Disclosure. George Kavassilas over de Huidige en Aanstaande Ontwikkelingen op Aarde.

Disclosure. George Kavassilas over de Huidige en Aanstaande Ontwikkelingen op Aarde.


Auteur: Jortus – Geplaatst op: wakkeremensen.org – 3 November 2023

Disclosure, onthulling, openbaarmaking, in dit geval de benaming voor het openbaar worden van het feit dat wij niet alleen zijn in het universum. We zitten in een tijd waarin de oude structuren verdwijnen en evolutionaire verandering tegen de deur aan duwt. Het is belangrijk te weten wie en wat wij zijn, als individu en als menselijk ras. George Kavassilas heeft daar ontdekkingen in gedaan en inzichten opgedaan in de buitenaardse werelden en hun rassen, die soms uniek zijn en daarom zeker niet onwaar, al is dat voor een ieder zelf te onderzoeken en te bepalen. Ik voel dat zijn informatie van belang kan zijn, is, voor ons eigen onderscheidend vermogen, wat we nodig zullen hebben met waar we mee te maken hebben en waar we mee te maken zullen krijgen. En ja, dat gaat ver, heel ver. Maar niet zo ver als jij, jouw wezen dat alles bevat en alles levend maakt.

Tot zover mijn mijn woorden. Wat volgt is een enigszins korter verslag, maar een vrij nauwkeurige vertaling van wat George vertelde tijdens een maandelijkse bijeenkomst via Zoom, voor de leden van zijn online community. Ik voelde mij zo vrij, vanwege de importantie en voor hen die de Engelse taal niet machtig zijn of andere drempels ervaren, om dit te (mogen) doen. Voor meer informatie verwijs ik je graag naar zijn website, die ik onderaan zal plaatsen.

George Kavassilas:
“Waar we mee te maken hebben omtrent disclosure:

-Het wissen van onze herinneringen, de informatie die we in ons dragen.
-De komende jaren krijgen we te maken met veel visuele stimulatie. Er staat je een grootse show te wachten. We stevenen af op de grootste reality show die je je kunt voorstellen. Ik raad aan te luisteren en te voelen. Stap terug van zien is geloven. En kom bij jezelf terug door voelen is geloven. Want de visuals die zullen worden gepresenteerd aan de mondiale bevolking zullen enorm zijn. Er staat je wat te wachten..

Er zijn mensen die fantastisch werk doen die ik even wil noemen. Michael Salla, wat mij betreft is de informatie die hij brengt een van de beste, zo niet het meest veelomvattend, wat betreft het presenteren of rapporteren over buitenaardse zaken, disclosure.

Ik heb hem dit nog niet gezegd, maar ik voel dat hij op weg is naar een meer diplomatieke rol in de toekomst. Hij zal afstappen van de journalistieke rol. En dit zeg ik op basis van dat ik mijn gevoel op zijn wezen afstem in mijn gesprek met zijn ziel. Ik wil hem gewoon erkennen in het goede werk dat hij doet. Ik heb echt veel respect voor Michael en ik was in de gelukkige omstandigheid hem te ontmoeten en met hem te lunchen nadat hij mij had geïnterviewd, aan de goudkust van Queensland [Australië]. Hij heeft een goed hart. Hij is echt.

En de ander waar ik graag naar luister, en natuurlijk ben ik het niet met alles eens wat zij omarmen. De ander is Dark Journalist. Wat betreft de geo-politieke kant, net de exo-politieke kant rakend [exo-politiek: wat er buiten de Aarde gebeurd], vind ik dat DJ goed werk levert. En het is een Amerikaan, dus het is vanuit zijn perspectief. En Michael Salla zit dus in het andere spectrum, de exo-politiek kant, de geo-politieke kant rakend.
Naar mijn gevoel zijn deze twee bronnen van informatie erg bijdragend voor je.

