen. Die de geschiedenis hebben gemanipuleerd om ons allemaal tot slaaf te maken. Die ons veel te lang hebben gecontroleerd.

Die leven van onze angst en liefde om oorlogen te creëren om angst en ellende over de hele wereld te vergroten. Hoe we werden bestuurd door het ” Babylonische Geld Magic Slavernij-systeem ” dat eenieder van ons raakt.

Zodra ze leren over satanisch misbruik en pedofilie, mensenhandel, kinderoffers. De elite die in machtsposities zit, gebruikt al deze methoden om macht over ons allemaal te krijgen. Hollywood is vol van  satanisch misbruik.

Acteurs, politici en mensen in machtsposities over de hele wereld worden gedrogeerd en vervolgens gefilmd in compromitterende situaties, daarna worden ze gechanteerd en op het verkeerde been gezet. Als ze uit de pas lopen, worden ze vermoord onder het mom van zelfmoord of worden hun carrières vernietigd en worden ze belachelijk gemaakt.

Ja, mensen zullen boos en gek worden, natuurlijk zullen ze dat doen. Ze zullen een tijdje gek en vol van angst zijn en sommigen zullen gewelddadig en vol haat zijn. Dit zal gebeuren. Het zou raar zijn als het niet zou gebeuren.

Ontwaakte mensen hebben dit alles alleen doorgemaakt zonder met iemand over dit alles te kunnen praten. We zijn er allemaal in geslaagd om te overleven in het kennen van de waarheid en we waren alleen, helemaal alleen.

De mensheid zal het samen ontdekken. Wanneer “Volledig Disclosure” naar buiten komt, kunnen we onze woede en verdriet delen, we kunnen elkaar troosten.

Wanneer is de mensheid op zijn best? Wanneer komt onze ware moed en onze geest naar buiten?

Wanneer we in een crisis zijn, trekt de mensheid samen, staat de mensheid hoog en helpen ze anderen. Onze ware aard komt naar voren en we hebben empathie en begrip voor anderen.

“Volledige Disclosure” zal ons allemaal samenbrengen, we zullen samen de gruwelijke misdaden tegen de mensheid onder ogen zien. We zullen elkaar allemaal helpen om onze nieuw gevonden realiteit te verwerken. Het zal tijd kosten, maar het is de moeite waard om deze waanzin te beëindigen.

We zullen onszelf leren en opvoeden. We zullen ervoor zorgen dat dit nooit meer gebeurt. We zullen met één stem vooruitgaan naar de toekomst.

We zullen een verenigde planeet zijn, leven in liefde, vrede en harmonie.

We zullen leven, hoe we allemaal verdienen om te leven, in een vreugdevolle, vredige en liefhebbende wereld.

De enige manier om dit te bereiken is door nu “Volledige Disclosure” te hebben.

We moeten “Nu Volledige Disclosure” hebben voor de kinderen en baby’s die worden gebruikt bij het offeren van kinderen, die worden gebruikt als seksslaven door krachten die er niet zouden moeten zijn.

Dit mag niet langer duren. Als we geweld en haat hebben, als er mensen zijn die gek worden en de wereld voor een tijdje afdaalt in anarchie, is dit uiteindelijk niet beter.

Wat is het beste van de twee kwaden? Waanzin en haat in de openbaarheid of doorgaan met dit gekke systeem dat de mensheid op de een of andere manier stilletjes en langzaam vernietigt.

Elke dag worden kinderen blootgesteld aan seksueel misbruik van de meest gruwelijke soort en worden baby’s op de meest inhumane manier geofferd. Elke dag gaat dit verder, het stopt nooit. Elke dag dat we op deze planeet leven, gaat dit door, ook op dit moment.

Het is toch beter dat dit alles voor ons allemaal in de openbaarheid komt om als collectief te behandelen, dan dat dit dag in dag uit te blijven duren.

Ik heb geluk, ik heb geluk en liefde in mijn leven, deze kinderen en baby’s hebben dit niet. Het breekt mijn hart en ik weet zeker dat het ook de jouwe breekt.

“Gedeeltelijke Disclosure” zal de mensheid veel te lang in ellende en angst houden, we hebben allemaal genoeg geleden.

De tijd is nu, of we de waarheid aankunnen of niet. Dit moet eindigen.

Julie Alexander

Artikelbron: HumansAreFree.com

Over de auteur: Ik besefte wat er in 2013 echt aan de hand was in de wereld. Sindsdien probeer ik het allemaal duidelijk te maken en anderen te helpen. Ik ben nog steeds elke dag meer aan het leren.

Vertaling: Martien