Giichi Shiota: Vreemde Ontmoeting Met Een Mysterieuze Buitenaardse Kosmonaut

Giichi Shiota: Vreemde Ontmoeting Met Een Mysterieuze Buitenaardse Kosmonaut

Oude Bestanden –  5 December 2022

Giichi Shiota was al eerder UFO-waarnemer en aarzelde niet om anderen daarover te vertellen. Maar op 24 maart 1975 had Shiota een ontmoeting met de derde soort.

Shiota was in het donker naar de Kawanoe stortplaats in Japan geweest, toen de tragedie toesloeg. Shiota zei dat hij op een afstand van ongeveer 100 meter iets zag branden terwijl hij op de stortplaats werkte. Terwijl hij enthousiast het verhaal vertelde, bevestigde Shiota dat het object inderdaad van hem was.

Het object, van een meter hoog, verdween spoorloos. Shiota zei dat hij zware hoofdpijn kreeg toen hij het zwevende voorwerp voor het eerst opmerkte. Shiota aan de andere kant was niet bang voor hoofdpijn, en was vastbesloten om het unieke object nogmaals te observeren.

Shiota raakte geobsedeerd door het idee om dit vreemde buitenaardse wezen vast te leggen, om te bewijzen dat het echt was. Shiota, uitgerust met drie camera’s en een grimmige vastberadenheid, ging nacht na nacht naar de plaats van zijn ontmoeting.

Giichi Shiota, Kawanoe City, Japan, 1975.  Een week na zijn waarneming op 31 maart werd hij wellicht beloond voor zijn inspanningen. Shiota merkte iets ongewoons op in de lucht boven het afval. Hij beschreef het als vreemde elektrische activiteit.

De ondraaglijke hoofdpijn waar hij last van had keerde terug samen met het gloeiende object. Volgens hem zweefde een blauwwitte elektrische storing van Shiota 300 voet voor hem.

De buitenaardse kosmonaut stond ongeveer 100 meter van hem vandaan en bevond zich zeven meter boven de aarde. Shiota zat daar en keek toe hoe de kosmonaut naar de oppervlakte viel en vervolgens recht op hem af begon te stevenen. Shiota zei dat het ongeveer vijftig meter van hem stopte en toen in minder dan een seconde dertig meter naar rechts bewoog. Het verdween vlak voor Shiota’s ogen.

Is er een Buitenaardse kosmonaut in de ruimte? Volgens Giichi duurde de hele ontmoeting minder dan een minuut. Shiota nam die nacht veel foto’s, waaronder de hierboven getoonde.

Het is interessant op te merken dat twee tieners uit Kofu City, Japan beweerden dat zij een maand voor Shiota’s schokkende voorval een Buitenaards wezen in pak en van aangezicht tot aangezicht hadden ontmoet. Het moet nog blijken of er een verband is tussen deze twee gebeurtenissen, afgezien van tijd en nabijheid.

Giichi Shiota heeft dit vreemde wezen nooit meer gezien, maar de beelden laten zien dat wat het ook was – buitenaardse invasie, interdimensionale entiteit, tijdreiziger of ruimtegeest – het echt was en geen verzinsel van de gedachte van één man.

Vertaling: wakkeremensen.org