Korte samenvatting:

Space Force is in december 2019 in het leven geroepen.
In juni 2020 is de UAPTF gecreëerd. Unidentified Arial Phenomenon Task Force. Wat een nieuwe naam is van taskforces die daarvóór bestonden. 
In juni 2021 werd het eerste rapport uitgegeven van de UAPTF, waarin 144 UAP worden gemeld, sinds 2004. Dus 17 jaar en slechts 144 meldingen van UAP’s. Nou, hoeveel rapportages worden er elke maand wereldwijd gedaan? Dat is massaal. Dus je ziet al dat het een grap was. Maar, opeens is er een shift. Want in januari van 2023 komt er een tweede rapport uit. En nu zijn er opeens 274 nieuwe meldingen, dus de aantallen gingen omhoog.

En nu worden het er steeds meer. Want er zijn veel (ge-) back-engineered (-e) voertuigen [via reeds bestaande, buitenaardse, voertuigen uitvinden hoe die techniek werkt en dan produceren] die rondvliegen. En van de ondergrondse civilisaties worden er ook meer actief. Voor hen is het tijd om meer actiever te worden en meer in contact te komen met de bovengrondse wezens, met ons, en om een onderdeel te zijn van het disclosure proces dat gaande is en de expansie van menselijk bewustzijn. 
En dan hebben we de Ark’s die orb’s loslaten.

En vergeet niet wat er de laatste decennia is gebeurd op het gebied van disclosure. Als onderdeel van je onderscheidingsvermogen als het gaat om disclosure. Ik raad je aan je huiswerk te doen betreffende: Phil Schneider, William Cooper, Philip Corso. Dit zijn de lui waarmee ik opgroeide wat disclosure betreft. Ze zijn echt en geen desinformatie agenten. Ze zetten hun levens op het spel. En helaas zijn zowel William Cooper als Phil Schneider geëlimineerd omdat ze zich uitspraken. Geweldige mannen met grote integriteit.

In november 2021 werd de UAPTF hernoemd, geherpositioneerd als Airborn Object Identification and Management Synchronisation Group. AOIMSG. Ze komen met namen, en Michael zei dit ook, die je niet kan onthouden.
In juli 2022 wordt AARO opgericht, de All-Domain Anomaly Resolution Office.

De AARO heeft de AOIMSG vervangen. Maar ik denk dat AARO de voorkant is en dat AOIMSG op de achtergrond aan het werk is. Want ze willen altijd een meer verborgen groep een een meer publieke façade.

En dan hebben we nog de UAP Disclosure Act ( 13 juli 2023). Die gaat eind dit jaar, halverwege volgend jaar gevolgen krijgen. Dit deel van de overheid wil nu van de bedrijven die voor een ander deel van de overheid (de deep state) de buitenaardse schepen back-engineerden, hun technologie en het maken ervan confisqueren, toe-eigenen. Waarom, want de deep state heeft deze technologie al? Dus nu wil een ander deel van het militairy industrial complex, de controle hierover terug nemen. Zouden we dit de meer welwillende kant kunnen noemen, traditioneel de white hats genaamd, en de meer kwaadwillende traditioneel de black hats genaamd?

[George noemt ook David Grusch, ten dele een dubbelagent, maar toch dapper en van belang. Zoiets]

Een andere versnelling nu, meer naar de exo-cosmo-politieke kant van de zaken.[wat er buiten de Aarde, in de kosmos, allemaal gebeurt].

Er is een humanoïde groep uit het Lyra sterrenstelsel die zich verplaatste naar de Plejaden en, samen met andere buitenaardse samenlevingen, de Galactic Federation of Worlds vormde. Dit zijn de meer Scandinavisch uitziende mensen [Nordics]. En zij hebben hun eigen sociale structuren en gebruiken en narratieven. Zoals elke soort dit heeft. Deze Nordics die op onze planetaire deur kloppen, om hún rol te vervullen, ja?, in het disclosure proces, of laat ik zeggen het bewustwordingsproces van de mensheid, meer accuraat gezegd. Zij vervullen hun rol. Mijn advies is om hun narratief niet jouw alles te laten worden. Maak het narratief van een enkele buitenaardse groep niet jouw alles.
Dit is informatie die van vitaal belang is om ‘ermee te zitten’ en te contempleren. Heroverwegen, opnieuw evalueren. Deze Nordic groep noemt zichzelf de Ahel. [sta even stil bij deze naam…]

