Nieuwe beelden van de U.S. Navy van een “Transmedium” Sfeer (UFO) die in de oceaan verdwijnt. / Door: Arjun Walia

Nieuwe beelden van de U.S. Navy van een “Transmedium” Sfeer (UFO) die in de oceaan verdwijnt.

Door:  Arjun Walia – 19 Mei 2021

De feiten: De Amerikaanse Marine heeft “bolvormige” UFO’s gefotografeerd en gefilmd die niet alleen in de lucht lijken te kunnen reizen, maar ook onder water. Beelden van een van deze objecten zijn uitgelekt.

Denk na: Kunnen we erop vertrouwen dat de regering ons een nauwkeurig beeld geeft van wat deze objecten kunnen voorstellen of wat ze eigenlijk weten? Moet dit een burgerinitiatief zijn? Heeft de overheid onze perceptie van grote wereldproblemen gemanipuleerd? Zal dit anders zijn?

Er komen op dit moment zoveel lekken naar buiten over UFO’s dat het moeilijk is om het te verklaren en bij te houden. Veel van deze lekken bereiken de mainstream media, maar niet allemaal, en het lijkt erop dat in de afgelopen vijf jaar of zo, er een verhaal is dat door de mainstream media naar buiten is gebracht dat de aandacht van de massa’s heeft getrokken. Dat verhaal ging over de New York Times die een stuk publiceerde over drie video’s die door het Pentagon waren vrijgegeven van UFO-ontmoetingen met de US Navy, waarbij objecten manoeuvres uitvoerden waartoe geen enkel door de mens gemaakt stuk machine in staat is, en ons begrip van fysica en aerodynamica tartten.

Bij één van deze ontmoetingen daalde het object van 60.000 voet in de lucht tot dicht bij oceaanniveau, en begon te zweven – alles in een tijdsbestek van milliseconden. Datzelfde object kon ook op andere plaatsen verschijnen in wat een ogenblikkelijk transport leek, terwijl het blijkbaar in staat was om de toekomstige locatie van de Navy piloot te voorspellen.

Niet lang geleden publiceerde de New York Times ook een verhaal over het terughalen van “buitenwereldse voertuigen”. Toen ik dit zag, moest ik denken aan de uitspraak van voormalig Apollo 14 astronaut Dr. Edgar Mitchell: “Ja, er zijn gecrashte ruimtevaartuigen, en lichamen geborgen.”

Hou in gedachten dat er duizenden van deze ontmoetingen zijn vrijgegeven via geheime documenten in de afgelopen decennia, alleen dit geval van de Navy kreeg aandacht in de media.

Een ander gemeenschappelijk thema binnen dit fenomeen schijnt het verlies van kritieke elektrische instrumenten van militaire jets te zijn, zoals het onvermogen om hun wapen af te vuren, of de luchtradar die op hol slaat, bijvoorbeeld. Hier is een geval uit Iran waarover je kunt lezen dat daar een goed voorbeeld van geeft.

Wat gebeurde er: De afgelopen jaren is de “Unidentified Aerial Phenomena Task Force” (of UAPTF) van het Amerikaanse Ministerie van Defensie druk bezig geweest met het informeren van wetgevers, belanghebbenden van de inlichtingendiensten gemeenschap en het hoogste niveau van het Amerikaanse leger over ontmoetingen met wat zij mysterieuze objecten in de lucht noemen die conventionele verklaringen tarten.

Een vermeend lek werd onder mijn aandacht gebracht toen het werd getweet door Christopher Mellon, voormalig adjunct-secretaris van Defensie voor Inlichtingen. Het kwam in de vorm van meerdere video’s en foto’s genomen door marine personeel.

Beelden gefilmd (video hieronder) in de CIC (Combat Information Center) van de USS Omaha op 15 juli 2019 voor de kust van San Diego waarop een ongeïdentificeerd vliegend object (UFO) te zien is, heeft zijn weg naar het publieke domein gemaakt. Het is een van meerdere incidenten waarbij Amerikaanse oorlogsschepen, wat lijkt continu, werden waargenomen door meerdere objecten van onbekende oorsprong. Een video en meerdere beelden zijn vrijgegeven van deze specifieke incidenten, en het Pentagon bevestigde deze lekken die blijkbaar worden onderzocht door de Unidentified Aerial Phenomena Task van het Ministerie van Defensie.

Hieronder staan enkele foto’s die een F18 piloot met zijn iPHONE heeft gemaakt.

