Disclosure Aankondigingen en NESARA Het Grote plaatje.

Disclosure Aankondigingen en NESARA
Het Grote plaatje

door Elizabeth Trutwin / 5 maart 2013
Ik wil mezelf graag even voorstellen. Ik heb een dozijn boeken over de Oude Astronauten geschreven. De focus hiervan is om te laten zien waar het is geschreven in oude teksten en dat we een galactische samenleving zijn. Kijkend naar de Ramayana, Tao Te Ching, het Boek van Henoch, de Upanishads, de Pistis Sophia, de Mazzaroth, The Masnavi, The Emerald Tablets, De Jatakas, Rambans Pentateuch en het Corpus Hermeticum kunnen we zien hoe in elke religie, elke cultuur en elke eon miljoenen jaren terug gaat, de Aarde werd bevolkt door onze oude Galactische Voorouders. Ik schreef deze boeken voor onze maatschappij om te helpen als een collectief om onze onzekerheden te laten vallen.

Wetende dat deze waarheid ons vrij maakt van alle gebondenheid van het leven, vrij van de dood. Als dit eenmaal is begrepen zal men zich niet langer identificeren met de dualiteit en al die conditioneringen die je zo ongelukkig maken. Je bent naar de Aarde gekomen van een andere planeet of vanuit een andere dimensie. Het bewustzijn wat je binnenin je hebt. We zijn al voor een zeer lange tijd bezocht door buitenaardsen.

Drie jaar geleden gaf ik het full-time werk en een regelmatige salaris op, om mijn leven te wijden aan de Waarheid en de Advocacy Beweging voor Disclosure. Ik schreef twee andere boeken.Lord Ashtar en de Galactische Federatie en StarGate Aarde. Er is een buitenaardse aanwezigheid betrokken bij de mensheid. Er zijn buitenaardsen hier.

Het enige wat we nog niet hebben opgelost is dat de overheden ons dat gaan vertellen. Openbaarmaking eindigt het Waarheid Embargo over deze kwestie. De laatste keer dat er een burger Hoorzitting was over Disclosure was in 1968. Het Militaire apparaat van De Verenigde Staten, civiele organisaties als NASA, inlichtingendienst, zoals de CIA en andere regeringen hebben getuigen van Contact en het is tijd dat we de waarheid zelf-Onthullen.

Sommige mensen hebben doelbewust de informatie tegenhouden voor het publiek. Nationale Veiligheid Classificaties en Non-Disclosure Agreements stonden in de weg. Alle getuigen hebben hun eigen beslissing genomen, dat deze vitale informatie het geheel zal leren te begrijpen Dat Wij Niet Alleen Zijn.

Er is veel in dit Universum waar we niets over weten. Er zijn honderden miljarden planeten in onze Melkweg en honderden miljarden melkwegstelsels in ons universum met veel potentiële Aardes. De kans dat wij daarbuiten het ​​enige leven zijn is nul. Zelf-onthulling betekent dat binnen het sociaal contract tussen overheid verkozen ambtenaren en de mensen van het land, die zij vertegenwoordigen, de uitvoering van de wetten van hun land met transparantie erkennen om de mensen de waarheid te vertellen. Als gekozen functionarissen weigeren om zaken van bestuur uit te voeren door rapportage van hun activiteiten achter te houden voor hen die zij vertegenwoordigen, overheerst chaos. We kunnen niet langer het verbergen van de waarheid aanvaarden. Zonder dat is er geen vrijheid. Dit is meer dan een intellectuele aangelegenheid. Dit is een spirituele zaak.

Tien jaar geleden werd ik een walk-in. Ik ben niet geboren in dit lichaam. Hoe dat meestal gebeurt is door middel van een ernstig ongeval of ernstige ziekte wat ziekenhuisopname noodzakelijk maakt. In mijn geval had ik een enorme hoofdwond. Gedurende de drie dagen die ik bewusteloos lag, was er een Zielen uitwisseling. Degene die toen vertrok zat in een gewelddadige huwelijk en had de partner niet verlaten, ze zou zijn gedood. Deze afspraken worden ver vooruit gemaakt tussen de zielen die betrokken zijn met de intentie van het Hoogste Goed voor alle betrokkenen. Binnen 8 weken na de zielen uitwisseling, was Ik gescheiden en voedde mijn drie kleine kinderen op. Ik kwam met mijn deskundige vaardigheden en herinneringen. Er zijn nu ongeveer 100 miljoen walk-ins op Aarde die zijn gekomen om belichaamde zielen te zijn met Hogere Kennis om de Galactische Burgers van de Aarde te helpen hun vrijheid, en hun soevereiniteit terug te vorderen, van de weinigen die wensen om hen te controleren met een gebrek aan banen, gebrek aan huisvesting, gebrek aan geld, honger en wereldoorlogen. Het moet worden gedaan door de aardse burgers en er zijn vele engelen, Opgestegen Meesters en Galactische inwoners die leven als je buren, naast je werken, en je begeleiden naar deze volgende stap in de evolutie.