Er is een dame waar de meesten van jullie wel van weten, haar naam is Elena Danaan, die in communicatie is met een van de leiders van die groep, die geweldig werk doet, begrijp mij niet verkeerd, deze factie van Nordics van de Plejaden doen fantastisch werk. En ik support compleet wat ze op dit moment aan het doen zijn, want ze vervullen hun rol.

Ik heb hier eerder vele malen over gesproken. In de imperialistische strijdkrachten van de God-matrix zijn er vele facties in strijd met elkaar geweest. Als we naar galactische rijken (imperiums) kijken, heb je altijd een imperialistische structuur met aan het hoofd daarvan een entiteit en meestal is dat een god, in een of andere vorm. En de goden en hun rijken zijn sinds mensenheugenis bemoeizuchtig met ons geweest.

Vanwege de dualistische aard van het universum, binnen de imperialistische structuur, positief en negatief, donker en licht, heb je het licht versus het donker, de goeden tegen de slechten, in elke imperialistische structuur, in elk domein van een keizerrijk, imperium. En dus zijn er entiteiten van Empire, zoals bepaalde negatieve groepen, bepaalde Reptiliaanse, Draco groepen. -Er zijn positieve, echt welwillende Draco- en Reptoïde groepen, goed en slecht bestaat in elk ras, laten we hier niet racistisch zijn.

Sommige Greys [of Grays, Amerikaanse spelling] die geassocieerd worden met het negatieve, het kwaadaardige. Sommige synthetische Nordics facties die in werkelijkheid stokoude Dracos zijn die nu al heel lang in Nordic avatars verblijven. Mensen zijn zich daar niet van bewust. Wat een factie van de Dracos een heel lange tijd geleden heeft gedaan is het verzamelen van (het beste) genetisch materiaal uit de galactische gebieden waar ze toegang toe hadden, om de ultieme avatar te kunnen creëren. En toen gingen ze in die avatars incarneren. En dan heb je de Draco puristen die dit zagen, het incarneren in die synthetische, kunstmatig gecreëerde avatars, engelachtige Nordics, en ik heb het niet over natuurlijk uitziende Nordics oké. De Draco-reptilliaanse puristen zagen dat als een gruwel. En begonnen toen een oorlog, tussen deze Nordics en de Dracos, Draco-reptilianen.
We moeten oppassen dat we hier niet in worden meegetrokken.

Deze informatie over deze scheiding in de Draco’s heb ik niemand op Aarde over horen vertellen. En ik heb het van mijn ervaring in de exo-politieke [buitenaardse aangelegenheden] wereld en mijn herinneringen van te maken hebben gehad met deze keizerrijken tijdens mijn buitenaardse bestaansvormen in het sterrenstelsel, in het leven. Vooral tijdens mijn incarnatie als Siriaans diplomaat [van Sirius], dat deel van mijn wezen.

Dus dit is een oorlog tussen facties, die er uitziet als dat die welwillende humanoïde, engel-achtige, Nordic-achtige [Scandinavisch zouden wij zeggen] mens, erg hoog ontwikkeld, zo zien ze zichzelf graag, en ze zijn dat ook op bepaalde aspecten, maar ze hebben wel dat superioriteitscomplex, versus de Dracos. En deze Nordics kijken neer op de mens. Wij zijn kinderen, we zijn “ O dear ones ”, de manier waarop ze tegen ons praten is erg neerbuigend, oké?

Elana spreekt met, en ik zeg niet dat deze Nordic zo’n synthetische is, oké?,
deze Thor Han Eredyon. Dit wezen speelt een erg belangrijke rol. Een erg moedig wezen, dat met veel te dealen heeft.