Volgens een recent artikel van The Debrief,

“Het Pentagon heeft bevestigd dat personeel van de Amerikaanse marine verschillende gelekte beelden en een video heeft vastgelegd waarop ongeïdentificeerde luchtverschijnselen, of UAP, te zien zijn, waarbij incidenten betrokken zijn die momenteel worden onderzocht door de Unidentified Aerial Phenomena Task Force (UAPTF) van het ministerie van Defensie. Pentagon woordvoerder Susan Gough vertelde het Debrief in een e-mail.”

John Greenwald, die het populaire overheidsdocumentenarchief The Black Vault runt, bevestigde ook dat de video’s authentiek waren via een verklaring van Susan Gough. Hij had ook een interessant interview met Ex CIA directeur James Woolsey.

Hier zijn een paar van de beelden, gemaakt door de achterste-zitplaats wapensysteem officier van een F/A-18 gevechtsvliegtuig.

Het object op de eerste foto, nu aangeduid als de “Eikel,” en twee andere onlangs uitgelekte beelden waarop ongewone luchtobjecten te zien zijn, werden gepubliceerd door KLAS Las Vegas onderzoeksjournalist George Knapp op 6 april 2021. De andere twee beelden, door Knapp beschreven als “de metalen zeppelin” en “bol,” werden naar verluidt allemaal binnen een periode van 30 minuten op dezelfde dag vastgelegd. Het andere object op de tweede foto lijkt op een doorschijnende bol.

U kunt de coverfoto (hierboven) raadplegen voor een close-up van dat specifieke object dat u daar op de eerste foto ziet.

Hieronder een foto genomen door twee piloten van de Royal Canadian Air Force op 27 augustus 1956, boven Fort MacLeod, Alberta, Canada.

De piloten vlogen in een formatie van vier F86 Sabre straalvliegtuigen. Een van de piloten beschreef het fenomeen als een “helder licht dat scherp was afgetekend als schijfvormig,” dat leek op “een glanzende zilveren dollar die horizontaal zat.” Een andere piloot slaagde erin het object te fotograferen, zoals je hieronder kunt zien.

Dan zijn er foto’s die de geest wat meer kunnen verruimen, ook nog steeds open voor interpretatie. De foto hieronder is afkomstig van Norman Bergrun, een wetenschapper en ingenieur die deel uitmaakte van het voyager-programma van de NASA. Hij werkte decennia lang bij de NASA in het Ames Research Centre. Hij werkte ook bij Lockheed Martin waar hij de Polaris raketproeven leidde. De foto is afkomstig van de Voyager-missie in 1980. Die missie had als taak Saturnus, zijn ringen en manen te fotograferen.

Waar is de foto van? Het is een “lichtgevende bron,” die komt uit Bergrun’s boek, “De Ringmakers van Saturnus.” Volgens Bergrun zijn er verschillende grote vaartuigen die rond Saturnus en zijn manen ” zwerven”. Zijn boek gaat veel dieper in op de details. Volgens hem zijn buitenaardse vaartuigen, zelfs vaartuigen van deze omvang, een zekerheid.

Waarom het belangrijk is: Ook hier lijken video’s en foto’s die opgesloten zitten in de black budget wereld een realiteit te zijn, en het doet je afvragen wat voor soort video’s en foto’s er voor het publiek verborgen worden gehouden. Bijvoorbeeld, een document verkregen via de elektronische leeskamer van de CIA schetst een onderzoek naar het UFO-fenomeen dat meer dan een decennium geleden plaatsvond tussen Chinese en Russische onderzoekers. Er staat in,

Wetenschappers van de Volksrepubliek China en het Verre Oosten van de Sovjet-Unie zijn begonnen met een gezamenlijk onderzoek naar UFO’s. De eerste bijeenkomst van ufologen van de twee landen is geëindigd in het kleine maritieme stadje Dalnegorsk. De Sovjet- en Chinese specialisten op het gebied van abnormale verschijnselen hebben een programma uitgestippeld voor het onderzoek van reeds bekende voorvallen en hebben ook afgesproken om rechtstreeks video- en fotomateriaal uit te wisselen over nieuwe soortgelijke verschijnselen.

Ik geloof niet dat de massa ooit zal worden verteld wat er precies is ontdekt over deze objecten vanuit regeringsbronnen, en we zullen gewoon een “gezuiverde” versie van “onthulling” ontvangen, een die het fenomeen misschien niet goed weergeeft. De bronnen van de regering en de reguliere media hebben altijd geprobeerd om onze perceptie van belangrijke onderwerpen en gebeurtenissen te manipuleren.

