De realiteit van het oude Atlantis & ‘buitenaards’ contact – een discussie die meer geloofwaardigheid oplevert

De realiteit van het oude Atlantis & ‘buitenaards’ contact – een discussie die meer geloofwaardigheid oplevert

door  Arjun Walia, 3 januari 2018

Arjun Walia ) Als het gaat om de menselijke geschiedenis, hebben we, zoals de auteur Graham Hancock ooit bedacht, een soort met geheugenverlies. We hebben moeite met het samenstellen van de stukjes van de puzzel, en de verklaringen voor wat er op verschillende momenten in de menselijke geschiedenis plaatsvond, is nog steeds grotendeels een mysterie. Bovenop al deze verwarring en gebrek aan begrip, komt indoctrinatie via onderwijs.

Gerelateerd:  ET Ontmoetingen in het verleden? | Oude geschiedenis en inzichten om de ziel te bevrijden – James Gilliland

Wetenschappelijk en religieus dogma domineren nog steeds, en ondanks het feit dat elke dag nieuwe ontdekkingen worden gedaan, en meer “missing links” blijven verschijnen in de mainstream, is het grootste deel van de wereld zich nog steeds niet bewust van deze ontdekkingen en hun implicaties. Een van deze ontdekkingen is het idee van geavanceerde intelligente, oude beschavingen die ooit over de aarde zwierven, en het bewijs om het te ondersteunen.

De geschiedenis is niet altijd zoals het wordt verteld, daarom is kritisch denken en onderzoek belangrijk als je gepassioneerd bent over dergelijke onderwerpen. Vertrouwen op basis “onderwijs” kan ons misleiden en ons in sommige gevallen verkeerd informeren. Een ander belangrijk punt om op te merken is de classificatie van informatie. Volgens de beste schattingen van sommige historici classificeert de Amerikaanse overheid elk jaar meer dan 500 miljoen pagina’s met documenten elk jaar zijnde geheim. Voor een historicus die de geschiedenis van de Verenigde Staten wil archiveren, is het bijna onmogelijk om dit op een accurate manier te doen.

Lees hier meer over de Black Budget.

Veel informatie uit het verleden is in tegenspraak met veel van wat ons tot op de dag van vandaag verteld.

Het lijkt erop dat op het gebied van de menselijke geschiedenis, archeologie en ons begrip van oude beschavingen, elke dag nieuwe ontdekkingen verschijnen.

Van de leer van de Sumeriërs, Maya’s, oude Egyptenaren, Grieken, helemaal naar Atlantiërs en nog veel meer, er zijn feiten die nog steeds niet worden erkend wanneer het mysterie van de menselijke geschiedenis bij elkaar wordt gebracht. Deze onderwerpen en enkele voorbeelden zijn te vinden door eenvoudig onafhankelijk onderzoek te doen, maar voor een meer diepgaande kijk met meerdere voorbeelden uit onze antieke wereld, stel ik voor dat je begint met het werk van schrijver Graham Hancock als je echt bent gepassioneerd over verloren oude beschavingen.

Dit artikel gaat in op Atlantis en de mogelijke buitenaardse activiteit die in die tijd plaatsvond.

Het is nogal vreemd dat, als het gaat om de werken van Plato en anderen die in tijden leefden waar we heel weinig over weten, we zelf kiezen om te labelen wat echt is en wat mythologisch is. We doen dit bijna instinctief, en het lijkt te zijn gebaseerd op wat in die tijd in strijd was met onze ingewortelde geloofsystemen. Wanneer er nieuwe informatie wordt gepresenteerd die tegen de stroom ingaat en die het potentieel heeft om het eigen of het collectieve paradigma te veranderen, is het niet altijd gemakkelijk om te accepteren, en zelfs gemakkelijker om te bespotten, zelfs niet met sterke bewijzen.