Dit wezen, Thor Han, heeft gezegd dat het Aards menselijk ras oorspronkelijk was ontworpen om grote leraren te worden in dit sterrenstelsel, uiteindelijk.
Deze uitspraak komt overeen met wat ik al decennia zeg over wie wij zijn als een soort, als een ras. Wat ik al heel lang zeg, waar in al die channelingen, al die entiteiten, al die opgestegen meesters, engelen, wezens, waar is de informatie of de erkenning van de oorspronkelijke intentie voor het creëren van de Aardse mens? Waar is het? Niemand zegt wie we werkelijk zijn.

Wij zijn universele fractalen (fractals). De oorspronkelijke intentie is een universele fractale incarnationele ervaring. Om binnen te komen en in onszelf de universele eenheid te integreren. Om universele lichtwezens te worden. Ik zeg al meer dan 20 jaar: wij zijn universele embryo’s in de planetaire baarmoeder van de universele moeder. Op haar incarneren wij. De feminiene ziel, bewustzijn en geest van deze planeet is de directe planetaire incarnatie van de universele moeder. En wij zijn de universele embryo’s in de planetaire baarmoeder. Wij zijn Homo Luminus aan het worden. We worden universele lichtwezens.

Thor Han Eredyon is de eerste die dit zegt. Deze informatie is de kern in je onderscheidingsvermogen, wanneer de mensen spreken over de Aarde en de mensheid.

Net zoals iemands persoonlijkheidsstructuur wordt afgebroken wanneer hij in het leger gaat, om je daarna te kunnen vormen zoals zij je nodig hebben, zo is de mensheid de laatste 6000 jaar ook die route gegaan, naar de (vroege) middeleeuwen (dark ages) en vanaf de renaissance ‘gehermoduleerd’ in een structuur van bewustzijn waarin we de voorkeur zullen geven om ons te laten assimileren in een galactische federatie van werelden [Galactic Federation of Worlds].

Waarbij we niet worden erkend en bevestigd als de universele (licht-) wezens die wij zijn. Dit is mijn persoonlijke mening, hier leef ik naar en dit standpunt wordt ook gedeeld door alle wezens waar ik een connectie mee heb. Dit geldt ook voor de oorspronkelijke [indigenous] Elders waarmee ik gezeten heb. Zij weten dit.

Thor Han moet op dit punt bevraagd worden. Net als ik, net als wij allemaal.
We moeten allemaal onze geloofsovertuigingen nagaan, in twijfel trekken, bevragen. Zonder met onderscheidingsvermogen je eigen denken, je bewustzijn, je overtuigingen, je culturele programmeringen te bekijken…..we worden allemaal geprogrammeerd, we worden gemindcontrolled. Er is geen mens op deze planeet die niet onderhevig is aan mind control. We worden allemaal gemindcontrolled. En hoe eerder je erkent dat je hevig gemindcontrolled wordt, en je je daaruit werkt, terwijl je door deze evolutionaire sprong gaat, hoe eerder je dat erkent, hoe eerder je jezelf ervan bevrijdt. Als je gelooft dat alleen anderen gemindcontrolled worden en jij niet, wow! Wat is dat?! Dan heb je een grote reality check nodig. En als je ego pijn doet als ik dit zeg, dan is het precies daar, het reactieve programma. Je zou blij moeten zijn dat ik je mind control benoem.

Thor Han en Elena Danaan doen fantastisch werk. Ik hou van hen allebei.
Een ding dat we moeten begrijpen is….omdat ik voel dat deze Noorse type van buitenaardsen een van de groepen is die aan ons zullen worden gepresenteerd. Omdat dat makkelijk te verwerken is, makkelijker dan een Grey bijvoorbeeld.

En er zijn andere groepen. Er zijn groepen in de Aarde, in het water, die ook zullen worden geïntroduceerd aan ons, de oppervlakte bewoners.

