Enorme Onderwater Ingang Gevonden aan de kust van California

Enorme Onderwater Ingang Gevonden aan
de kust van California

22 mei 2014

Bedankt voor het delen, Todd.

Nou, nou, nou. Alle dingen zullen worden onthuld op het perfecte moment.

Terwijl we gisteren net hebben gediscussieerd over hoe tunnels vele locaties wereldwijd verbinden? ~ BP

Een massale onderwater ingang is ontdekt bij Calafornische kust van Malibu, bij Point Dume die de Heilige Graal van UFO / USO onderzoekers schijnt te zijn die hier de afgelopen 40 jaar al naar op zoek zijn.

De plateau structuur is 1,35 mijl x 2,45 mijl breed, 6,66 mijl van het land en de ingang tussen de steunpilaren is 2745 meter breed en 630 meter hoog. Het lijkt ook wel wat op een totaal nucleaire bom drukproef plafond, dat 500 meter dik is.

De ontdekking werd gedaan door Maxwell, Dale Romero en Jimmy Church, gastheer van Fade to Black op het Dark Matter Radio Network op maandag 12 mei, 2014 en aangekondigd op Facebook, Twitter en Church’s radioprogramma de volgende dag.

De onderwater basis is een mysterie voor vele jaren met honderden UFO / USO waarnemingen … een groot aantal met foto … maar de ingang van de basis bleef ongrijpbaar … tot nu. De ingang kan nucleaire onderzeeërs en massale UFO / USO activiteiten ondersteunen en toegang verlenen tot verschillende militaire installaties die zich binnen de VS bevinden, zoals de China Lake Naval Base, dat is in het midden van de Mojave woestijn en de Naval Undersea Warfare Center in Hawthorne , NV tussen Las Vegas en Reno.

Op de foto’s kunt u zijn relatie met de kustlijn zien, Los Angeles en de natuurlijke omgeving, die niet overeenkomen met de structuur zelf … die enorm in omvang is. De steun pilaren bij de ingang zijn meer dan 600 meter hoog.

Malibu, Californië, is wereldwijd bekend om zijn natuurschoon en als de speeltuin van degenen die rijk en beroemd zijn. Weinig mensen weten dat het ook het land van de UFO’s is. In de late jaren 1950, toen mijn buurman en een aantal van zijn vrienden aan het kijken waren naar de ondergaande zon aan de Stille Oceaan, waren zij getuige van drie heldere UFO’s die met hoge snelheid over het water vlogen en dan voor een paar minuten over de Santa Monica Mountains zweefden voordat ze uit het zicht vlogen.

Mijn familie verhuisde in ongeveer 1962. We hadden een perfect uitzicht op Zuma Beach in onze voortuin met de bergen op de achtergrond van onze achtertuin, en de met sterren bezaaide hemel boven ons ’s nachts. Tijdens de jaren 1960 zagen mensen vaak UFO’s vliegen rond Malibu, maar veel mensen namen in de dagen ook hallucinogene stoffen.

Echter, in de vroege jaren 1970, gingen hele families snachts naar het strand bij Point Dume om naar de veelkleurige UFO’s te kijken die soms ook onder water verdwenen.

Opmerking: De bovenstaande foto’s zijn van Google Earth. Hier zijn de coördinaten:

34 ° 1’23 .31 “N 118 ° 59’45 .64” W

Ken Pfeiffer world UFO Photos and News
www.worldufophotosandnews.org
www.worldufophotos.org

Special thanks to Mark D. Kovar and www.jimmychurchradio.com

http://2012thebigpicture.wordpress.com/2014/05/22/massive-submerged-entrance-found-off-california-coast-may-22nd/

Vertaald: Martien