“Vreemde tijden zijn deze waarin we leven als oud en jong op school leugens worden geleerd. En de persoon die de waarheid durft te vertellen, wordt meteen een gek en een dwaas genoemd “- Plato

Plato en andere geleerden die voor en na hem kwamen, zoals getoond in de literatuur, bespraken uitvoerig de menselijke geschiedenis, de oorsprong van de menselijke soort en de ware aard van de werkelijkheid. Hoe Plato en degenen vóór en na hem in staat waren om aspecten van ruimte en fysica te bespreken die nog maar kort geleden in de moderne geschiedenis werden bevestigd, blijft een mysterie – vergelijkbaar met wat we zien met het boeddhisme en de kwantumfysica. Er is zoveel kennis gedeeld vanuit de weinige documenten en teksten die we uit die tijd hebben, dat het echt geestverruimend is om de juistheid van hun gedachten te overwegen wanneer je het vergelijkt met hedendaagse kennis.’

In veel gevallen doet onze moderne wereld zijn best om de oude wijsheid in te halen.

Een van de interesses van sommige van onze oudsten is het verloren land van Atlantis. Plato is iemand die erover schreef en hij leefde in een tijd dichter bij de betreffende periode. Hij was niet de enige die dat deed, maar hoe komt het dat wanneer oude documenten en ‘invloedrijke’ figuren die aspecten van de oude samenleving beschrijven zoals sociale normen, financiële structuur en opleiding, ze buitengewoon serieus worden genomen, maar wanneer ze spreken over een geavanceerde oude beschavingen en spiritualiteit, zijn woorden worden als mythisch beschouwd?

Veel mensen hebben geprobeerd dit mysterie samen te vatten. Een actueler voorbeeld zou zijn M. Pierre Termeir, lid van de Academie van Wetenschappen en dienstdoend directeur van de geologische grafiek van Frankrijk, die een lezing gaf over de Atlantische beschaving. Hij maakt een overtuigend argument voor verdere studie van deze verloren stad, die van groot belang was voor onderzoekers van The Smithsonian Institution, zoals benadrukt door hun jaarverslag van de Board of Regents van The Smithsonian Institution voor het jaar eindigend op 30 juni 1915.

Uit het rapport, auteur M. Pierre Termeir,

Zie hoe, na een lange periode van minachtende onverschilligheid, de wetenschap de laatste jaren terugkeert naar de studie van Atlantis. Hoeveel natuuronderzoekers, geologen, zoölogen of botanici vragen vandaag de dag aan elkaar of Plato niet een pagina van de werkelijke geschiedenis van de mensheid heeft doorgegeven aan ons, met een lichte verduidelijking. Er is nog geen bevestiging toegestaan; maar het lijkt steeds duidelijker dat een uitgestrekt gebied, continentaal of opgebouwd uit grote eilanden, ten westen van de Pijlers van Hercules is ingestort, ook wel de Straat van Gibraltar genoemd, en dat de ineenstorting plaatsvond in het verre verleden. In elk geval wordt de kwestie Atlantis opnieuw geplaatst voor de wetenschapsmensen; en omdat ik niet geloof dat het ooit kan worden opgelost zonder de hulp van oceanografie, heb ik het vanzelfsprekend gevonden om hier over te praten, in deze tempel van maritieme wetenschap.

U kunt dit volledige rapport hier lezen, beginnend op pagina 219.

Volgens Plato werd Atlantis bewoond door ‘aardse’ en ‘primitieve’ mensen. Een van hen werd het hof gemaakt door de god Poseidon, die samen smolt met de mensen, en uiteindelijk kregen ze vijf kinderen. Deze kruising tussen goden en mensen is een veel voorkomend thema in veel historische teksten over de hele wereld.

Was het echt een kruising tussen wezens van een andere planeet?

Het land was verdeeld in concentrische zones van land en water. Twee zones land en drie waterzones omringden het centrale eiland, dat warme bronnen van water en koude bronnen van water had. Het land werd een gevestigd land, met een wijze regering en een industrie die hen zag stijgen naar geavanceerde technologische hoogten, boven alles wat we vandaag hebben bereikt.

Volgens Plato was Atlantis vol met grote en prachtige paleizen, tempels, dokken en een netwerk van verschillende bruggen en kanalen die verschillende delen van het koninkrijk verenigden.