Dit Noorse ras, dat vanuit de Plejaden opereert (de Plejaden heeft ongeveer 42 sterren, plus de werelden die daar bij horen) heeft wat is genaamd the great counsel of Ashara [spelling is mij onbekend], en die hebben een structuur van een koninklijke familie. Thor Han Eredyan is van deze cultuur afkomstig. Daar zijn ze van afgestapt en het is nu meer democratisch. (zo boven, zo beneden?)

Deze Plejadische afdeling, samen met de galactische federatie, zijn hier om de rotzooi op te ruimen die een ander deel van deze imperialistische structuur heeft gecreëerd, wat geweldig is, want ze moeten de verantwoording nemen voor wat ze hebben gedaan. Ze hebben contact gehad met Putin. Dus ze hebben met Putin samengewerkt. En ook met Trump. Misschien moest Trump de vaccinaties pushen om op deze planeet te kunnen blijven, wie zal het zeggen? Hij is vanaf jonge leeftijd voorbereid. Hij was close met Nixon. Zijn oom was dacht ik de eerste persoon in Nicola Tesla’s appartement nadat die overleed. Of zal ik zeggen nadat Nicola Tesla was verwijderd en een dubbelganger in zijn plaats kwam? Voor de laatste jaren van zijn leven.

Dit is een bekend gebruik. Ik ben nog steeds mijzelf, ik ben niet vervangen.
Al hebben ze het geprobeerd. Maar dat lukt ze niet. Hoe dan ook, daar zal ik nu niet op in gaan, is een heel verhaal. Dus ze vervangen mensen, met dubbelgangers, met klonen. Dat zien we in het politiek domein best veel. Dus ik heb mij afgevraagd of dat niet met Trump gebeurd is. Ik denk dat ze het soms doen, dat ze dan ingezet worden voor iets onbelangrijks, om ze te proberen. Voor de meer belangrijke momenten halen ze de echte van stal.

Donald Trump is, met het ufo dossier, vanaf jonge leeftijd voorbereid en ermee verbonden. Hij had grote toegang ertoe, hij weet veel meer dan hij laat blijken. Hij bewandelde de welwillende en de malverserende kant, hij was een dubbelagent. Nu moet hij een kant kiezen of zich een kant op laten sturen. Nu wordt hij geleid om laten we zeggen de meer welwillende kant van de imperialistische vergelijking te kiezen. Want weet, we hebben te maken met een imperialistisch rijk dat zich opdringt aan het leven op Aarde. En wat een rol speelt hij. Als we spreken over moed, volharding, geloof in je eigen zielenreis. Zet al je oordelen over Trump even aan de kant en erken hem. Weet je, het is tijd om voorbij te gaan aan het kijken naar deze mensen via onze wonden. Dus ik ben niet: yeah yeah Trump. Als ik in Amerika was en op hem zou kunnen stemmen zou ik dat niet doen. Hij zou het in ieder geval beter doen dan wat er nu rondloopt. Dat de huidige president er mee weg komt, dat die stemmen krijgt, zegt wat over de huidige staat van het volk. Hetzelfde geldt voor de politici die we hier in Australië hebben. Het is niet zo extreem, maar serieus hé.

Wij zijn hieraan voorbij. Wij hebben een bewustzijn dat op zo’n wijze ontwikkeld is, wij worden volwassen, dat het imperialistische spel voor ons totaal transparant is geworden. Wat voor trucs ze ook uithalen, op mensen zoals wij heeft dat geen kans van slagen. Wat hun grootste nachtmerrie is. Want ze willen dat je dat kleine kind bent dat nog steeds in Sinterklaas gelooft. Dat is hun uitgangspunt. Dat is hoe ze jou zien. Dat is hoe ze de bevolking zien. Zij zijn de almachtigen, en zij(wij) zijn de onvolwassen kleine kinderen die niet beter weten. En we kunnen doen met ze wat we willen. Dat is hoe ze het mensenras zien. Sommigen zien ons echt als een onbeduidende lagere levensvorm. Sommigen zien ons zelfs als een virus.

