Het buitenaardse controlesysteem van de Saturnus Maan ontdekken

Het buitenaardse controlesysteem van de Saturnus Maan ontdekken

by Dr. Michael Salla, February 9th, 2018

De Australische contactpersoon George Kavassilas wordt geïnterviewd over zijn levenslange ervaringen met verschillende buitenaardse beschavingen en schaduwregeringwerkers.

In deze eerste aflevering van een tweedelig interview met Exonews TV aan de Gold Coast in Australië, legt George uit hoe zijn contacten zijn begonnen, hoe deze zich in de loop van de jaren hebben ontwikkeld waarbij verschillende groepen betrokken waren, en de marteling die hij onderging door schaduwoverheden die probeerden zijn ervaringen te onderdrukken en hem het zwijgen op te leggen.

Ten slotte beschrijft hij een wereldwijd besturingssysteem bestaande uit de planeet Saturnus, de maan en buitenaardsen dat heeft geresulteerd in een matrixachtige illusoire werkelijkheid die de mensheid manipuleert. George beweert dat de ontdekking van het Saturnus Maan Buitenaardse controlesysteem de eerste stap is naar menselijke vrijheid.

Het overwinnen van het Saturnus Maan Buitenaardse Controle Systeem

by Dr. Michael Salla, February 9th, 2018

In deel twee van dit interview met de Exonews TV in de Gold Coast van Australië, legt George Kavassilas de hoofdcomponenten uit van een Saturnus Maan Buitenaardse controlematrix die wordt gebruikt om menselijk potentieel en groei te beperken.

Hij identificeert met name de rollen van het chakra-systeem en de pijnappelklier bij het creëren van valse, synthetische lichtervaringen die veel mensen gevangen houden. Hij beweert dat het creëren van synthetische lichtervaringen de favoriete manipulatietechniek is die wordt gebruikt door gewetenloze buitenaardsen en hogere dimensies.

Hij schetst zijn Hart -Centric / Kern-Zelf-methode om het globale controlesysteem te overwinnen dat een matrixachtige illusoire werkelijkheid creëert die het grootste deel van de mensheid blijft manipuleren.

Hij benadrukt dat het overwinnen van het Saturnus Maan Buitenaardse controlesysteem de noodzakelijke stap is die we allemaal moeten nemen bij het bereiken van menselijke vrijheid en het bereiken van ons hoogste potentieel als universele wezens met een fysieke ervaring

Ga voor meer informatie over George Kavassilas naar zijn website op:

https://www.weareinfinite.love/
Bron: http://exonews.org/discovering-the-saturn-moon-extraterrestrial-control-system/

vertaling: Martien