[NIEUW] BERICHT VAN HATONN AAN DE HELE WERELD

[NIEUW] BERICHT VAN HATONN AAN DE HELE WERELD

Gechanneld door – Anne Bellringer – April 28, 2022

HATONN: Gegroet, chela. Ik ben Gyeorgos Ceres Hatonn van de Verlichte Rijken, en ik kom tot jullie in Liefde en Vreugde op deze mooie zonnige dag waar jullie leven. Jou, Anne, is gevraagd om een korte boodschap van de Verlichte Rijken door te geven, en aangezien we sinds 1994 samen hebben gecommuniceerd, ben ik hier om als eerste te spreken. Zullen we beginnen?

ANNE: Ja, en dank je Hatonn dat je hier vandaag bent. Alle bezielden zijn zeer benieuwd naar wat je ons te vertellen hebt.

HATONN: Voor degenen die meer informatie over mij nodig hebben, herhaal ik wat ik heb geschreven in het Phoenix Tijdschrift # 3, Space-Gate: De Sluier Verwijderd. Ik ben Gyeorgos Ceres Hatonn, opperbevelhebber, Aarde Project Transitie, Pleiades Sector Vlucht Commando, Intergalactische Federatie Vloot-Ashtar Commando; Aarde Vertegenwoordiger bij de Kosmische Raad en Intergalactische Federatie Raad op Aarde Transitie.

Jullie op Planeet Aarde Shan staan op het kruispunt van wonderbaarlijke en fantastische veranderingen, waar alle Hemelsferen zo lang op hebben gewacht. Er zijn miljoenen sterrenschepen die jullie planeet op dit moment omsingelen, sommigen hier om jullie te helpen, en sommigen hier om de glorieuze Graduatie van Moeder Aarde naar een hogere dimensie te observeren. Ik wil hier en nu bevestigen dat de Phoenix Journals voor de laatste keer als waarheid aan jullie worden gepresenteerd. Oh, er zijn er onder jullie die zeggen dat sommige van de Phoenix Dagboeken niet de Waarheid zijn. Ze zijn de waarheid. Laat me dat verduidelijken.

In het begin van de negentiger jaren, toen de eerste Phoenix Dagboeken werden gepubliceerd, bevonden jullie je op Aarde Shan in een penibele situatie. Veel mensen sliepen nog en waren zich niet bewust van de gevaarlijke situatie en de overname door de Ene Wereld Orde. Ja, een nucleaire oorlog was op handen, en “Lift-Off” van jullie was een hoofddoel. Ik weet dat er geruchten zijn dat dit vandaag de dag zal gebeuren met een Derde Wereldoorlog, en het heeft velen van jullie beangstigd.  De Schepping heeft verordend dat de Aarde NIET vernietigd zal worden door een nucleaire oorlog zoals die op Mars. Ja, de dingen zijn veranderd en nucleaire oorlog zal niet langer worden toegestaan.

Toen de Phoenix Dagboeken werden uitgegeven, werd de waarheid onder de mensen verspreid, maar het was toen de Phoenix Dagboeken op het wereldwijde web werden gezet door Fourwinds dat de waarheid inderdaad wereldwijd werd verspreid. Onthoud, allen die naar de Aarde zijn teruggekeerd in deze laatste levensstroom zijn Meesters, die zijn teruggekomen om Moeder Aarde te helpen in haar rechtmatige geboorte naar een hogere dimensie. Sommigen zijn hiervoor ontwaakt, maar anderen zijn zich nog steeds niet bewust en slapen, echter, er zijn genoeg ontwaakte zielen die een petitie hebben ingediend voor vrede op Aarde, voor het herstel van de Aarde in haar overgang naar een hogere dimensie.  Deze inspanning is door vele aanvallen van de Duisterzijde teniet gedaan, en soms waren de Lichtwerkers in wanhoop en ongeduldig voor de dingen die zouden gebeuren, maar de strijd voor de overname van de Duistere zijde is voorbij. De Krachten van het Licht hebben gewonnen! Schepper God wint altijd!

Ik ben hier om jullie te vertellen dat alle inspanningen van de Lichtwerkers niet tevergeefs zijn geweest. De terugkeer van Sananda (Yeshua) komt er snel aan, samen met zijn Lichtwerkers.  Hij zei dat hij zal komen als een dief in de nacht – zonder waarschuwing. Ik ben verheugd dat Schepper God’s Plan 2000 nooit heeft gewankeld of gestopt, maar alleen zo lijkt voor het 3D denken.

Patrick Bellringer heeft gezegd: “God lijkt altijd een beetje laat te zijn”, en ja, zo lijkt het, maar vergeet niet dat alles snel vordert, in “tijd”, en onmiddellijk aanstaande. Plannen zijn soms veranderd vanwege vrije wil, maar nu we onder de Galactische Wet staan, weet je dat alles op zijn plaats is en klaar om in glorie uit te barsten.

Ik, Gyeorgos Ceres Hatonn van de Verlichte Rijken, ben één met de Schepper Bron en Eén met U, De Grote Raad van Licht heeft de gebeden en smeekbeden gehoord van niet alleen de Lichtwerkers, maar ook die grote Cohans en familieleden van Sananda’s Kudde.  Ook heeft Moeder Aarde het groene Licht gegeven voor de thuiskomst van de Lichtwerkers, en wij hebben Moeder Aarde gevraagd om die belofte te houden!

Wat kunnen jullie Lichtwerkers doen om te helpen?  Jullie moeten in balans blijven, gecentreerd, gefocust en kalm, en vragen dat jullie frequenties verhoogd worden naar 169443 om veilig aan boord gestraald te worden.  Ook moeten jullie bidden voor ALLE zielen, klonen, en hen allemaal VEEL LIEFDE en LICHT sturen.  Dit zal hen zeer ten goede komen.   ALLEN zijn kostbaar voor de Verlichte Rijken!  Jullie zullen op elk moment thuiskomen.  WEES GEREED!

Ik heb jullie uiterste gebed gehoord!

STRAAL ME OP, SCOTTY!!!

SALU

GYEORGOS CERES HATONN, aka CREATOR GOD ATON VAN LICHT!

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org