Disclosure: 23 officiële standpunten over UFO’s en ET’s om te delen met vrienden om hen te helpen Ontwaken

Disclosure: 23 officiële standpunten over UFO’s en ET’s
om te delen met vrienden om hen te helpen Ontwaken.

Zondag, 5 February, 2017

De UFO kwestie en de vraag over buitenaardsen is er een die bijna iedereen zichzelf afvraagt op een bepaald punt in hun leven. Maar in het delen van informatie met de gemiddelde persoon, die afhankelijk is van de media om hen te vertellen wat echt is, kan het delen van iemands eigen inzichten over deze onderwerpen moeilijk zijn. Maar wat als er in de annalen van de geschiedenis, een overwicht aan citaten, verklaringen, en standpunten bestonden van de bureaucratie die geloof leent aan het feit dat de Aarde is bezocht voor enige tijd en dat achter gesloten deuren, het onderzoek van het leven op andere werelden zeer serieus wordt genomen?

Het volgende is een lijst van 23 standpunten die handig zijn om te delen tijdens besprekingen met de minder bewuste massa’s.

Een van de effecten van externe motivatie en conditionering technieken die worden gebruikt door de moderne samenleving is een overdreven aandacht op beelden van de werkelijkheid in plaats van op de werkelijkheid zelf.

Wat is een beeld van de werkelijkheid? Het is een weergave, een analoog. Bijvoorbeeld,  een nieuwsbericht over een gebeurtenis die aspecten beschrijft van wat er gebeurd is, is niet het evenement zelf. Hoe meer mensen afhankelijk zijn van anderen om hen te vertellen wat echt is hoe minder goed zij in staat zijn ze om de realiteit te onderscheiden voor zichzelf.

Mensen hebben de neiging om dingen te geloven op basis van wie ze zegt in plaats van wat er gezegd wordt. Het beeld van de persoon die de informatie deelt, hun geloofwaardigheid, prestige en status in de maatschappij, is uitbuitend ten opzichte van de massa zonder onderscheidingsvermogen die blindelings alles wat uit hun tv-schermen komt geloven.

Wat dit betekent is dat, tenzij jij, iemand die probeert om informatie te delen, sociale bekwaamheid heeft in de gemeenschap – zoals het hebben van een “expert titel” -de meeste mensen verwerpen alles wat je te zeggen hebt en dat niet strookt met hun reeds bestaande overtuigingen. Zo’n persoon, als gevolg van hun imago training, is wat ik als een beeld blind persoon zou definiëren -niet in staat om de werkelijkheid te zien, omdat ze verblind zijn door hun beelden ervan.

Aangezien dat de overgrote meerderheid van de populatie op Aarde in beelden lijkt te worden getraind en aan beeld blindheid lijdt, moet men een bepaalde techniek ontwikkelen om informatie te delen op een manier die kan worden ontvangen. Een manier om dit te doen is om informatie met mensen van “betrouwbare” bronnen te delen, hopelijk stimuleert dat hun wens om meer te willen weten.

In dit geval zijn de onderstaande standpunten afkomstig van bronnen die de overgrote meerderheid van de mensen zou kunnen overwegen om geloofwaardig te zijn. Met deze punten kan men een spoor van broodkruimels achterlaten voor anderen om te volgen.

Ik weet dat je eerder enkele algemene interesses in UFO’s en ET’s noemde. En ik weet dat je misschien denkt dat het allemaal B.. SH.. is, maar heb je gezien wat deze functionarissen te zeggen hadden? Als zij geloofden dat het echt was, misschien moeten we dan deze dingen zelf onderzoeken?

Soms, is alles wat nodig is om te worden gedaan is de nieuwsgierigheid van een persoon aanwakkeren, en ze vragend naar meer achter te laten.

Dus, met deze techniek, is het misschien beter om een tot op een bepaald punt informatie te delen en dan weg te lopen. Laat deze informatie wegzinken in de geest van de persoon. Als ze daarna echt geïnteresseerd zijn zullen ze op zoek gaan naar meer. En als ze er nooit meer vragen over stellen, weet je dat ze waarschijnlijk nog niet klaar zijn voor alles wat je hebt te delen.

Voor andere tips over hoe de waarheid te delen, zie het volgende artikel.

Related Psychology of Truth Sharing and Awakening Others with a Personal Anecdote | Now That You’ve Awakened How Do You Awaken Others?

Bron – Educating Humanity

door Richard, 8 December 2011

 Beroemde Mensen Die Geloven in UFO’s, Aliens, Buitenaardsen op Aarde.

Opmerkelijke Mensen Die UFOs  Hebben Gezien of Afweten van Hun Bestaan.