Ik begon healings te geven voor mensen. Vrouwen kwamen naar me toe met ernstige emotionele en lichamelijke problemen. Ik begon met een aantal vrouwen te zien – wij gecommuniceerde alleen via e-mail. Ik deed sessies voor hen en ik was in staat om de ontvoeringen, implantatie en de zwangerschappen te zien. Ze hadden er geen herinnering aan.

Arcturus kwam en hij legde alles aan mij uit. Ik zou klein worden en in het lichaam gaan terug komen met grote details. Tom de kat en Michael gingen altijd met mij mee en toen vroeg ik om de kinderen van deze vrouw te mogen zien. Een jongen en een meisje. Ik kon zien dat een van de lichamen van de kinderen niet sterk was en ze groeiden niet tot volwassenheid. Ik werd meegenomen naar een kolonie waar – bij gebrek aan een betere term, vergeef me, halfbloeden werden gedwongen te leven omdat ze niet verwelkomd waren door hun eigen mensen. Ik zag ze leven gelukkig leven in deze plaats. Ik begon de tragedie te begrijpen. Ik vertelde deze vrouwen recht door zee dat ik kon zien dat ze van de Groep waren die de Ontvoeringen deden en dat ze hadden afgesproken om te helpen en de hele Planeet te Helen. Sindsdien komen er ook Mannen, ik heb uitgebreide verhalen gehoord en ik weet van de wanhoop die in deze Zielen blijft. Ik heb gesproken met een betrokkene van de andere kant. Arcturus nam me mee terug naar het moment van de vele operaties en de experimenten en hij gaf me lange uitleg, het was niet te beschrijven. Ik kan me elk detail herinneren. Ik heb in onze Landen gewerkt in de grootste academische ziekenhuizen naast beroemde artsen. Ik zag veel in die jaren – ik was in de frontlinie. Ik heb veel gezien van het lijden.

Toen ik StarGate Earth 1 schreef kreeg ik een foto om te gebruiken in het boek van KOS.

Ik kreeg een paniek e-mail van een reverse-ingenieur, zeggende dat hij me had gemeld bij de NSA voor de openbaarmaking van deze informatie (hij dacht dat het uiteindelijk allemaal op zijn bordje terecht zou komen). Hij zei dat hij de foto door een soort van spectrale analyse had laten lopen (geen idee wat hij bedoelde – een aantal speciale tests) en hij zei me ‘Ik ben erachter gekomen dat het er niet een van mij is’. Ik schreef verontwaardigd terug ‘ik weet dat het er geen van jou is want het is er een van MIJ! Toen vertelde ik hem dat ik werkte in opdracht van KOS in deze zaak en verzekerde hem dat ik gevraagd was om er commentaar over te leveren. Hij begreep dat. Zij maken gebruik van mij voor het naar buiten brengen van info, want ik kan omgaan met de gevolgen.

Op een dag zat ik beneden de Mahabharata te lezen. Natuurlijk werd ik naar een passage geleid. Ik las over de God Agni, die werd geconfronteerd met de donkere Hoeden in een gevecht in het bos. Er wordt eigenlijk gezegd dat Agni zijn handen ophief uit, een brandend vuur en het vuur smolt alle slechteriken weg en branden zo heet dat het bos door de hitte plat smolt. Ik had een aha moment en zei, dat was ASHTAR! Ze zei ja! Ashtars Avatar vorm is de God Agni. Dit is gekruist verwezen in Blavatskys werk. Zoals Agni in de hiërarchie van de familie namen in de lijn van Rhagus Race ~ hetzelfde als Heer Rama, zoon van Dasharatha hij is van de Heilige Kumara die de eerste zonen waren van Brahma ~ Sananda, Sanat (Oude van Dagen, Ahura Mazda) Sanatana (Lord Michael) Sanaka (St Germain) als de familienamen deze ontvouwen een geworden Avatar vormen langs de lijn en we zien hoe de Goodly Company opnieuw en opnieuw incarneerde door de eeuwen heen om de mensheid te helpen. Dat is wat ik hier nu doe. De tijd wordt versneld en ik heb er geen behoefte aan een heel leven te gebruiken om het werk te doen.

