Niemand kan de Bizarre UFO verklaren gezien door 2 afzonderlijke Airliners boven Arizona

Niemand kan de Bizarre UFO verklaren gezien door 2 afzonderlijke Airliners boven Arizona

door Ivan / 30 Maart 2018

(Ivan) Wat er vorige maand gebeurde in de lucht boven Arizona? Twee verschillende lijnvliegtuigen hebben een niet-geïdentificeerd vliegend object ontmoet en de audio-opname die de ontmoeting beschrijft is zo bizar dat zelfs de FAA vol ontzag is.

Gerelateerde  schokkende waarheid over Pentagon UFO foto die overgewaardeerde wereldvreemdelingen kunnen bestaan

Het vreemde incident vond vorige maand plaats boven Arizona, maar de audio-opname werd pas onlangs vrijgegeven aan het grote publiek, en leverde een solide bewijs van een vreemde waarneming in de lucht die niemand, zelfs niet de FAA, tot nu toe heeft kunnen verklaren.

De mysterieuze ontmoeting vond plaats op 24 februari in het luchtruim van Arizona toen de piloot van een Learjet 36-lijnvliegtuig van Phoenix Air Group contact opnam met Air Traffic Control nadat hij iets had opgemerkt dat hij niet kon begrijpen.

Wat piloten zagen was meer dan bizar.

“Was er iemand boven ons die ons passeerde, ongeveer 30 seconden geleden?” vraagt ​​de piloot, een beetje stotterend, wat je kunt horen in opnames die oorspronkelijk zijn verkregen van de FAA via The Drive, waarvan fragmenten hieronder worden vermeld.

“Negatief”, antwoordt de luchtverkeersleider, gestationeerd in het luchtverkeerscentrum van Albuquerque in New Mexico, op de piloot.

“Oké …” bevestigt de piloot, niet overtuigend klinkend. “Er is iets gebeurd.”

Bekijk de video-opname in de YouTube-video hieronder:

https://youtu.be/7Ex12GECA_E

Kort nadat de eerste piloot het mysterieuze object had gerapporteerd aan de verkeersleiding, werd een andere piloot gehoord die het object besprak dat net voorbij was gevlogen.

In de opname kunnen we een piloot horen zeggen: “Een UFO!”

Naar wat de andere piloot reageerde: “Ja.”

Na een paar minuten besluit de luchtverkeersleiding contact op te nemen met een ander lijnvliegtuig dat een soortgelijke route volgde, een American Airlines A321 Airbus, die de piloten vertelt op alles te letten wat hen in de komende 15 mijl zou kunnen passeren.

Verward, wordt de piloot van American Airlines gehoord met de vraag: “Als er iets passeert?”

De Luchtverkeersleiding gaat verder met het uitleggen van de situatie aan de piloten die de American Airlines Airbus vliegen, en de Learjet-piloot verduidelijkt wat hij heeft kunnen zien dat boven hen vliegt.

“Ik weet niet wat het was, het was geen vliegtuig maar het was … zijn pad ging in de tegenovergestelde richting.”

Kort daarna zag de piloot aan boord van de Airbus 321 van American Airlines hetzelfde voorbijgaan.

‘Ja, er is net iets over ons heengegaan, als een … ik weet niet wat het was, maar het was minstens 2000 – 300 meter boven ons. Ja, het is net over ons heen gekomen.’

Dit zorgt voor meer verwarring bij de luchtverkeersleiding en de controller vraagt ​​de piloot of het object “in beweging was of gewoon zweefde”, maar de Airbus-piloot kon niet antwoorden.

“Ik kon niet onderscheiden of het een ballon was of zo, maar het straalde echt licht uit of had een grote reflectie enkele duizenden voet boven ons en ging de tegenovergestelde richting uit.”

Om het onderste uit de kan te halen, vraagt ​​de luchtverkeersleiding of het mogelijk is dat wat de piloten hebben gezien een Google-ballon was, maar de piloten antwoordden met: ‘Twijfelachtig’.

“We hebben geen enkele opmerking die verder gaat dan wat je hoort”, zei de FAA in een  verklaring aan media- uitingen.

“Afgezien van het korte gesprek tussen twee vliegtuigen kon de controller niet verifiëren of er nog een ander vliegtuig in de buurt was. We hebben een nauwe werkrelatie met een aantal andere agentschappen en nemen dagelijks op een veilige manier militaire vliegtuigen en burgervliegtuigen in dat gebied in ontvangst, inclusief weerballonnen op grote hoogte.”

Dus we vragen ET, was jij dat?

Artikelbron: https://ancient-code.com/no-one-can-explain-bizarre-ufo-seen-by-2-separate-airliners-in-arizona/

vertaling: Martien