Dit is slechts een korte lijst van mensen die geloven in UFO’s, het verbaast me altijd dat we Presidenten, Premiers, Generaals, Hoofden van de CIA, FBI en een groot aantal andere hebben die geloven in UFO’s, kennis hebben van UFO’s of daadwerkelijk UFO’s hebben gezien en nog steeds gelooft een groot aantal mensen niet dat ze bestaan. Dat gezegd zijnde, een recente opiniepeiling van CNN zei dat 80% van de mensen in de Verenigde Staten geloven in UFO’s en geloven dat de overheid deze informatie voor hen verborgen houdt. Deze lijst kan gemakkelijk honderden pagina’s doorgaan als we piloten, politieagenten, overheid hoogwaardigheidsbekleders, de overheid aannemers en beroemdheden etc er zouden bijtellen.

~ Richard

 1. Astronaut Edgar Mitchell, de voormalige NASA astronaut, heeft beweerd dat aliens bestaan en hun bezoeken geheim worden gehouden door de Amerikaanse overheid. Mitchell is in goed gezelschap in zijn overtuigingen. Hier belichten we 12 andere publieke figuren die geloven dat buitenaardse wezens mogelijk een bezoek aan onze planeet hebben gebracht in de afgelopen 100 jaar.

Related: “Aliens prevented nuclear war on Earth” Says Apollo Astronaut Edgar Mitchell

 1. Astronaut Gordon Cooper, schreef een brief in 1978 aan de Verenigde Naties en vroeg de organisatie om een onderzoeksprogramma op te zetten om UFO’s te bestuderen. Het was in 1951 toen de astronaut in een F-86 vloog over Duitsland, dat hij vliegende schotels spotte. Hij ging later de ruimte in met de Mercurius 9 in het jaar 1963 en met de Gemini 5 in ’65.
 1. President Jimmy Carter, Amerikaanse president  1976-1980, beloofde tijdens zijn campagne dat hij alle documenten publiek zou maken over UFO’s indien hij verkozen werd. Hij zei: “Ik lach niet meer om mensen als ze zeggen dat ze UFOs hebben gezien. Ik heb er zelf een gezien.”
 1. Senator Barry Goldwater, (1965) probeerde om de toegang tot een geheim gebouw te krijgen op Wright-Patterson AFB waar volgens geruchten top UFO materiaal aanwezig zou zijn , maar werd geweigerd.

“Ik geloof zeker in buitenaardse wezens in de ruimte, en dat ze inderdaad onze planeet hebben bezocht. Ze mogen dan misschien niet op ons lijken, maar ik heb zeer sterke gevoelens dat ze vooruitstrevend zijn voorbij onze geestelijke vermogens.”

 1. Walter Cronkite, een van de meest vertrouwde journalisten en presentator op tv. In de jaren 1950 werd Walter Cronkite uitgenodigd op een Pacific eiland met andere verslaggevers om een Air Force vertoning van hun nieuwe raket te observeren. Toen het gelanceerd werd volgens Cronkite, hing er een vliegend object in de vorm van een disk in de lucht. De UFO vuurde later een blauwe straal in de richting van de raket, maar het raakte ook een Air Force beveiligingspersoneel en zijn hond. De bewaker, de hond, en de raket verstijfde op hun plaats nadat de bundel ze raakten, vertellen rapporten. De verslaggevers, die in shock waren, werd verteld door een kolonel die bij de luchtmacht heeft gewerkt aan een nieuwe technologie en wilde testen hoe mensen zouden reageren wanneer ze het in actie zien. Cronkite en andere verslaggevers kregen te horen het incident niet te melden.

 1. President Harry S. Truman, Truman klimt aan boord: “Ik kan u verzekeren dat vliegende schotels, gezien het feit dat ze bestaan, door geen macht op Aarde zijn gebouwd “
 1. President John F Kennedy, “De Amerikaanse luchtmacht heeft mij verzekerd dat UFO’s geen bedreiging zijn voor de nationale veiligheid.”
 1. Air Marshall Azim Daudpota, Zimbabwe Air Force “Dit was geen gewone UFO. Tientallen mensen zagen het. Het was geen illusie, geen bedrog, geen fantasie.”, verwijzend naar een UFO die gezien werd door veel mensen en werd gevolgd op de radar in juli 1985.
 1. J Edgar Hoover, hoofd van de FBI vanaf haar oprichting in 1935-1972, zei over een beroemd incident toen vliegende schotels naar verluidt onder vuur werden genomen boven Los Angeles in 1942: “We moeten aandringen op volledige toegang tot herstelde schijven.  Bijvoorbeeld in het geval van LA, bemachtigden het leger het en wilde niet dat wij het zouden krijgen voor oppervlakkig onderzoek.”
 1. Generaal Nathan Twining, Chairman, Joint Chiefs of Staff, 1955-1958 “Het UFO-fenomeen dat wordt gerapporteerd is iets wat echt is en niet onrealistisch of fictief”
 1. Monseigneur Corrado Balducci, een theoloog van het Vaticaan, zei: “Buitenaards contact is een echt fenomeen. Het Vaticaan krijgt veel informatie over buitenaardse wezens en hun contacten met mensen vanuit hun ambassades in diverse landen, zoals Mexico, Chili en Venezuela..”