Wat betreft onze weg onderscheiden in dit hele disclosure proces, hebben we te make met galactische … [imperialistische invloed ?]… die hier is en hun rol vervult en ons naar de volgende stap brengt. Vanuit hun oogpunt willen ze ons in de omheining brengen van hun galactische federatie der werelden-imperium.

De galactische federatie heeft gezegd: Als je in onze galactische ruimte komt, onze galactische familie, onze federatie van vrije werelden, hoe je het ook wilt noemen, het is als de VN op een galactisch niveau, dan wordt je veilig gehouden, van de slechteriken. Omdat wij militaire eenheden hebben die jullie beschermen.

Is dat niet interessant? Waar zit in deze voorstelling van zaken: wij zijn een ras van universele fractale wezens die homo Luminus worden en een staat van zijn bereiken waarbij we zelfs de noodzaak van technologie overstijgen en we volledig vanuit intentie alleen opereren….Met andere woorden we evolueren in het proces wat de New Age ascended masters [opgestegen meesters] noemt. Iets soortgelijks. Ik zeg niet dat we opgestegen meesters worden, maar het concept.
Zij zeggen, zelfs Thor Han heeft het over dat je je vibratie moet verhogen, van de verdichtte naar de meer bevrijdde hogere frequenties. Terwijl ik denk: Ik ben feitelijk mijn licht en schaduw in een eenheid aan het integreren. Ik word meer geïntegreerd. Ik doe niet het meer hiërarchische ding van mijn frequentie verhogen, ik raak meer geïntegreerd in het verenigde Veld. Zie je het verschil in benadering?

Dus nogmaals, van alle channelingen, van alle narratieven die er via mensen al decennia zijn, wat is het narratief geweest? Je moet je vibratie verhogen, zodat je kunt ascenderen naar de 5e dimensie of wat dan ook. Oké, nou, wat zeg je van integreren in een eenheid? En thuiskomen in het verenigde Veld (unified field), wat zeg je daar van? Waarom hebben ze het daar niet over, in alle zogenaamde spirituele teachings en channelingen? Waarom is dat niet de kern? Nee dat wordt niet genoemd, het gaat allemaal om shifting frequency. Dus het komt er op neer dat ze hun hemelse rijken klaar hebben voor ons en ze willen ons als vee van het ene weiland naar het andere brengen, want daar is het gras groener, want de donkere kant van het Imperium is hier gekomen en heeft het hier zo onaantrekkelijk en ondragelijk gemaakt en ons vervuld van minderwaardigheid en wanhoop.

Probleem-Reactie-Oplossing, op kosmische schaal, gedurende millennia.
Dus kijk alsjeblieft vanuit een groter perspectief. Herinner je, alsjeblieft, wie wij zijn als een soort, als een ras. En ik zeg niet dat Thor Han kwaadaardig is, helemaal niet. Ik voel dat hij een prachtig welwillend wezen is, hij vervuld zijn rol.

Wat ik wel zeg is dat zijn visie of wat hij deelt met ons erg beperkt is. Of hij weet het en het is hem niet toegestaan dit te delen op dit moment, of hij weet niet wie en wat wij werkelijk zijn als soort. Hij weet het niet, van moeder Aarde zelf, en van het wezen dat de zon is en het galactische wezen, in die eenheid, in die bewuste relatie, van die Wezenlijke Scheppers, van die realiteiten zelf, weet hij niet de waarheid over wie het menselijk ras op Aarde is en de oorspronkelijke intentie van ons bestaan hier. Dus ja, je hebt al die galactische narratieven die op ons afkomen, van verschillende buitenaardse groeperingen. Ze komen met al die indrukwekkendheid en wonderen en daarmee brengen ze de mensheid in ontzag en vervoering en raken ze gehypnotiseerd. Dat is de magische formule, met ontzag en vervoering de mensheid hypnotiseren. Ik noem het kosmisch snoepgoed. Het kosmische snoepgoed is onderweg!