Ashtar in de Mahabharata. Op een dag in 2006 Stond Ashtar aan de voet van mijn bed en zei dat hij me wil trainen – Lord Arcturus was met hem. Ze vroegen me of ik zou willen trainen met hen. Dat verhaal gaat terug naar wie ik Rama Arjuna noem en dat is hoe ik mijn mentorprogramma met hem begon. Ashtar maakte gebruik van een wapen genaamd de Violette Vlam. Je hebt hierover gehoord, in I Am Discourses en St Germains werk.

De Violette Vlam bij gebruik door de hand chakra’s is een soort van vechtsport wapen voor de Dragons. Ze kunnen die energie niet volhouden. Het werkt een beetje als een straal wapen en ze hebben misfirings in de QRS-golf en ze zien eruit alsof ze een hartaanval hebben gehad. Het zijn de Draken die hier komen. Er zijn vele andere manieren waarop ze hebben geprobeerd om mij te storen, maar de Paschats zijn ongezien en er altijd om me te helpen. Ashtar heeft me geleerd wat te doen met mijn energie centra door de Violette Vlam te gebruiken op deze manier. Daarmee verspreid ik de envelop met de informatie en duw ik mezelf in de positie om te helpen wanneer ik kan.

Als we met nieuwe ogen kijken naar de oude teksten zien we dat alles gaat over het Ashtar Commando, de Geascendeerde Meesters en het Engelen Rijk. Michael en Metatron staan in de joods-christelijke geschriften en we kennen ze in de Vedanta als Indra en Narada. Wanneer we het leven en contrasten vergelijken van deze realiseren we ons dat de Engelen mensenlevens hebben wat alles zinvol maakt.

Terug kijkend in Akhenaton / Moses tijd was Serapis Bey geïncarneerd als Amenhotep III Vader van Achnaton om de donkere hoeden van de Amun priesterschap ongedaan te maken. Het zijn dezelfde Dragons als nu. Deskundige intergalactische reizigers. Sananda incarneerde dan als King Tut. Grootvader, Vader & Zoon bijgestaan ​​door Serapis Bey de houder van de licht codes van het Aarde Grid onder de Sfinx. Er ging iets heel erg mis toen – ego’s zaten in de weg en het Plan voor de Aarde ascentie mislukte. Sananda kwam terug als Jezus en Caesar en zijn draken vrienden controleren ons vandaag de dag nog steeds onder het zeerecht. De wetten van het land. Deze plannen mislukten en het Ashtar Commando twijfelde dat de aarde zou herstellen. Hier zijn we nu. Deze keer heeft het plan wel gewerkt en we zijn in de laatste dagen wandelend uit de geschiedenis van de eeuwen – een groot deel van dat zal gebeuren op de Press Club.

De Dienaar is Sananda (KOS) Admiraal van het Nieuwe Jeruzalem. Zijn dienaren zijn de Witte Ridders. Ik steun de Witte Ridders in hun zeer moeilijke rol. Het is mijn taak om neus aan neus te staan met hen in de hoogste posities, om zeker te zijn dat ze hun rol met integriteit verrichten en op hetzelfde moment vallen onder hun orders en hen te helpen op welke manier ze ook vragen. Ik doe dat precies nu met het versturen van een notitie.

Op dit moment is er een hele andere wereld waarvan u zich in uw stoutste dromen niet bewust bent. Je denkt dat je ‘n ding of twee weet over de zogenaamde samenzweringen, maar echt, je weet niets! De overheid van de Verenigde Staten in samenwerking met andere overheden hebben vloten met ver gevorderde buitenaardse technologieën die je nog nooit hebt gezien. Ze verkennen de verre ruimte, andere planeten en sterren en maken winst voor hun achterban. Ik zal deze dingen diepgaand bespreken in mijn radio programma.

Er zijn vele werkelijkheden binnen ons multidimensionale universum. De Aarde bestaat in vele dimensies tegelijk, net als u. Er is de illusie van het Amerikaanse Congres, om dwars te liggen creëerden ze een wet. Er is de illusie van de bankiers om zichzelf miljoenen dollars salaris per jaar te betalen, terwijl ze kijken naar hun medeburgers en kinderen die verhongeren in de straten. Er is de illusie van oude landen, in leven gehouden in de oorspronkelijke delen van de Aarde nu. Net als het water getijdengebied, het bos, de jungle, de woestijn en alle kleine vormen van leven op de planeet Aarde zijn er miljoenen van werelden waar jullie mee leven maar waar jullie niets over weten.

