Mexicaanse regering maakt bewijs van ruimtevaart in de geschiedenis openbaar

Mexicaanse regering maakt bewijs van
ruimtevaart in de geschiedenis openbaar

 11 januari 2014

Afbeelding:

1 De twee cirkels lijken de aarde aan te duiden
2 Ziet eruit als een ruimtevaartuig
3 Zou een grote komeet of astroide kunnen zijn die richting Aarde beweegt
4 Ruimtevaartuig dat mogelijk de komeet, astroide detecteerd of stopt.
5 Astronaut als bestuurder van ruimtevaartuig
6 Ruimtevaartschip

Calakmul, Mexico, 30 november 2013 

Documenten van de Maya’s die aantonen dat er in een ver verleden buitenaardsen en ruimtevaart plaatsvonden zijn nu door de Mexicaanse regering vrijgegeven. Ze zijn op zijn minst 1300 jaar oud en laten zien dat het menselijke ras niet alleen staat in dit universum maar dat er al eerder contact is geweest met wezens uit de ruimte die met schepen de aarde bezochten.

Behalve dat zou het ook een licht kunnen werpen op het ontstaan van de mensheid. Er wordt gezegd dat dit een bijzondere stap is in de richting van openbaar maken van de waarheid over de ware geschiedenis van de mens. Hopelijk zal dit andere regeringen overhalen ook hun kennis en documenten op dit gebied vrij te geven.

Zonnedans winnaar Juan Carlos Rulfo heeft in zijn ‘Revelations of the Mayans 2012 and Beyond’ al gesproken over deze technologieën. Producent van de documentaire Raul Julia-Levy gaf aan samen te hebben gewerkt mat de Mexicaanse regering voor wat hij noemt ‘het welzijn van de mensheid’. De opdracht tot samenwerking kwam volgens hem rechtstreeks van de president, Álvaro Colom Caballeros.

Mexico zal oude geschriften, voorwerpen en documenten naar buiten brengen met het bewijs dat de Maya’s contact onderhielden met buitenaardsen en deze informatie zal bevestigd worden door archeologen’ zei Álvaro Colom Caballeros. ‘Wanneer we hiermee als regering naar buiten komen staan we er ook achter’

Caballeros zelf schitterde door afwezigheid bij de openbaarmaking door Julia-Levy. Tot heden is het de minister van toerisme van de staat Campeche, Luis Augusto García Rosado, die als hoogste in rang openlijk naar buiten treed als bevestiger van de ontdekking van de connectie met buitenaardsen.

Hij gaf een verklaring waarin hij sprak over: ‘contact tussen de Maya’s en Buitenaaards wezens, dat onderbouwd wordt door de vertaling van diverse codices die door de regering lange tijd bewaard zijn in ondergrondse kluizen’. In een telefonisch met WARP (zie video) sprak hij zelfs van:

‘Landingsplaatsen in de jungle die zeker 3000 jaar oud zijn’. Deze geheime informatie is de afgelopen 80 jaar door de regering “beschermd”

Door Shepard Ambellas, 30 november 2013

Bron Artikel: http://intellihub.com/2013/11/30/mexican-government-releases-proof-of-e-t-s-and-ancient-space-travel/Bronnen:

[1] The Mexican government reveals Mayan documents proving extraterrestrial contacts -Arcturius.org

[2] Mayan documentary to show ‘evidence’ of alien contact in ancient Mexico –TheGuardian.com

[3] Aliens and UFOs Depicted In Mayan Artifacts Released By Mexican Government –ConciusLifeNews.com (werkt niet meer)