Zijn beschrijving was heel precies. Wanneer hij bijvoorbeeld de constructie van openbare gebouwen beschrijft, legt hij uit:

“Zij omcirkelden elk van de landzones met een muur, de buitenmuur was bedekt met koper, het midden met tin, en het binnenste, dat de citadel omringde, met orichalc. De citadel, op het centrale eiland, bevatte de paleizen, tempels en andere openbare gebouwen. In het midden ervan, omringd door een muur van goud, was een heiligdom gewijd aan Cleito en Poseidon. “ (Bron)

“Het deel van Atlantis met uitzicht op de zee werd omschreven als verheven en steil, maar over de centrale stad was een vlakte beschut door bergen bekend om hun grootte, aantal en schoonheid. De vlakte leverde elk jaar twee gewassen op, in de winter bewaterd door regen en in de zomer door immense irrigatiekanalen, die ook werden gebruikt voor transport. De vlakte was verdeeld in secties en in tijden van oorlog leverde elke sectie zijn quotum van vechtende mannen en strijdwagens.” (Bron)

Atlantis was enorm, geregeerd door meerdere koningen die allemaal controle hadden over hun land. Hun relaties met de andere koningen werden beheerst door een originele ethische code die was gegraveerd door de eerste tien koningen. “De belangrijkste wetten van de Atlantische koningen waren dat ze geen wapens tegen elkaar zouden opnemen en dat ze zouden moeten helpen als een van hun aantal werd  aangevallen.” (Bron)

Uiteindelijk viel Atlantis ten gevolge van hebzucht, ego, en zwarte magie. Kwaliteiten niet zeldzaam bij ‘mannen’. Het zijn deze kwaliteiten die vandaag de dag nog bestaan ​​en die de mensheid op collectief niveau, moeten loslaten.

De buitenaardse vraag

“Ja, er zijn gecrashte vaartuigen en lichamen hersteld … We zijn niet alleen in het universum, ze komen hier al heel lang.” – Apollo 14 Astronaut Dr. Edgar Mitchell (bron) (bron)

Zoals je hierboven kunt zien is Plato’s beschrijving van de ‘Goden’ en hoe ze hebben bijgestaan, evenals de inteeld met de inheemse menselijke populaties, niets nieuws.

Waren deze goden buitenaards? Het is geen ongebruikelijke gedachte, die waarschijnlijk het meest duidelijk wordt gemaakt door populaire reguliere tv-programma’s, zoals Ancient Aliens.

Een ander sterk punt om deze gedachte te koesteren (de buitenaardse hypothese) is het feit dat Plato’s (onder andere) beschrijving van de oude Griekse samenleving, de Romeinen, historische verslagen van verschillende gebeurtenissen (zoals het verbranden van de bibliotheek van Alexandrië) en meer ( die allemaal worden gebruikt om mensen over de oude Griekse samenleving van vandaag te onderwijzen),  allemaal uiterst nauwkeurig zijn.

Waarom is het dan zo moeilijk om te geloven dat de verslagen van Plato, op precies dezelfde manier van beschrijving en enthousiasme, waar zijn? Omdat het niet “in lijn” staat met onze overtuigingen?

Wat deze gedachte nu zo relevant maakt, is alle informatie die de afgelopen jaren alleen al is opgekomen met betrekking tot het UFO / buitenaardse fenomeen.

Popcultuursensatie, Tom Delonge, lijkt de voorhoede te zijn van een Disclosure beweging in de Verenigde Staten. Hij is begonnen met de zogenaamde To The Stars Academy , en bij hem zijn hoge functionarissen van het ministerie van Defensie, zoals Louis Elizondo, een ex-directeur van de CIA, en technologische genieën zoals Steve Justice, een onlangs gepensioneerde (30-jaar) directeur van Lockheed Martin Skunkworks. (Lees hierover meer in de onderstaande link).

Ze zijn samengekomen, in partnerschap met de Amerikaanse overheid, om de wereld te laten weten dat het UFO-fenomeen echt is, dat objecten gewoonlijk op radar worden gevolgd en visueel worden bevestigd, objecten die met snelheden reizen en manoeuvres uitvoeren die niet bekend zijn en wat geen vliegtuig op Aarde kan. Zij (het Pentagon in samenwerking met To The Stars) hebben onlangs een video vrijgegeven van een van deze technologisch geavanceerde apparaten. De mensen bij To The Stars  hebben bij meer dan één gelegenheid gezegd dat er goed bewijs is om te geloven dat we niet alleen zijn.