De dertien families die in het verleden de rijkdom van de wereld gecontroleerd hebben zijn geïncarneerd in hun Draken families voor de laatste paar duizend generaties. De schilderijen waarop een draak ten strijde trekt is niet een of ander mythisch wezen. Ze zijn hier vandaag. Zij zijn de avatar vorm van de mensen die vandaag de dag leven. Deze mensen reizen in de tijd. Niet met een machine. Ze zijn ingewijden en ze reizen door de tijd binnen hun Mer Ka Bah lichamen. Dit is hoe ze het collectief regelen en ze houden iedereen in slavernij. Ze worden nu wakker en worstelen met het idee van liefde en vergeving. We hebben de plicht om hen te helpen door Liefde te Zijn en vergeving te Zijn.

De overgrote meerderheid van de Draken leven in menselijke lichamen op Aarde en doen alles wat in hun macht licht in het Congres, in de NASA, in de CIA, in de banken en op Wall Street door geld te maken met hun activiteiten van reizen naar verre oorden in de ruimte en brengen ladingen mee terug die je geest zouden opblazen. St. Germain heeft met elk afzonderlijk gesproken en er ongeveer 105 van overtuigd de helft van hun miljarden weg te geven ter compensatie van alles wat ze hebben gestolen van u.

Zie www.givingpledge.org om het dader blad te lezen. Deelnemen aan deze kleine club heeft op een of andere manier gediend als ruilmiddel toen de arrestaties werden uitgedeeld. Houd nog meer van hen.

Na een lange strijd voor het gerecht helemaal tot aan de Hoge Raad was “The Black Farmers case” afgehandeld. Toen dit gebeurde werd vastgesteld dat, om voor de toekenning van de zaak goed te worden betaald, een nieuwe wet zou moeten worden ondertekend en vastgesteld. Deze wet heet N.E.S.A.R.A. De Nationale Economische Veiligheids-en Reformatie Wet. Deze wet werd ondertekend als wet door Bill Clinton in oktober van 2000. De wet zal worden vastgesteld wanneer het publiekelijk bekend is gemaakt. Het kan niet worden vastgesteld totdat we Disclosure hebben. Ik kan niet zijn en het zal niet zijn. Dit is een spirituele zaak.

We hebben een kans om op te treden als De Aardse Burgers en eisen dat de overheid van de Verenigde Staten met inbegrip van de gekochte en verkochte hooggerechtshof rechters, Alle leden van de Senaat en het Huis van Afgevaardigden en de president aan ons hun activiteiten in de ruimte met de Galactische vertegenwoordigers van andere planeten en andere sterren openbaren. Het is nog veel groter dan waar je ooit van gedroomd hebt.

Op 29 april tot en met mei 3e bij de National Press Club, slechts op 2 blokken afstand van het Witte Huis in Washington DC, zullen, getuigen van civiele, inlichtingendiensten en militaire organisaties uit de Verenigde Staten en regeringsfunctionarissen uit andere landen, getuigen voor een panel dat bestaat uit gepensioneerde Congresleden. Het evenement wordt geproduceerd door Paradigm Research Group en Stephen Bassett. Dit zal daadwerkelijk een einde maken aan het Waarheid Embargo, echter, Wij de Mensheid eist dat er een Wereld Vrede Verdrag wordt ondertekend en dat president Obama Disclosure zal aankondigen aan de wereld en NESARA uitvoert.

Uw plicht in deze is om naar de burger hoorzitting te kijken op Disclosure (CHD) Livestream de hele week of om gratis naar de National Press Club te komen en een ooggetuige te worden van Disclosure. Er zijn geen kosten aan verbonden. Plaatsen zijn voor wie het eerst komt. Wees erbij en de media zullen niet langer de toebehoren zijn van het achterhouden van de misdaad en de waarheid. Uw aanwezigheid vereist dat ze zuiver zijn. Velen van hen zullen de weg van de dader lopen. Sommigen zullen artikelen schrijven en praten over CHD op de radio, op het internet en nieuws uitzending op TV. Moedig hen aan om dat te doen.

Toen ik werkte aan het promoten van de NESARA petitie kreeg ik een e-mail van James Cameron die naar mij op zoek was. Hij zei dat hij wilde helpen aan de verwezenlijking van de laatste handtekeningen die nodig zijn om de We The People petitie voor NESARA te voltooien. Hij zei dat hij enkele van zijn vrienden zou vragen om me te helpen.