Er zijn bedrijven die met het complex [geheel] van de militaire industrie samenwerken die transport, transportsystemen, consumenten elektronica maken. De ondergrondse hangars, loodsen, worden daarmee gevuld. Voor de dag die voor de deur staat waarop ze ons introduceren aan buitenaards leven en deze nieuwe technologieën. En deze technologieën worden geïntroduceerd in onze sociale infrastructuur. De hele ‘red de Aarde groene beweging, we gaan allemaal dood door klimaatverandering’, wat een bullshit. Zeer snel zullen al deze (groene) technologieën, inclusief dit: Zoom, via het elektrische of fiber-technologische internet, dit alles is dan achterhaald en overbodig. Zelfs Starlink, dat lateraal opereert, kan zichzelf opheffen want je hebt een directe link met ‘outer rim control’, wat ze al heel lang willen. Om van het gecentraliseerde controlesysteem, waar alle tentakels naar buiten reiken, te gaan naar controle vanuit de buitenste rand, met meer mogelijkheden tot vrije beweging.

Dit is waar we naartoe gaan, dit is de volgende stap in evolutie. Die niet heel lang zal duren, een paar jaar, minder dan een decennium. En het zal worden ontmaskerd.

Dus wat ik hier vandaag met jullie gedeeld heb is het grotere plaatje van Disclosure (openbaring, onthulling). En je perspectieven biedend en informatie waarmee je het hele Disclosure narratief beter kan navigeren. Want de mindcontrol die er aan komt en zich verspreid over de planeet wordt zo intens, zo veelomvattend. Als je dacht dat de covid-mindcontrol operatie groot was, heb je nog niets gezien. Deze Disclosure-mindcontrol operatie wordt van epische statuur. En de sleutel is om vast te houden aan je ‘hart-ziel-essentie’ en te blijven bij wie je bent als individu en wie wij zijn als soort. Het is de sleutel tot onze mogelijkheid te navigeren met liefde, eer en respect en met gratie, en met een bewuste aanwezigheid die gebalanceerd is, en geaard is en tegelijkertijd solair, galactisch, kosmisch en universeel. Alles tegelijk.

Ik voel dat ik vandaag heb overgebracht wat ik wilde overbrengen. Ik heb je herinnerd aan wie wij zijn als een soort, en vanuit die herinnering, vanuit je eigen bewuste relatie met moeder Aarde zelf, met het solaire wezen, het galactische wezen, het kosmische wezen en het universele wezen, je te herinneren wie wij zijn als een soort en alle steun die wij hebben. Wij hebben ongelofelijk veel steun. De overgrote meerderheid van leven weet precies wie wij zijn als een soort. Het zijn alleen de imperialistische structuren, die nauwgezet gecontroleerd worden, in collectieve velden van bewustzijn, ze zitten niet in een veld van eenheid, universeel gesproken. Ze zitten in hun eigen verenigde veld binnen de imperialistische structuur, als collectieve hive mind. En natuurlijk zijn deze imperialistische structuren van multidimensionale aard. Dus het zijn van die enorm grote multidimensionale rijken, met met verschillende buitenaardse rassen en sterrenstelsels eraan verbonden, als deel van hun infrastructuur. Het heeft allemaal te maken met frequenties, lagen en dimensies en realiteiten. Daar zijn zij onderdeel van, zij zitten in die hoek.

En ze voorzien in allerlei spirituele oefeningen die iemands bewustzijn kalibreert met al die dimensionale ruimten, denkende: O, ik maak verbinding met het hele universum. En dat doe je niet.

Een van de meest overduidelijke is de pijnappelklier. Als je een spirituele verlichting najaagt via de pijnappelklier dan wordt je rechtstreeks gekalibreerd met het hologram van de goden, in de imperialistische structuren. Want dat is wat dat instrument, wat ìn de menselijke fysiologie is ‘geïnfuseerd’ (enkele honderdduizenden jaren geleden), doet.
Maar als je terugkomt naar het verenigde veld (legt handen op bovenste gedeelte van het hartgebied) en je heart-soul-essence als je derde oog gebruikt, wat de echte manier is om te zien, zien via je hart. En niet via een klier, wat een biologisch implantaat in het brein is.