Related: Vatican Theologian Says Aliens are Real and Are More Spiritual and Intellectual Than Humans — Paper by Monsignor Corrado Balducci

 1. Professor Stephen Hawking: “Natuurlijk is het mogelijk dat UFO’s echt aliens bevatten, zoals veel mensen denken, en de regering stopt het in de doofpot.”
 1. Professor Michio Kaku, “Mijn eigen gedachten omvatten ook de vraag, wat als “Zij” niet (allemaal) van een andere planeet zijn? Zelfs vandaag de dag hebben we mensen die op vrij geavanceerde niveaus leven, Qua technologie, terwijl anderen in het Braziliaanse regenwoud in het Stenen Tijdperk blijven, schijnbaar zich niet bewust van ons bestaan. Misschien zijn ze hier al voor een zeer lange tijd, en zijn wij ons zelf bijna niet bewust van hun bestaan?”
 1. Albert M. Chop, adjunct-directeur public relations, (NASA) “Ik ben ervan overtuigd voor een lange tijd dat de vliegende schotels echt zijn en interplanetaire. Met andere woorden: we worden gadegeslagen door wezens uit de ruimte.”

Related: CIA Releases Over 13 Million Pages of Declassified Documents — Include Psychic Experiments, UFO Research

 1. Dr. Herman Oberth, een nazi-raket ingenieur die na de oorlog werd meegenomen naar de Verenigde Staten en een van de grondleggers  van de moderne ruimtevaart, zei: “Het is mijn stelling dat vliegende schotels echt zijn en dat zij ruimteschepen van een ander zonnestelsel zijn. Er is geen twijfel in mijn gedachten dat deze voorwerpen interplanetaire vaartuigen van een bepaalde soort zijn. Ik en mijn collega’s zijn ervan overtuigd dat ze niet afkomstig zijn uit ons zonnestelsel.”
 1. Admiral Roscoe Hillenkoetter, (voormalig directeur van de Central Intelligence Agency) “Onbekende objecten opereren onder intelligente controle … Het is absoluut noodzakelijk dat we leren waar UFO’s vandaan komen en wat hun doel is. Ik kan u zeggen, achter de schermen zijn hooggeplaatste militaire officieren sober bezorgd over de UFO’s “

 1. Douglas MacArthur, de Amerikaanse generaal en Veldmaarschalk, die een prominente rol speelde in de Stille Oceaan in de Tweede Wereldoorlog. In 1955 zei MacArthur dat “de volgende oorlog een interplanetaire oorlog zal zijn.”Hij voegde eraan toe dat “de landen van de wereld op een dag de krachten moeten bundelen om aanvallen te bestrijden van “mensen van andere planeten.”
 1. Dr. J. Allen Hynek, directeur van de US Air Force Project Blue Book onderzoek naar UFO’s, zei: “Wanneer de langverwachte oplossing voor het UFO-probleem komt, denk ik dat het zal bewijzen niet alleen de volgende kleine stap te zijn in de mars van de wetenschap, maar een machtige en totaal onverwachte kwantumsprong … we hadden een taak te doen, ongeacht goed of fout, om te voorkomen dat het publiek te opgewonden zou raken. “

Related: Propaganda of Project Blue Book | The Best Photos Of ‘UFOs’ We Found In The Newly-Released Project Blue Book Collection

 1. Luchmacht Chief Marshal Lord Dowding, commandant van het RAF Fighter Command tijdens de Slag om Engeland: “Ik ben ervan overtuigd dat deze objecten bestaan en dat ze zijn vervaardigd door geen enkele natie op Aarde”
 1. President Ronald Reagan, de Amerikaanse president 1980-1988, “Ik keek uit het raam en zag dit witte licht. Het zigzagde rond. Ik ging naar de piloot en zei: ‘Heb je ooit zoiets gezien?’ Hij was geschokt en hij zei: ‘Nee.’ En ik zei tegen hem: ‘We volgen het!’ We volgden het voor een paar minuten. Het was een helder wit licht.We volgde het naar Bakersfield, en ineens tot onze grote verbazing ging het recht omhoog de hemel in. Toen ik uit het vliegtuig stapte vertelde ik Nancy er alles over.”
 1. Michail Gorbatsjov, het laatste hoofd van staat van de USSR : “Het fenomeen van UFO’s bestaat, en het moet serieus worden behandeld.”
 1. President Richard Nixon, de Amerikaanse president 1969-1974: “Ik heb niet de vrijheid om op dit moment over de kennis van de overheid over buitenaardse UFO’s te discusieren, ik wordt nog steeds persoonlijk geïnformeerd over het onderwerp.”

    23. Dr. Walther Riedel, onderzoeksdirecteur bij het Nazi raket onderzoek etablissement bij Peenemunde: “Ik ben er volledig van overtuigd dat UFO’s een basis hebben buiten onze wereld.”

Bron: http://sitsshow.blogspot.nl/

Vertaling: Martien