Ik kreeg e-mails van een aantal van zijn vrienden die enthousiast waren om te helpen. Ik stuurde ze een enkele zin die ik nodig had om het te laten rond twitteren. Ik wilde het plaatsen op Facebook. Ik stuurde een artikel met een link om te worden geplaatst in blogs. Iedereen die mij e-mailde weigerde te helpen. Ze zeiden dat het een overtreding van het media spreekverbod zou zijn en zij konden dat niet doen. Ik schend het spreekverbod elke dag. Ik krijg vaak bedreigingen. Ze kunnen mij niet monddood maken en zullen u niet monddood maken. Post het, Twitter het, zet het op Facebook en jullie websites.

Mark Zuckerberg (eigenaar van Facebook) stal uw persoonlijke gegevens en verhandelde deze aan Goldman Sachs voor miljarden winst. Ik stel voor dat jullie gebruik maken van sociale media ter ondersteuning van de Witte Ridders hun zeer moeilijke Missie. Heeft u de messing cajones (?) om dit te doorzien ? Wil je afstand doen van de slavernij in deze illusoire wereld en uw soevereine status terugvorderen als spiritueel Galactische burger? Vertel je het tegen je familie en vrienden? Schrijf je de media en vraag je hen het te rapporteren? Wil je aanwezig zijn bij de National Press Club op 29 april tot en met mei 3e in eigen persoon of op livestream om getuige te zijn van disclosure? De helderste sterren in het UFO-onderzoek, een Apollo Astronaut en de dapperste mannen en vrouwen die ik ooit heb gekend zullen er zijn. Dit zijn de getuigen:

Dr. Robert Wood
Dr. Thomas Valone
Geoffrey Torres for Dr. Milton Torres
Daniel Sheehan, JD
Donald R. Schmitt
Col. Oscar Santa-Maria (Peru)
Col. Ariel Sánchez (Uruguay)
Kevin Randle
Nick Pope (UK)
Jim Penniston
Dr. Edgar Mitchell (Capt. USN ret., NASA)
Mark McCandlish
Dr. Jesse Marcel, Jr.
Antonio Huneeus
Linda Moulton Howe
Gary Heseltine (UK)
Paul Hellyer (Canada)
J. Gevaerd (Brazil)
Stanton Friedman (Canada)
Catherine Austin Fitts
Lt. Col. Richard French (USAF, ret.)
Richard Dolan
Peter Davenport
Dr. Anthony Choy (Peru)
Grant Cameron
John Callahan
Capt. Rodrigo Bravo (Chile)
Stephen Bassett

Ik ga mijn deel doen. Ik heb de Galactische Ronde Tafel heropend. Dit is een internationale social media website waar vrienden samenkomen om met het spreekverbod te breken als een collectief om dingen te veranderen. Ik vraag je om je aan te melden en uw vrienden van uw email lijst uit te nodigen mee te doen. De galactische Ronde Tafel, toen het voorheen open was, telde het meer dan 5000 leden in meer dan 180 landen en als we daar samen komen is er niets wat we niet kunnen bereiken.

Op 11 maart 2013 zal ik worden vergezeld door een vriend en we zullen de ether van internet radio raken. Mijn programma heet De galactische rondetafel en zal Aftellen naar Disclosure. Sluit je ook aan samen met mij en we zullen het geheime ruimte programma bespreken en waarom er Volledige galactische Disclosure is. De kwestie dat alle andere zaken oplost, kwesties zoals geweld op vrouwen, massale hongersnood en de Tweede Wereldoorlog. We moeten Disclosure hebben, of anders zullen we nooit Wereld Vrede hebben. We zullen ook ingaan op de spirituele aspecten van het creëren van het nieuwe met liefde en alleen liefde.

Als je wil dat ik je persoonlijk uitnodig, om je aan te sluiten, stuur me dan een e-mail eltrutwin@gmail.com

Ik nodig u uit deze links te volgen. Ik kijk uit naar uw komst daar waar we samen zullen ingaan op deze discussie . Wij staan voor ons motief over deze kwesties en vragen de media het hare doen om het Waarheid Embargo voor altijd te beëindigen. Dank u voor jullie onbaatzuchtige dienstbaarheid aan De Aarde. Dit is de eindtijd en je hebt niet langer een keuze om te wachten. Wees er all-the-way nu.

© Elizabeth Trutwin Alle Rechten

http://GalacticRoundTable.org, http://Garuda.co, http://ElizabethTrutwin.org,
http://BBSRadio.com/GalacticRoundTable,
http://StargateEarth.org Boeken door Elizabeth EBooks

vertaald: Martien