JFK Pleiadiaans Collectief. Van Kabamur Taygeta. Kabamur – Collectief van de Pleiaden

JFK Pleiadiaans Collectief. Van Kabamur Taygeta.
Kabamur – Collectief van de Pleiaden

Van Disclosure News
Oktober 2017 / Bijgewerkt 19 april 2018

I

De Kabbalah gebruikt de hegeliaanse dialectiek (probleem – antwoord – oplossing) om hun programma ’s en de verdeelde bevolking in beweging te houden.
Er zijn handen verborgen achter elke crisis en zelfs achter elke “oplossing” die wordt aangeboden om elke crisis glad te strijken. Alle kanten zijn afgedekt.
Het verhaal is gemaakt voordat de valse vlag verschijnt en wordt weergegeven in de dagen na de desinformatie gegeven door “bronnen” + “officieel”.

II

De belangrijkste reden voor de moord op JFK was de intentie om een ​​korte pauze in te lassen in de oorlog in Vietnam. JFK en RFK werden beiden vermoord omdat ze als een bedreiging voor de Kabbalah-plannen werden beschouwd. Ze waren beiden voor het Licht. Lyndon Johnson werd vervolgens degene die de oorlog voortzette terwijl hij zichzelf aan de macht bracht om de Kabbalah-agenda voort te zetten.

Velen zijn betrokken geweest bij de moord op JFK en ook bij veel planners – George HW Bush. (CIA), J. Edgar Hoover (FBI), Lyndon B. Johnson.

III

Het zogenaamde Mandela-effect is echt en verweven met de realiteit. Combineert tijdelijke lijnen. Wijzigt de details van de evenementen.
Kellermans geheime dienstagent zit op de voorstoel en schiet de eerste kogel met behulp van een verborgen en trekmechanisme. Het raakt JFK in de nek. Jackie buigt een beetje terwijl hij schiet. Het was geen typisch geweer. Het was plat. Een militair wapen. Gebouwd met een vuurkracht om maximale schade te veroorzaken.

IV

Zoals eerder vermeld, werd de betrokkenheid van Jackie bij de moord op JFK geforceerd met intimidatie en bedreigingen. Zovelen hebben JFK gedood … maar Jackie vuurde het genadeschot. Het is onderdeel geworden van een veel groter plan. Eerst zei zij nee. Ze werd met de dood bedreigd voor haar en haar hele familie. Op het moment dat de echtscheiding erg vernederend was. Ze werd bedreigd door het publieke bewustzijn van haar privéleven en haar problemen. In de angst en zwakte van het niet kunnen redden van haar kinderen, stemde zij ermee in dit alles te doen. Ze zorgden later voor haar.

V

De kogel komt uit de nek en komt uit het gezicht waar je de rook kunt zien. Fragmenten van de kogel troffen de longen en de knie van JFK. Jackie klimt naar de stoel en op de kofferdeksel achter om het pistool voorbij te gaan, niet om de hersenpan van JFK te nemen. Het pistool is gewikkeld in een doek onder zijn hand. Hij geeft het pistool door aan Clints agent voor Segment Hill, die hem volgt.

De intelligentie bouwde toen een compleet verhaal op over Lee Harvey Oswald en een nieuw verhaal voor Stephen Paddock.

Assassination John F.K. VIDEO 1 – Assassination John F.K. VIDEO 2

Wij zijn het collectief van de Pleiaden!
We praten met ons groeiend aantal vrienden!
We verwelkomen de veranderingen die het collectief doen groeien en laten het grote ontwaken van de mensheid groeien!
We zijn tevreden en zeggen: goed gedaan! Blijf jullie inspannen voor vrede!

II

Het pad dat ieder van jullie aflegt, is uniek.
Grootheid is dezelfde reis, niet de snelheid waarmee je op je bestemming aankomt.

III

Wanneer je begrijpt dat alles in jou verandert, zul je in staat zijn om je levensstijl met gemak opnieuw op te bouwen.

IV

Velen van jullie zullen ervoor kiezen om uit de valstrikken van het leven te komen die tot op dit moment werden geleefd.
Jullie prioriteiten zullen een heel ander belang hebben.
Jullie zullen jezelf waarnemen als de vrije wezens die jullie altijd zijn geweest.
Jullie zullen je minder zorgen maken over de geaccumuleerde materiële goederen en jullie zullen je meer en meer bewust worden van het belang van het laten groeien van je lichaam-geest en je ontwaken voor jezelf brengen.

VI

Het vergroot het bewustzijn van wat het echte doel van je leven is!
Vertrouw dit!
Blijf in het licht!
Wij zijn het collectief van de Pleiaden!

Bron: Kabamur è Mio Fratello – Collettivo Pleiadiano

Vertaling: Marianne