Een andere astronaut deelt zijn gedachten over Buitenaardse Bezoeken en de Oorsprong van het Menselijk Ras. / door  Arjun Walia 

Een andere astronaut deelt zijn gedachten over Buitenaardse Bezoeken en de Oorsprong van het Menselijk Ras.

door  Arjun Walia / 2 mei 2018

(Arjun Walia)  De lijst met astronauten die hun kennis en overtuigingen hebben gedeeld over UFO’s en intelligente buitenaardse beschavingen die onze planeet bezoeken of hebben bezocht, is uitgebreid en groeit. Apollo 14-astronaut Dr. Edgar Mitchell bijvoorbeeld, vertelde ons eens dat  er “gecrashte vaartuigen en lichamen hersteld waren” en Dr. Brian O’Leary  vertelde de wereld dat er “overvloedig bewijs is dat we gecontacteerd worden.” Nog meer, zoals  Gordon Cooper  en Story Musgrave, hebben allemaal  interessante  opmerkingen gemaakt over dit onderwerp.

Related Another NASA Astronaut Reveals Belief in Space Aliens

Ook toetreden tot hen is een lange en groeiende lijst van honderden, zo niet duizenden hooggeplaatste militairen, politieke figuren, academici en nog veel meer.

Bovendien zijn er honderdduizenden pagina’s vrijgegeven door meerdere regeringen die deze gevallen documenteren. Hoewel we misschien niet precies weten wat er aan de hand is, weten we dat er iets is.

Al deze informatie die de afgelopen jaren is gelekt, heeft ook een reactie uitgelokt bij de reguliere media, die het onderwerp bekritiseerden en belachelijk maakten. Nu nemen ze corrigerende maatregelen om, meer geloofwaardigheid aan dit onderwerp te geven, al is het zeer mager.

Dit is gebleken bij recente hoorzittingen van burgers over UFO’s, maar ook bij beroemdheden als  Tom Delonge, waarbij bewustwordingsinitiatieven werden ontwikkeld in samenwerking met mensen van grote bedrijven en inlichtingendiensten.

Koop het Boek Forbidden Archeology: The Hidden History of the Human Race

Neem bijvoorbeeld de oprichter van Bigelow Aerospace, die een van de velen  is die zijn kennis heeft gedeeld  over het feit dat we niet alleen zijn en dat we worden bezocht.

Dit onderwerp is al zo lang onder de radar geveegd door zoveel mensen, maar toch hebben we plotseling deze uitbarsting van informatie gehad die de meeste mensen duidelijk heeft gemaakt dat hier iets aan de hand is.

Hoe populairder dit onderwerp wordt, hoe meer het in de mainstream-arena terechtkomt en hoe meer we onze kritisch denken pet op moeten zetten.

Jarenlang hebben regeringen en inlichtingendiensten een zeer grote belangstelling voor dit onderwerp gehad. Alle reguliere organisaties die zijn opgericht om dit fenomeen te onderzoeken, zoals NICAP en MUFON, zijn afkomstig uit de inlichtingen- en verdedigingsgemeenschap. Dit is een algemene trend met betrekking tot reguliere initiatieven die te maken hebben met het UFO / buitenaardse onderwerp.

Het punt is dat onze regering en de reguliere media ons routinematig bedriegen over belangrijke onderwerpen. Toch zien mensen hen als betrouwbare informatiebronnen, hoewel reguliere media directe connecties hebben met de inlichtingengemeenschap en gecontroleerd worden door een kleine groep financiële elite met zeer specifieke agenda’s.

Related CE Article: Declassified CIA Documents Shows Agencies Control Over Mainstream Media

Elke dag komt er nieuws uit dat de krantenkoppen zou moeten halen maar dat nooit zal doen. In plaats daarvan krijgen we te maken met propaganda en leugens, wat nog duidelijker wordt door hoe vaak internationale media in andere landen informatie delen die in tegenspraak is met wat hier in het Westen aan ons wordt gepresenteerd. Het nieuwste voorbeeld zou zijn dat Vladimir  de aanval met Syrische chemische wapens als een valse vlag noemt. 

Daarom is de oplossing niet om informatie te censureren of als “nepnieuws” te beschouwen, maar om open discussies te hebben, mensen te leren kritisch te denken en bronnen voor onszelf te onderzoeken. We moeten voor onszelf beslissen wat echt nieuws is, niet laten dat gezagsfiguren die persoonlijk gewin en winst nastreven, vaak door militaire actie, het voor ons doen.

Dus, als het gaat om het UFO / buitenaardse onderwerp, waarom zouden we iets minder dan meer verkeerde informatie verwachten?

Related CE Article: Is a ‘False Flag’ Alien Invasion in the Works? Wernher von Braun’s Colleague Seems to Think So

Dit soort dingen is gezien in onze media, en zelfs in de academische wereld, om een ​​perceptie te beïnvloeden of te overtuigen.

“Achter de schermen zijn hooggeplaatste luchtmachtofficieren nuchter bezorgd over UFO’s. Maar door officiële geheimhouding en spot worden veel burgers ertoe gebracht te geloven dat de onbekende vliegende objecten onzin zijn.”

– Voormalig hoofd van CIA Roscoe Hillenkoetter (bron)

Als je meer wilt weten over het UFO / buitenaardse onderwerp, ga dan naar de sectie exopolitics van onze website  hier.

Hoewel we veel astronauten hebben laten vertellen over hun ervaringen, zijn anderen er snel over om een ​​praatje over UFO’s te verwerpen, omdat ze zeggen dat ze persoonlijk geen bewijs hebben gevonden dat suggereert dat het fenomeen echt is. Dit is nogal verwarrend en brengt de mogelijkheid in twijfel dat twee campagnes tegelijkertijd plaatsvinden – een van spot en een van verkeerde informatie.

Wat hij zei

In het onderstaande interview deelt Al Worden zijn overtuigingen over buitenaardse wezens:

Wij zijn de aliens, maar we denken gewoon dat ze iemand anders zijn, maar wij zijn degenen die ergens anders vandaan kwamen. Omdat iemand anders moest overleven, en ze kwamen in een ruimtevaartuig en ze kwamen hier en ze landden en ze begonnen de beschaving hier, dat is wat ik geloof. En als je me niet gelooft, koop dan boeken over de oude Soemeriërs en kijk wat ze erover te zeggen hebben, ze zullen het je van tevoren vertellen.

Zijn opmerkingen verschillen aanzienlijk van die van Dr. Edgar Mitchell,  die zei dat hij “toevallig bevoorrecht genoeg is om in te stemmen met het feit dat we niet alleen zijn in deze fabriek” en dat we “vele keren bezocht zijn”.

Voor zover mensen uit de ruimte komen, is Astronaut niet de enige die deze theorie heeft voortgebracht. U kunt hierover meer lezen in het onderstaande artikel.

Nobelprijs winnende mede-ontdekker van DNA zegt dat onze genen hier door buitenaardsen zijn gebracht

https://youtu.be/yP05nhB2WLU

Bron – Collectieve evolutie

Vertaling: Martien