Het idee van een “dreiging” is een veel voorkomend thema geweest in de mainstream UFO disclosure discussies, dit is nogal verontrustend voor veel onderzoekers in het veld gezien het feit dat het gedrag van deze objecten niet indicatief zijn voor enige vorm van dreiging. Ze hebben altijd ontwijkende manoeuvres uitgevoerd om onze eigen vliegtuigen te ontwijken. Dit is benadrukt door velen, zoals de Canadese Minister van Defensie Paul Hellyer in 2008, Generaal Nathan Twining in de jaren ’40, en meer recent Richard F. Haines, een senior NASA onderzoekswetenschapper voor meer dan twee decennia nu.

Volgens de hierboven genoemde Task Force:

Het Ministerie van Defensie heeft de UAPTF opgericht om meer inzicht te krijgen in de aard en de oorsprong van UAP’s (Unidentified Aerial Phenomenon). De missie van de task force is het opsporen, analyseren en catalogiseren van UAP’s die mogelijk een bedreiging kunnen vormen voor de nationale veiligheid van de VS.

Een ander recent citaat van de bekende UFO-onderzoeker, wetenschapper, wiskundige en astrofysicus Dr. Jacques Vallée gaat over deze bezorgdheid.

We moeten stoppen met reageren op het binnendringen van UFO’s als een bedreiging, ik bedoel dat is het hele ding achter deze nieuwe task force, zo veel als ik respecteer, weet je, de task force, mijn collega’s en ik willen met hen samenwerken in de mate dat we informatie of middelen kunnen inbrengen in wat zij doen. Maar er is meer, dit is niet, moet niet specifiek worden bekeken als een dreiging… Met het fenomeen dat we waarnemen, als ze die F18s wilden opblazen, zouden ze het doen. Het is duidelijk dat het daar niet om gaat, en dit idee om alles maar als een dreiging te bestempelen omdat het onbekend is, dat is het verkeerde idee.

De mainstream media en de regering krijgen snel een reputatie voor het manipuleren van het bewustzijn van de massa’s met betrekking tot een aantal onderwerpen, waarom zouden UFO’s anders zijn?

De Afleiding: De belangrijkste afleiding uit dit artikel kan zijn dat we misschien niet alleen willen vertrouwen op regeringen, mainstream media en inlichtingendiensten om ons te voorzien van informatie over het UFO-fenomeen. Dit geldt voor alle dingen. De mainstream media heeft lang de perceptie van de massa kunnen “controleren”, door ons effectief te vertellen wanneer we bepaalde onderwerpen cultureel mogen onderzoeken, en wanneer niet. Kijk maar naar het UFO onderwerp, 6 jaar geleden werd het belachelijk gemaakt, toen de mainstream cultuur er eenmaal over sprak, was het ineens acceptabel. Waarom?

De meesten van ons vertrouwen nu gewoon op onze TV voor informatie zonder zelf onderzoek te doen, en dit laat ons open voor grote hoeveelheden van perceptie manipulatie over een onderwerp.

Na dit onderwerp meer dan 15 jaar te hebben onderzocht, kan ik u zeggen dat het fenomeen enorm is en, zoals ik in vrijwel al mijn artikelen over dit onderwerp zeg, het heeft enorme implicaties en laat geen enkel aspect van de mensheid onberoerd. Deze waarnemingen zijn al duizenden jaren gedocumenteerd in vele verschillende vormen, en net zoals er bewijs was voor het bestaan van UFO’s toen ze als een “samenzweringstheorie” werden beschouwd, kan ik je nu vertellen dat er zeer sterk bewijs is, gebaseerd op mijn onderzoek, dat deze objecten niet afkomstig zijn van enig menselijk wezen op de planeet Aarde.

Dit is een belangrijk paradigmaverschuivend onderwerp dat kan helpen het menselijk bewustzijn te verruimen en de manier te veranderen waarop we naar onszelf, de kosmos en de aard van de werkelijkheid kijken. Uiteindelijk geloof ik dat het fenomeen op een of andere onverklaarbare manier een grote katalysator kan zijn om ons te helpen naar binnen te kijken, onszelf te observeren en ons af te vragen waarom we leven zoals we doen en de dingen doen die we doen, terwijl we het potentieel hebben om het zoveel beter te doen en een menselijke ervaring te creëren waarin iedereen kan gedijen.

Door Arjun Walia

Bron

Vertaling: Martien