Nieuwe (Disclosure) X-files-serie om de: 9/11 Samenzwering, Global Warming, Het bespioneren door de NSA……

Nieuwe (Disclosure) X-files-serie

om de: 9/11 Samenzwering, Global Warming, Het bespioneren
door de NSA, Chem-trails, De Militarisering van de Politie,
FEMA kampen, en de “overname van Amerika” door een VN-achtige
groep van “multinationale elite”  te onthullen.

23 januari 2016

De cultus en klassieke tv-serie X-files wordt weer uitgezonden na een onderbreking van bijna 14 jaar. Op 24 januari, 2016 zal er een zes-delige miniserie uitgezonden worden bij Fox tot grote opwinding van fans overal. Te veel mensen zijn geïnteresseerd in de geheime regeringen van de Aarde, UFO’s, buitenaardse wezens en het militair-industrieel complex, is deze serie een prikkelende weergave van puur fictieve mijmeringen met geen echte basis in de werkelijkheid, of is dat wel het geval?

Sinds de laatste episode van de show uitgezonden in 2002, heeft een langzame en geleidelijke vrijgave van informatie met betrekking tot de genoemde onderwerpen vele Sciencefiction fans iets om over na te denken gegeven. Misschien heeft, wat is geopenbaard in films, tv-shows, en stripboeken meer waarheid in zich dan wat het oog ziet. En misschien zijn al deze werken heimelijk een poging om de waarheid in eenvoudige te verbergen.

Related: Decoding Movies (Maxims and Aphorisms): 7 Lessons J.K.Rowling taught us about life

Zoals de X-files introductie zegt: “de waarheid is daar,” maar als we het bestempelen als fictie, zonder enig onderzoek, zal deze eenzijdigheid ons letterlijk verblinden voor eventuele waarheidsgetrouwe elementen binnenin een bewerking.

Ik betoog dat dit een van de redenen is dat science fiction zoveel zachte onthullingen heeft ingesloten, voornamelijk ten behoeve van het normaliseren van de gegevens binnen de geest van kijkers.

Related: Awakening Your Force | Science Fiction and Psychology – Star Wars, Ancient Tibet, and Jedi Training

Lees hier het hele artikel……

Vertaald: Martien