Een welbekende Cia-piloot beweert dat de maan 250 miljoen burgers heeft.

Een welbekende Cia-piloot beweert dat
de maan 250 miljoen burgers heeft.

 door Arjun Walia , 19 januari 2018

Misschien vindt u het belachelijk om zelfs maar te bedenken dat de maan maar liefst 250 miljoen burgers kan herbergen, maar dat is het niet. Hoewel dit misschien niet waar is, weten degenen die ernaar hebben gekeken dat vreemde anomalieën de maan al tientallen jaren omgeven hebben. “Overpeinzing zonder onderzoek is de hoogte van onwetendheid,” een citaat toegeschreven aan Einstein geldt hier. Als je echt wat onafhankelijk onderzoek doet, schrik je misschien behoorlijk van wat je vindt, vooral als het gaat om de geloofwaardigheid van de bronnen.

Al in 1970 creëerden twee gerespecteerde leden van de Sovjet Academie van Wetenschappen, Michael Vasin en Alexander Shcherbakov, een hypothese die suggereert dat de maan een ruimteschip is dat door onbekende wezens is gemaakt. Snel vooruit naar vandaag, en hier hebben we voormalige hooggeplaatste leden van de militaire en inlichtingendiensten die hun kennis delen met betrekking tot vreemde dingen die op de maan gebeuren.

Neem bijvoorbeeld Timothy Good, een van ’s werelds toonaangevende UFO-onderzoekers, die heeft lesgegeven aan universiteiten, scholen en vele organisaties, waaronder het Institute of Medical Laboratory Sciences, het Royal Canadian Military Institute, de Royal Geographical Society, het Royal Naval Air Reserve Branch, de All-Party UFO Study Group van het House of Lords en de verenigingen van Oxford en Cambridge Union.

Good zegt dat een voormalig lid van MI6 haar gesprek met Neil Armstrong op een NASA-conferentie openbaarde, toen hij bevestigde dat er “andere” ruimtevaartuigen op de maan waren toen Apollo 11 in 1969 landde. Armstrong bevestigde ook dat de CIA achter de dekmantel zat. Hij gaat er ook dieper op in in deze lezing van 2013.

Dr. John Brandenburg, de plaatsvervangend manager van de Clementine Missie naar de Maan, die deel uitmaakte van een gezamenlijk ruimtevaartproject tussen de Ballistische Missile Defence Organization (BMDO) en de NASA, heeft ook enkele fascinerende onthullingen gedaan. De missie ontdekte water aan de polen van de maan in 1994 ( bron: pagina 16 van 18 ) ( bron ) ( bron ). Maar volgens Brandenburg had de Clementine Mission een latere agenda:
“De Clementine Missie was in feite een verkenningsmissie om te controleren of iemand bases op de maan bouwde waarover we niets wisten. Waren ze uit te breiden dan breiden ze ze uit? . . . Van de foto’s die ik van de maan heb gezien en die mogelijke structuren laten zien, is de meest indrukwekkende een afbeelding van een kilometers brede recto-lineaire structuur. Dit zag er onmiskenbaar kunstmatig uit en het zou er niet moeten zijn. Als iemand in de ruimtevaartgemeenschap kijk ik met grote bezorgdheid naar zo’n structuur op de maan omdat die niet de onze is, er is geen manier geweest om zoiets te bouwen. Het betekent dat er iemand anders is. ‘
Het citaat hierboven komt uit de documentaire “Aliens on the Moon.”

Hier is een interessante lezing die Brandenburg gaf met betrekking tot vreemde anomalieën die op Mars zijn gevonden. U kunt daarover meer in detail te lezen hier .

Leden van de Society For Planetary SETI Research (SPSR) hebben onlangs een raport gepubliceerd in het Journal of Space Exploration over bepaalde functies aan de andere kant van de maan die verschijnen in de krater Paracelsus C. Getiteld “Beeldanalyse van ongebruikelijke structuren aan de andere kant van de maan in de krater Paracelsus C, ” stelt hij dat deze kenmerken van oorsprong kunstmatig kunnen zijn, wat betekent dat iemand anders dan een mens ze heeft gebouwd en ze daar heeft neergezet. Het suggereert dat het leven ook tot binnen de maan zou kunnen zijn uitgebreid.

Houd in gedachten dat er een hele zijde van de maan is die we nooit kunnen zien, tenzij we sondes gebruiken. Een nieuwe studie gepubliceerd in het Journal of Space Exploration met de titel “The Mounds of Cydonia: Elegant Geology, of Tetrahedral Geometry and Reactions of Pythagoras and Dirac?” Heeft bijgedragen aan het toch al robuuste bewijs dat wijst naar “kunstmatige oppervlakte-interventies” op Mars. Het artikel vermeldt ook dat het bijdraagt ​​aan het reeds bestaande bewijs dat sterk verwijst naar kunstmatige oppervlakinterventies.

Dus je ziet, je bent niet gek als je een kop boven een artikel ziet en echt nadenkt of het waar is of niet.

De CIA-officier

Zijn naam is John Lear en als kapitein van een grote Amerikaanse luchtvaartmaatschappij heeft hij meer dan 160 verschillende soorten vliegtuigen gevlogen in meer dan 50 verschillende landen. Hij heeft 17 wereldsnelheidsrecords in de Lear Jet en bezit elk door de Federal Aviation Administration uitgegeven luchtvaartcertificaat. Mr. Lear heeft wereldwijd missies uitgevoerd voor de CIA en andere overheidsinstanties. Hij was een voormalig kandidaat-senator van de staat Nevada en hij is de zoon van William P. Lear, ontwerper van het uitvoerende vliegtuig van Lear Jet, de 8-track stereo en oprichter van Lear Siegler Corporation. Lear raakte geïnteresseerd in het onderwerp UFO’s 13 maanden na een gesprek met personeel van de Amerikaanse luchtmacht dat getuige was geweest van een UFO-landing op Bentwaters AFB, in de buurt van Londen, Engeland, en drie kleine Buitenaardsen die naar de Wing Commander liepen.

In de onderstaande video laat hij verschillende beelden zien en beschrijft hij structuren, technologieën, stadsstructuren en wegen. De eerder genoemde studie, gepubliceerd in het Journal of Space Exploration, vermeldt ook iets in deze zin. In de lezing hierboven gelinkt door Brandenburg beschrijft hij hetzelfde op Mars.

Hieronder kun je een lezing bekijken die John Lear gaf over zijn onderzoek.

De laatste video is deel 1 van een 4-delige reeks gedaan door Project Camelot.

Wat fascinerend is, is het feit dat veel van zijn informatie feitelijk bevestigt met andere getuigenverklaringen, evenals de onderzoeken die naar voren komen en meer aandacht schenken aan vreemde structuren op de maan die buitenaards lijken te zijn.

Everything You’ve Been Told about the Moon is a Lie! John Lear

John Lear Lecture on Moon Bases (2007)

John Lear Tells All – Part 1 of 4

Bron: http://www.collective-evolution.com/2018/01/19/a-well-known-cia-pilot-claims-that-the-moon-has-250-million-citizens/

Vertaling: Martien