Ondanks dat dit nu aan de mainstream media wordt gepresenteerd, is het geen nieuw fenomeen en dit soort ontmoetingen zijn al tientallen jaren gedocumenteerd.

Je kunt de video en onze discussie hierover bekijken in de onderstaande link:

US Department of Defence Released Video of a UFO Rotating In Mid Air For The Very First Time

Natuurlijk, UFO betekent niet buitenaards, maar als je objecten hebt die reizen en technische capaciteiten uitvoeren die onze natuurwetten tarten, is het niet iets om te negeren.

Daar komt nog bij dat de buitenaardse hypothese als een van de mogelijke verklaringen voor de UFO-fenomenen, wat sommige wetenschappers beschouwen als een bewijs, erachter zit. Je kunt meer over die discussie lezen in het onderstaande artikel:

Het is officieel, we weten nu dat UFO’s of UAP echt zijn, dus zijn ze buitenaards of niet? 

Deze recente erkenning door de Amerikaanse regering met betrekking tot UFO’s werpt veel vragen op, vooral gezien het feit dat westerse overheden ons al lang bedrogen hebben over verschillende onderwerpen.

Als het gaat om Atlantis en het oude Griekenland, noemt Delonge (van To The Stars) een aantal interessante dingen in zijn recente Podcast met Joe Rogan. Of je het nu wel of niet gelooft, is aan jou, maar onthoud dat de UFO-verschijnselen geen realiteit zijn, en de buitenaardse hypothese wordt (en is) gesteund door enkele van de meest opmerkelijke wetenschappers in de hele menselijke geschiedenis, evenals hooggeplaatste Defensiemedewerkers zoals die Tom heeft verzameld.

“Het is mijn stelling dat vliegende schotels echt zijn en dat ze ruimteschepen zijn van een ander zonnestelsel. Ik denk dat ze mogelijk bemand worden door intelligente waarnemers die lid zijn van een ras dat onze aarde misschien al eeuwenlang onderzoekt. ” – Herman Oberth, een van de grondleggers van de moderne raketkunst. (bron)

Veel wetenschappers, astronauten en werknemers van binnenuit hebben keer op keer gezegd dat ze weten dat veel van deze onbekende objecten inderdaad buitenaards zijn.

Tom zegt in een Podcast met Joe Rogan :

“Ik ben een voormalige directeur van de CIA en de NSA tegengekomen … Net toen ik ging zitten en hem vertelde over het boek, weet je wat hij tegen me zei? Hij zei: “Ik heb niet veel sciencefiction gelezen toen ik klein was, maar ik las veel over de Griekse mythologie” … De zesde grootste defensie-aannemer ter wereld is een bedrijf genaamd Science Applications International Corporation (SAIC) … en aan de voorkant van het gebouw (hoofdkantoor van SAIC) heb je een obelisk uit nep-been en twee Atlantiërs op tronen, en ze houden allebei piramides vast en één verteld het verleden en één verteld de toekomst, en het zijn 8 voet lange standbeelden.”

Nogal een interessante observatie. Hij vermeldde ook dat “Goden” in die tijd buitenaards waren, wezens uit andere werelden en / of dimensies die de mensheid begeleiden en duwden, met hier en daar kleine duwtjes. Dit soort figuren worden beschreven door verschillende oude culturen over de hele wereld, meer nog vóór het Romeinse rijk, toen goden “God” werden.

Dus, het is inderdaad interessant om na te denken, waren deze ‘Goden’ eigenlijk buitenaards?

Ik laat jullie achter met deze video, zoals ik al talloze keren eerder heb gedaan, dus mijn excuses als je het hebt gemist. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is er, net zoals er bewijs was voor het nu geverifieerde UFO-fenomeen, bewijs dat de buitenaardse hypothese ondersteunt, en veel ervan.

De onderstaande clip komt uit de Thrive- documentaire.

Om al onze gearchiveerde artikelen over het UFO / Buitenaardse onderwerp te lezen, kunt u de Exopoliticssectie van onze website bezoeken.

https://youtu.be/yO0T05kQkbs

Bron – CollectiveEvolution

Vertaling: Martien