Als we voorbij alle spirituele narratieven wakker worden, dan kunnen we werkelijk terugkeren naar de natuurlijke manier van liefde en de natuurlijke manier van leven.

Mijn woorden en wat ik hier deel is slechts ter herinnering. Maar om dit zelf te weten, moet je het zelf ervaren. Het kan je niet getoond worden, je moet het leven. En dan weet je het. En wanneer je in je Hu-manity, je menselijkheid zit, dan zijn we in staat om ‘ de ogen te hebben om te zien en de oren om te horen’. Hoe meer je terugkeert naar de ware natuur van wie en wat je bent, hoe meer je het zal zien.

Je zal absoluut alle lagen van façades zien. Je ziet eerst in jezelf. Als je niet eerst door alle lagen van je ego-structuur gaat, je geloofssystemen, en je denkt dat je schoon bent en goed, en je oordeelt over iedereen buiten je, dan moet je misschien even evalueren waar je staat.
Want wat ik ervaar is dat ik op een punt kom waar ik denk dat ik goed zit, schoon en helder ben, en boem! de realiteit slaat mij weer in de rondte en zegt oké, je dacht dat je er was, en nu de volgende lagen en de volgende lagen. En natuurlijk kom je op een punt waar het minder en minder wordt. Je bereikt de kritieke massa, je krijgt de grote donkere nacht van de ziel, misschien meer dan een keer, en als je daar doorheen bent, wat dan komt zijn de meer subtiele, zelf misleidende, verstoorde ego structuren die in je bewustzijn draaien. Zeer geraffineerd. Het is verbazend hoe goed wij zijn in het bedriegen van onszelf. Terwijl wij onder invloed staan van imperialistische programma’s en narratieven die er op gericht zijn om onszelf te bedriegen. We krijgen veel hulp bij zelfdeceptie, dat is zeker. Er is veel hulp, als je wilt, haha.

Ik kies niet dat pad langer te belopen. Ik kies helderheid. Want helderheid is vrijheid. Dus wees eerlijk naar jezelf. En trek jezelf omhoog, weet je, en heb vrienden om je heen die kunnen reflecteren wat je over jezelf dient te zien. En wees dankbaar wanneer zij dit doen. Zolang ze het met liefde en compassie doen. We hebben dit nu nodig. Je moet enthousiast worden om in je eigen persoon te duiken en die schoon te maken, nu. Het is een belangrijk onderdeel van het proces om verder te gaan. Want als je nog steeds opereert vanuit al die wonden en pleisters ben je makkelijk manipuleerbaar. Ze kunnen je alleen bereiken via je wonden. Dat is de enige manier om je te bereiken, via je wonden.”

PS

[Hier nog een stukje wat de verhaallijn een beetje zou verwarren dus plaats ik dat hier. ]
“Op de achtergrond, in mijn diplomatieke rol, en management rol, niet George, maar mijn wezen, waar ik zulke herinneringen heb als dat wapensysteem ontmantelen op dat schip, dat aspect van mijn wezen, waar we een soort van beige-kleurige mantels dragen, en we zijn mens, en we werken in de exo-politieke scene, achter de schermen. En deze set-up is op vele van jullie toepasbaar. Weet je, je bent niet alleen hier op Aarde geïncarneerd, je bent aan het werk, voorbij de sluier werkt een ander deel van jezelf. Sommige van jullie kunnen het voelen, een paar zullen het weten en ik deel het om je bewustzijn te verruimen en in overweging te nemen dat je achter de schermen een diplomatieke- en management rol vervult. Iets om verder te verkennen binnen je eigen zijn. Wanneer dit onthult wordt aan je, verklaart het zoveel van je leven.”

George Kavassilas
Augustus 2023

https://www.ourjourneyhome.earth/